Filters
Søk i vårt sortiment

Halssmykker

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Toutsi Necklace Silver

Smykke i gullforgylt sølv fra Maanesten, prydet med vakre stener: Ametyst, citrin, opal, phrenit og ferskvannsperler. Lengde 45 cm.
kr 1 100,00

Sylvia Necklace Silver

Nydelig smykke i sølv fra Maanesten. Delikat, nett smykke som er perfekt til layering! Lengde kjede 50 cm. Lengde anheng 18 mm.
kr 950,00

Avia Necklace Goldplated

Delikat smykke i gullforgylt sølv med labradoritt og iolitt fra Maanesten. Bruk det alene eller sammen med flere. Lengde 44 + 2 cm.
kr 1 100,00

Riesme Necklace Goldplated

Smykke i gullforgylt sølv med iolit og solsten. Smykket kan enkelt reguleres fra 38 cm til 50 cm, noe som gjør det til et superanvendelig smykke som kan brukes på mange måter! Style det til jeans eller festkjole. Bruke alene eller sammen med flere for å skape din egen, unike look!
kr 1 100,00

Coco Necklace Goldplated

Smykke i gullforgylt sølv med ferskvannsperler. Coco-kjedet er en moderne fortolkning av det klassiske perlekjedet. Det kan enkelt reguleres fra 38 cm til 50 cm, noe som gjør det til et superanvendelig smykke som kan brukes på mange måter! Style det til jeans eller festkjole. Bruke alene eller sammen med flere for å skape din egen, unike look!
kr 1 700,00

Livi Necklace Goldplated

Smykke i gullforgylt sølv fra Maanesten. Så enkelt, og så fint! Bruk det alene, eller lag-på-lag med dine favoritter for en mer personlig look. Lengde 40 + 1 cm.
kr 1 200,00

Toutsi Necklace Goldplated

Smykke i gullforgylt sølv fra Maanesten, prydet med vakre stener: Ametyst, citrin, opal, phrenit og ferskvannsperler. Lengde 45 cm.
kr 1 100,00

Sylvia Necklace Goldplated

Nydelig smykke i gullforgylt sølv fra Maanesten. Delikat, nett smykke som er perfekt til layering! Lengde kjede 50 cm. Lengde anheng 18 mm.
kr 950,00