Filters
Søk i vårt sortiment

Gull- og diamantsmykker

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Bon Bon Rondelle ørepynt 585 phrenite 7mm

ydelig ørepynt med lys blå phrenite. Stift og lås er i 14 k gull. Edelstenene er 7 mm i diameter og fasettslipt. Ørepynten er nydelig sammen med Bon Bon ringer i samme farge, eller i en leken fargemiks. De er like fin til slitte jeans og hvit t-shirt som til en en vakker kjole. Bon Bon serien er laget for hånd av Arvens dyktige gullsmeder i fabrikken i Bergen.
kr 2 500,00

Chic Ring 2,5 mm, gult gull med diamanter - 0,43ct W/VS

Vakker ring i gult gull med diamanter fra danske Spirit Icons. Ringen er 2,5 mm. bred og besatt med diamanter i rekke. Størrelse 56. Total vekt av diamanter 0,41 carat. Kvalitet W/VS. Denne ringen er nydelig alene, men også sammen med Vanity Ring og Chic Ring1,5 mm, som vist på bildet. Smykker signaliserer hvem vi er. De er ofte symboler på spesielle merkedager, opplevelser og kjærlighet. Ingenting skaper prikken over i'en som det perfekte smykket. Smykkene fra Spirit Icons er designet for kvinnersom vil føle seg unike og skape sin egen personlige stil. Smykkene har fantastisk kvalitet, og Gullsmed Danielsen er eneste forhandler i Norge!
kr 18 135,00

Cone ørering 14K gult gull 2X0.05CT W/VS diamant

Fabelaktige ørepynt i gult gull fra Heiring. Hver ørepynt er fattet med en diamant på 0,05 carat i W/VS kvalitet. En statementørepynt for den kvalitetsbevisste!
kr 8 625,00

Lagoon Hoop, gult gull med diamanter - 0,33 ct W/VS

Fantastisk flott ørering i 14 karat gult gull med diamanter. Total vekt av diamanter 0,33 carat. Kvalitet W/VS. Øreringen er fattet med diamanter på fremsiden og på innsiden. En drøm av en ørepynt som er like fin til jeansen som til din fineste festkjole! Smykker signaliserer hvem vi er. De er ofte symboler på spesielle merkedager, opplevelser og kjærlighet. Ingenting skaper prikken over i'en som det perfekte smykket. Smykkene fra Spirit Icons er designet for kvinnersom vil føle seg unike og skape sin egen personlige stil. Smykkene har fantastisk kvalitet, og Gullsmed Danielsen er eneste forhandler i Norge!
kr 15 695,00

Mini stud med diamant, gult gull - 0,07ct W/VS 585l

Lekker ørepynt i 14 karat gult gull med diamanter. Total vekt av diamanter 0,07 carat. Kvalitet W/VS. Ørepynten er lekker alene, men også sammen med flere slik som vist på bildet. Mini stud vises her nederst på øret. Smykker signaliserer hvem vi er. De er ofte symboler på spesielle merkedager, opplevelser og kjærlighet. Ingenting skaper prikken over i'en som det perfekte smykket. Smykkene fra Spirit Icons er designet for kvinnersom vil føle seg unike og skape sin egen personlige stil. Smykkene har fantastisk kvalitet, og Gullsmed Danielsen er eneste forhandler i Norge!
kr 3 995,00

Mini stud, hvitt gull med diamant - 0,07ct W/VS

Lekker ørepynt i 14 karat hvitt gull med diamanter. Total vekt av diamanter 0,07 carat. Kvalitet W/VS. Ørepynten er lekker alene, men også sammen med flere slik som vist på bildet. Mini stud vises her nederst på øret (modellbildet viser gult gull). Smykker signaliserer hvem vi er. De er ofte symboler på spesielle merkedager, opplevelser og kjærlighet. Ingenting skaper prikken over i'en som det perfekte smykket. Smykkene fra Spirit Icons er designet for kvinnersom vil føle seg unike og skape sin egen personlige stil. Smykkene har fantastisk kvalitet, og Gullsmed Danielsen er eneste forhandler i Norge!
kr 3 995,00

Tube Bracelet, gult gull med diamant - 0,10 ct W/VS

Nydelig armbånd i gult gull med diamanter - totalt 0,10 carat i W/VS kvalitet. Sirkelen i midten er fattet med diamanter på begge sider, og ligger vakkert på armen. Lengde 16,5 + 2,5 cm. Smykker signaliserer hvem vi er. De er ofte symboler på spesielle merkedager, opplevelser og kjærlighet. Ingenting skaper prikken over i'en som det perfekte smykket. Smykkene fra Spirit Icons er designet for kvinnersom vil føle seg unike og skape sin egen personlige stil. Smykkene har fantastisk kvalitet, og Gullsmed Danielsen er eneste forhandler i Norge!
kr 7 850,00

Vanity Ring, gult gull 585 med 14 diamanter - 0,55ct W/VS

Vakker ring i gult gull med diamanter fra danske Spirit Icons. Ringen har 9 diamanter i rosett på toppen samt diamanter ned langs begge sider. Total vekt av diamanter er 0,55 carat. Kvalitet W/VS. Denne ringen er nydelig alene, men også sammen med Chic Ring 1,5 mm eller Chic Ring 2,5 mm, som vist på bildet. Smykker signaliserer hvem vi er. De er ofte symboler på spesielle merkedager, opplevelser og kjærlighet. Ingenting skaper prikken over i'en som det perfekte smykket. Smykkene fra Spirit Icons er designet for kvinner som vil føle seg unike og skape sin egen personlige stil. Smykkene har fantastisk kvalitet, og Gullsmed Danielsen er eneste forhandler i Norge!
kr 25 695,00