Filters
Søk i vårt sortiment

Halssmykker

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Phoenix Pendant, Silver

Lekkert, effektfullt smykke i sølv. Kjede følger med. Lengde 42 + 3 cm.
kr 1 295,00

Phoenix Pendant, Goldplated

Lekkert, effektfullt smykke i gullforgylt sølv. Kjede følger med. Lengde 42 + 3 cm.
kr 1 435,00

Peacock Pendant sølv, 70 cm

Flott smykke i sølv. Kjede inkludert. Lengde 70 cm. Kan også reguleres inn til 50 cm.
kr 1 395,00

Peacock Pendant gullforgylt sølv, 70 cm

Flott smykke i gullforgylt sølv. Kjede inkludert. Lengde 70 cm. Kan også reguleres inn til 50 cm.
kr 1 545,00

MONSTERA SMYKKE I RHODINERT SØLV S

Nydelig smykke i rhodindert sølv med børstet overflate. Smykket er designet er Belinda Jakobsen i samarbeid med norske Goldstory. Smykket er inspirert av planten Monstera Deliciosa - eller på folkemunne: Vindusblad. Vi er helt forelsket i hele denne nydelige kolleksjonen! Kjede på 45 cm. er inkludert. Dette er det minste av de 3 smykkene i kolleksjonen.
kr 599,00

MONSTERA SMYKKE I FORGYLT SØLV LARGE

Nydelig smykke i gullforgylt sølv med børstet overflate. Smykket er designet er Belinda Jakobsen i samarbeid med norske Goldstory. Smykket er inspirert av planten Monstera Deliciosa - eller på folkemunne: Vindusblad. Vi er helt forelsket i hele denne nydelige kolleksjonen! Kjede på 50 cm. er inkludert. Dette er det største av de 3 smykkene i kolleksjonen.
kr 1 499,00

MONSTERA SMYKKE I RHODINERT SØLV L

Nydelig smykke i sølv med børstet overflate. Smykket er designet er Belinda Jakobsen i samarbeid med norske Goldstory. Smykket er inspirert av planten Monstera Deliciosa - eller på folkemunne: Vindusblad. Vi er helt forelsket i hele denne nydelige kolleksjonen! Kjede på 50 cm. er inkludert. Dette er det største av de 3 smykkene i kolleksjonen.
kr 1 399,00

Letter Necklace U 50cm

Bokstavkjede U med 50 cm gullbelagt sølvkjede og hvite CZ-steiner. Bruk kjedet alene, eller lag det med forskjellige kjeder og kjeder. Se vårt utvalg av kjeder her.
kr 999,00