Filters
Søk

Halssmykker

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

220915 GD SPARKLING STAR FORGYLT ANHENG I SØLV M/ZIRK., 42 CM

Lekkert smykke i gullforgylt sølv med fargede zirkoniasten. En sikker vinner rundt halsen! Kombiner gjerne smykket sammen med flere kjeder. Leveres komplett med kjede på 42 cm. Fra Gulldia.
kr 795,00

220941 GD OMELIA FORGYLT SMYKKE MED FERSKVANNSPERLER, 42 CM

Perler har gjort sitt inntog i motebildet, og det ser ut til at de har kommet for å bli. Dette smykket fra Gulldia er i gullforgylt sølv besatt med ferskvannsperler. Vi elsker looken! kombiner gjerne smykket med flere og skap et trendy uttrykk. Smykket leveres komplett med kjede på 42 cm.
kr 895,00

220945 GD MALI FORG.ANHENG I SØLV MED FERSKVANNSPERLE,45 CM

Lekkert smykke fra Gulldia i gullforgylt sølv med ferskvannsperle. Nydelig alene, eller i selskap med flere kjeder. Leveres kompett med kjede på 45 cm.
kr 995,00

220976 GD SIGNATUR ELVIRA FORGYLT SMYKKE I SØLV, 42 CM

Lekkert smykke i gullforgylt sølv med fargede zirkoniastener. Farger på smykkene er sesongens store trend! Og legg merke til det vakre kjedet! Dette smykket er også perfekt å kombinere med flere. Smykket leveres komplett med kjede på 42 cm.
kr 595,00

710023 NORA MØRK BY GULLDIA FORGYLT ANHENG I SØLV MED 45CM KJEDE

Nora Mørk har laget sin egen smykkekolleksjon i samarbeid med Gulldia! Vi sier bare: WOW! Kolleksjonen er spekket med favoritter og bestselgere, og virkelig spot on på smykketrendene denne sesongene. Alle smykkene er i gullforgylt sølv - og selvsagt i velkjent, god Gulldia-kvalitet. Smykket selges komplett med kjede på 45 cm. Diameter 12 mm.
kr 695,00

710025 NORA MØRK BY GULLDIA FORGYLT HÅNDBALL ANHENG I SØLV, 42CM

Nora Mørk har laget sin egen smykkekolleksjon i samarbeid med Gulldia! Vi sier bare: WOW! Kolleksjonen er spekket med favoritter og bestselgere, og virkelig spot on på smykketrendene denne sesongene. Alle smykkene er i gullforgylt sølv - og selvsagt i velkjent, god Gulldia-kvalitet. Smykket selges komplett med kjede på 42 cm. Diameter 10 mm.
kr 595,00

710032 NORA MØRK BY GULLDIA FORGYLT ANHENG I SØLV 42 CM

Nora Mørk har laget sin egen smykkekolleksjon i samarbeid med Gulldia! Vi sier bare: WOW! Kolleksjonen er spekket med favoritter og bestselgere, og virkelig spot on på smykketrendene denne sesongene. Alle smykkene er i gullforgylt sølv - og selvsagt i velkjent, god Gulldia-kvalitet. Smykket selges komplett med kjede på 42 cm.
kr 895,00

Necklace Angel, gullforgylt

Smykke i gullforgylt sølv og matt oveflate. Inspirert av indisk formspråk - nydelig, litt bohemsk i stilen. Smykket leveres komplett med kjede på 50 cm. Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lagerlekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 750,00