Filters
Søk i vårt sortiment

Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lager lekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid
med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Asja Stud, Gullforgylt m/pink topas

Ørepynt i gullforgylt sølv med pink topas. Nydelig liten sak som gjør seg veldig godt dersom du har flere hull, eller bare ønsker en liten ørepynt med det lille ekstra! Dimensjoner: 7 x 4 mm. Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lager lekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 450,00

Auda Stud, Sølv

Nydelig, liten ørepynt fra Enamel i sølv. De lekre detaljene gjør den helt spesiell. Perfekt også til hull nummer to eller tre! Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lagerlekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 400,00

Bangle Vina, Gullforgylt

Enkelt og elegant armbånd i gullforgylt sølv med matt overflate. Armbåndet er lett og ta på og av, og kan justeres slik at det passer ditt håndledd perfekt! Nydelig i kombinasjon med din andre favorittarmbånd. Dimensjoner: 58 x 44 mm. Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lagerlekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 850,00

Bangle Vina, Sølv

Enkelt og elegant armbånd i sølv med matt overflate. Armbåndet er lett og ta på og av, og kan justeres slik at det passer ditt håndledd perfekt! Nydelig i kombinasjon med din andre favorittarmbånd. Dimensjoner: 58 x 44 mm. Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lagerlekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 850,00

Baroque Pearl Earring

Nydelig ørepynt i gullforgylt sølv med ferskvannsperle - en virkelig bestseller! Dimensjoner: fra 35 mm - ferskvannsperler er et naturprodukt, og variere derfor noe i størrelse. Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lagerlekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 1 100,00

Bea Earring, Sølv

Kul hverdagsørepynt i sølv. Kjedet på ørepynten skaper en rå detalj, og ørepynten er perfekt å kombinere med andre ørepynt. Finnes også i gullforgylt sølv. Dimensjoner: 37 x 3 mm. Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lagerlekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 550,00