Filters
Søk i vårt sortiment

Maanesten

Maanesten skaper smykker som komplementerer den individuelle kvinne og skaper et sofistikert utrykk som følger trendene. Maanestens smykker har et unikt utrykk, med lekre detaljer.

Maanesten har i dag seks medarbeidere, og alle smykkene er designet i Danmark og produseres i Jaipur, India.

Kvinne bak merket er smykkedesigner Lotte Venø Callesen. Hun har designet trendsettende smykker i nesten 10 år. Med Maanesten har hun skapt en stil som former seg etter tidens ånd, og med et utrykk som kan bæres med letthet.

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Toutsi Necklace Silver

Smykke i gullforgylt sølv fra Maanesten, prydet med vakre stener: Ametyst, citrin, opal, phrenit og ferskvannsperler. Lengde 45 cm.
kr 1 100,00

Mero Bracelet Silver

Fint armbånd i sølv fra Maanesten. Med ferskvannsperler. Bruk det alene eller sammen med flere. Lengde 17,5 + 1 cm.
kr 800,00

Sylvia Necklace Silver

Nydelig smykke i sølv fra Maanesten. Delikat, nett smykke som er perfekt til layering! Lengde kjede 50 cm. Lengde anheng 18 mm.
kr 950,00

Annika Bracelet Goldplated

Nydelig armbånd i gullforgylt sølv fra Maanesten. Med iolitt, citrin, ametyst, ferskvannsperle, turmalin og rosenkvart. Lengde 17,5 + 1 cm.
kr 800,00

Frida Ring Goldplated

Søt ring i gullforgylt sølv med zirkonia fra Maanesten. Vi elsker kontrasten mellom den rå overflaten og de blanke stenene! Bruk den alene, eller stack den med dine andre favorittringer fra Maanesten.
Fra kr 750,00

Avia Necklace Goldplated

Delikat smykke i gullforgylt sølv med labradoritt og iolitt fra Maanesten. Bruk det alene eller sammen med flere. Lengde 44 + 2 cm.
kr 1 100,00