Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Frakt og levering

Levering/frakt

Bestillingen din vil normalt bli behandlet innen 24 timer etter at bestillingen er registrert. Din ordre sendes med Posten. Normal leveringstid er 1-10 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Sporingsinformasjon sendes til oppgitt mailadresse eller som SMS til oppgitt telefonnummer. Uavhentede varer blir returnert på kundens regning. Beløpet for dette er NOK 300,-.

Ved kjøp av ringer kan vi i enkelte tilfeller måtte bestille/tilpasse ringestørrelse. Dette kan gjøre at leveringstiden forlenges. Vi vil i så fall informere om dette pr e-post.

Ordre over NOK 1500,- sendes fraktfritt. For alle andre ordre er fraktkostnad kr. 89,-.

Bytting/retur

Du har full bytterett på alle varer kjøpt på gullsmeddanielsen.no. Varer kjøpt i november og desember har full returrett frem til 10. januar – varen må være oss i hende til denne datoen.

Dersom du ønsker å bytte – ta kontakt med oss på tone@gullsmeddanielsen.no, så hjelper vi deg der, og sørger for at du får rett vare i retur. Fraktkostnad ved retur dekkes av kjøper. Varen som returneres må være uskadet og den må sendes i originalemballasjen.

Angrerett

Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten må du returnere varen sammen med utfylt skjema innen fristen. Du har mottatt skjema for angrerett fra oss på mail  sammen med ordrebekreftelse. Dersom du trenger skjema tilsendt på nytt – kontakt oss på tone@gullsmeddanielsen.no.

Varen som returneres må være uskadet og den må sendes i originalemballasjen.