Filters
Søk i vårt sortiment

T. Herman

Veskene fra T. Herman er designet i Sverige og produsert i India. Bak merkevaren står den svenske kvinnen Mathilda Hermansson. Hun er opptatt av å skape unie produkter som varer i år etter år. Og veskene hennes gjør akkurat det. En favoritt hos oss! 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

CLUTCHVESKE GARBO - OLIVEN

De vakre veskene fra T. Herman er designet i Sverige, og produsert i India. Materialene er nøye utvalgt for å skulle vare år etter år, og blir bare penere og mykere i bruk. Lekker liten clutch i semsket skinn med gulldetaljer. Kort, avtagbar skulderrem. Vesken har et stort rom, samt 6 små lommer til kredittkort. Perfekt veske til fest!
kr 699,00

CLUTCHVESKE GRACE - SVART

De vakre veskene fra T. Herman er designet i Sverige, og produsert i India. Materialene er nøye utvalgt for å skulle vare år etter år, og blir bare penere og mykere i bruk. Denne clutchvesken har en nydelig miks av lær og semsket skinn, og lekre detaljer i gull. Inni har den et stort rom, samt et mindre rom med glidelås. Vesken har også en rom med glidelås på baksiden - praktisk til nøkler eller mobiltelefon. Inkludert i prisen er også to avtagbare, korte skulderstropper - en i lær med gulldetaljer og en i flettet lær. Vesken er foret med tekstil. Høyde 20 cm. Bredde 30 cm.
kr 1 595,00

CLUTCHVESKE T.HERMAN/SVART

De vakre veskene fra T. Herman er designet i Sverige, og produsert i India. Materialene er nøye utvalgt for å skulle vare år etter år, og blir bare penere og mykere i bruk. Lekker clutch-veske med avtagbar, lang skulderstropp med detaljer i gull. Vesken har et rom, samt to mindre rom med glidelås. Materialer: Lær - foret med tekstil. Høyde 15 cm. Bredde 20 cm.
kr 1 495,00

HÅNDVESKE TILDA/CAMEL

De vakre veskene fra T. Herman er designet i Sverige, og produsert i India. Materialene er nøye utvalgt for å skulle vare år etter år, og blir bare penere og mykere i bruk. Tilda-vesken er en romslig og elegant veske med lekre detaljer i gull. Den har et stort rom, samt flere små som kan lukkes med glidelås. Vesken har også glidelås på toppen. Den lengste lenken er avtagbar. Yttermateriale er lær og semsket skinn. Innermateriale er tekstil. Høyde 33 cm Bredde 38 cm
kr 2 970,00