Filters
Søk i vårt sortiment

Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lager lekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid
med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Earring Ivanna - Goldplated

Lekre kjede-øredobber i gullforgylt sølv fra Enamel Copenhagen. En delikat ørepynt, som skaper nydelig bevegelse! Også fin å kombinere med flere dersom du har flere hull. Lengde 4,5 cm.
kr 650,00

Necklace Elie - Goldplated

Lekkert, enkelt smykke i gullforgylt sølv fra Enamel Copenhagen. Flott alene, eller i en stack sammen med flere armbånd. Lengde 45 + 5 cm.
kr 1 000,00

Bracelet Elie - Goldplated

Lekkert, enkelt armbånd i gullforgylt sølv fra Enamel Copenhagen. Flott alene, eller i en stack sammen med flere armbånd. Lengde 15,5 + 2 cm.
kr 650,00

Ring Luisa - Blue Nano, Goldplated

Nydelig ring i gullforgylt sølv fra Enamel Copenhagen. Den blå stenen sammen med den organiske formen skaper et vakkert og spennende uttrykk!
Fra kr 950,00

Ring Wishbone - Lavender CZ

Flott ring i gullforgylt sølv med lavendelfargede zirkoniasten fra Enamel Copenhagen.
Fra kr 800,00

Earring Liliana - Goldplated

Superflotte øreringer i gullforgylt sølv fra Enamel Copenhagen. Denne passer godt til både hverdag og fest. Med den fine overflaten og den organiske formen får du en unik ørering! Mål: 25 x 20,5 mm.
kr 850,00