Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Om oss

Om oss

Gullsmed Danielsens Eftf. er en kjedeuavhengig gullsmedforretning som holder til i Mandal, nærmere bestemt i Gågata – byens hjerte! I butikken finner du et rikholdig utvalg av både motesmykker og eksklusive gull- og diamantsmykker. Vi har også et stort utvalg av vesker, hårpynt, silkeskjerf – kort sagt: Alt som er gøy for jenter!

Alt av dåpsgaver og sølvtøy kan også kjøpes hos oss.

Vi som jobber her elsker jobben vår, og vil alltid gjøre vårt ytterste for at du skal få en super handleopplevelse. Velkommen til oss!

 

Enda litt mere om oss – historien helt fra begynnelsen av: 

Gullsmeden i gågata i Mandal har lange tradisjoner i Mandal: Forretningen etableres i 1892 av gullsmed Nils Lorentz Nielsen. Adressen er Johnstons gate 1, på Tiedemands Plass (torvet i Mandals gågate). I 1910 overtar Nielsens sønn, Sverre Henry Nielsen, forretningen. Han dør allerede i 1918 av spanskesyken, og hans kone Dora Nielsen driver forretningen videre i sitt eget navn.

I 1922 selger Dora forretningen til Bjarne Carlsen og Georg Danielsen, som driver den videre under navnet Dora Nielsens Eftf.

I 1978 overtar Per Danielsen driften etter sin far Georg. Butikken flyttes til Store Elvegate 34 – også dette i Mandals historiske gågate. Her driver han butikken videre sammen med sin kone Berit, under navnet Per Danielsen Gullsmedforretning.

I mai 2016 kjøper Tone Baagøe Stangeland butikken driver den videre under navnet Gullsmed Danielsens Eftf. I mars 2017 totalrenoveres butikken, og den fremstår nå som en moderne butikk, med stort utvalg av skandinaviske merkevarer.