Filters
Søk i vårt sortiment

Maanesten

Maanesten skaper smykker som komplementerer den individuelle kvinne og skaper et sofistikert utrykk som følger trendene. Maanestens smykker har et unikt utrykk, med lekre detaljer.

Maanesten har i dag seks medarbeidere, og alle smykkene er designet i Danmark og produseres i Jaipur, India.

Kvinne bak merket er smykkedesigner Lotte Venø Callesen. Hun har designet trendsettende smykker i nesten 10 år. Med Maanesten har hun skapt en stil som former seg etter tidens ånd, og med et utrykk som kan bæres med letthet.

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Thora Earring

Øredobber i gullforgylt sølv fra Maanesten. Ørepynten er prydet med hver sin dypblå cyanid. Lekre ørepynt som kan brukes alene eller sammen med dine andre favoritter fra Maanesten.
kr 1 325,00

Sophia Necklace

Sophia-smykket fra Maanesten er laget av vakre labradoritter, med et anheng i gullforgylt sølv formet som et øyet. Øyet symboliserer øyet på nattehimmelen.
kr 1 985,00

Pleiades Earring Single

Øredobb fra Maanesten, i gullforgylt sølv. Prydet med en regnbuefarget månesten og en zirkon. Pleiades-øredobben er inspirert av stjerneklyngen med samme navn. Ørepynten selges enkeltvis. Perfekt for deg som har flere hull, og som liker å skape ditt eget uttrykk.
kr 420,00

Sirius Earring

Øredobber i gullforgylt sølv med regnbuefargede månestener fra Maanesten. Sirius er den klareste stjernen på nattehimmelen, og ørepynt er inspirert av den.
kr 700,00

Petra Earrings

Lekre øreringer i gullforgylt sølv fra Maanesten! Ned fra ringen henger små bølgede elementer, som skaper en vakker bevegelse. Brukes alene, eller sammen med dine andre favoritt-ørepynt fra Maanesten.
kr 1 350,00

Rosie Earrings Silver

Enkel, fin ørering med vridde detaljer fra Maanesten. Øreringer passer til enhver anledning, og er et must i smykkeskrinet. Disse er i sølv, og er fine alene eller sammen ¨ med dine andre favoritter fra Maanesten.
kr 950,00