Filters
Søk i vårt sortiment

Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lager lekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid
med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Nadja Ring

Nadja Ring er en nydelig ring fra Maanestens Chakra-kolleksjon. Den har vakkert, preget mønster og er perfekt følge til både hverdag og fest!
Fra kr 795,00

Necklace Soleil Grass Green

Enkelt og delikat smykke i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. Den lille emalje-detaljen setter prikken over i'en. Bruk det alene, eller sammen med flere for å skape din helt personlige look! Selges komplett med kjede på 45 cm.
kr 650,00

Stud Soleil Grass Green

Fin, liten ørepynt fra danske Enamel Copenhagen. Stud Soleil Grass Green er laget i gullforgylt sølv, med en detalj i emalje. Fin alene, og fin for deg som har flere hull. Størrelse: 11 x 7,5 mm.
kr 500,00

Studs Rio

Studs Rio er et par små ørepynt i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. En hverdagsørepynt med et røft, hamret utseende. Rio Stud passer fint for deg som har flere hull, men den er også flott alene. Diameter: 6 mm.
kr 350,00

Necklace Organic Double Circle Grass Green

Flott halskjede i gullforgylt sølv med grønn emalje fra danske Enamel Copenhagen. Necklace Organic Double Circle er en nydelig gave til en du er glad i! Smykket kan brukes alene eller sammen med flere. Lengde 42 + 3 cm.
kr 850,00

Necklace Organic Double Circle

Flott halskjede i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. Necklace Organic Double Circle er en nydelig gave til en du er glad i! Smykket kan brukes alene eller sammen med flere. Lengde 42 + 3 cm.
kr 850,00