Filters
Søk i vårt sortiment

Ørepynt

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

100065 GD 100 DIAMONDS GRACE ØREPYNT I GULL 0,25CT W/SI DIAMANTE

Vakre ørepynt i 14 karat gult gull besatt med tilsammen 100 diamanter. Total vekt av diamanter 0,25 carat. Kvalitet WSI. Diameter 8 mm.
kr 8 999,00

260079 GD 1370 SPARKLING STAR ØREPYNT I GULL MED ZIRKONIA

Ørepynt i 14 karat gull med zirkonia. Diameter 8 mm.
kr 1 495,00

Belle Stud, gult gull med diamant - 0,02 ct W/VS

Lekker ørepynt i 14 karat gult gull med diamanter. Total vekt av diamanter 0,02 carat. Kvalitet W/VS. Ørepynten er lekker alene, men også sammen med flere slik som vist på bildet. Belle stud vises her øverst på øret. Smykker signaliserer hvem vi er. De er ofte symboler på spesielle merkedager, opplevelser og kjærlighet. Ingenting skaper prikken over i'en som det perfekte smykket. Smykkene fra Spirit Icons er designet for kvinnersom vil føle seg unike og skape sin egen personlige stil. Smykkene har fantastisk kvalitet, og Gullsmed Danielsen er eneste forhandler i Norge!
kr 1 995,00

Belle Stud, hvitt gull med diamant - 0,02 ct W/VS l

Lekker ørepynt i 14 karat hvitt gull med diamanter. Total vekt av diamanter 0,02 carat. Kvalitet W/VS. Ørepynten er lekker alene, men også sammen med flere slik som vist på bildet. Mini stud vises her øverst på øret (modellbildet viser gult gull). Smykker signaliserer hvem vi er. De er ofte symboler på spesielle merkedager, opplevelser og kjærlighet. Ingenting skaper prikken over i'en som det perfekte smykket. Smykkene fra Spirit Icons er designet for kvinnersom vil føle seg unike og skape sin egen personlige stil. Smykkene har fantastisk kvalitet, og Gullsmed Danielsen er eneste forhandler i Norge!
kr 1 995,00

Bon Bon Chic ørepynt 585 phrenite 11mm

Nydelig gullørepynt i 14 k med lys blå phrenite. Disse fasettslipte edelstenene er 11 mm i diameter. Ørepynten er nydelig sammen med Bon Bon ringer i samme farge, eller i en leken fargemiks. De er like fin til slitte jeans og hvit t-shirt som til en en vakker kjole. Bon Bon serien er laget for hånd av Arvens dyktige gullsmeder i fabrikken i Bergen.
kr 6 500,00

Bon Bon Chic ørepynt 585 rosakvarts 11mm

Nydelig gullørepynt i 14 k med rosa kvarts. Disse fasettslipte edelstenene er 11 mm i diameter. Ørepynten er nydelig sammen med Bon Bon ringer i samme farge, eller i en leken fargemiks. De er like fin til slitte jeans og hvit t-shirt som til en en vakker kjole. Bon Bon serien er laget for hånd av Arvens dyktige gullsmeder i fabrikken i Bergen.
kr 6 500,00

Bon Bon Rondelle ørepynt 585 lysblå kvarts 7mm

Nydelig ørepynt med lys blå kvarts. Stift og lås er i 14 k gull. Edelstenene er 7 mm i diameter og fasettslipt. Ørepynten er nydelig sammen med Bon Bon ringer i samme farge, eller i en leken fargemiks. De er like fin til slitte jeans og hvit t-shirt som til en en vakker kjole. Bon Bon serien er laget for hånd av Arvens dyktige gullsmeder i fabrikken i Bergen.
kr 2 500,00

Bon Bon Rondelle ørepynt 585 månesten 7mm

Nydelig ørepynt med månesten. Stift og lås er i 14 k gull. Edelstenene er 7 mm i diameter og fasettslipt. Ørepynten er nydelig sammen med Bon Bon ringer i samme farge, eller i en leken fargemiks. De er like fin til slitte jeans og hvit t-shirt som til en en vakker kjole. Bon Bon serien er laget for hånd av Arvens dyktige gullsmeder i fabrikken i Bergen.
kr 2 500,00