Filters
Søk i vårt sortiment

Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lager lekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid
med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Stud Baroque Pearl Goldplated

Lekker øredobb i gullforgylt sølv med barokk ferskvannsperle fra danske Enamel Copenhagen. Barokkperlene skaper et morsomt uttrykk, og denne ørepynten kan du kombinere med nesten hva som helst! Dimensjon: 10 mm.
kr 650,00

Earring Eleanor Pearl Goldplated

Søt, enkel ørepynt i gullforgylt sølv med ferskvannsperle fra Enamel Copenhagen. Fin alene, men kan også enkelt kombineres med flere. Lengde 4,5 cm.
kr 600,00

Earring Sofia Marine Silver

Lekker ørepynt i sølv med perler, fra danske Enamel Copenhagen. En øredobb som gjør mye ut av seg, og skaper bevegelse. Bruk den alene, eller sammen med flere for å skape din egen, personlige look! Lengde 5,5 cm.
kr 600,00

Earring Sofia Marine Goldplated

Lekker ørepynt i gullforgylt sølv med perler, fra danske Enamel Copenhagen. En øredobb som gjør mye ut av seg, og skaper bevegelse. Bruk den alene, eller sammen med flere for å skape din egen, personlige look! Lengde 5,5 cm.
kr 600,00

Earring Eleanor Cornflower

Søt, enkel ørepynt i gullforgylt sølv med emalje fra Enamel Copenhagen. Fin alene, men kan også enkelt kombineres med flere. Lengde 4,5 cm.
kr 500,00

Bracelet Elie - Silver

Lekkert, enkelt armbånd i sølv fra Enamel Copenhagen. Flott alene, eller i en stack sammen med flere armbånd. Lengde 15,5 + 2 cm.
kr 650,00