Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Konfirmasjonsgaver

Konfirmasjon

Leter du etter en konfirmasjonsgave? Hos Gullsmed Danielsen finner du mange flotte konfirmasjonsgaver i alle prisklasser - gaver som konfirmanten kan ha glede av i årevis, og gjerne livet ut. Vi har plukket ut våre favoritter til deg, og håper du finner den perfekte gaven her. Besøk oss gjerne også i gågata for personlig veiledning og gode råd om konfirmasjonsgaven! 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Tide Necklace

Tide-smykket er et vakkert, delikat kjede prydet med en liten delfin. Bruk smykket alene, eller stack det med flere av dine favoritter fra Maanesten! Smykket er like fint til jeans som til kjole.
kr 1 195,00

Dolly Bracelet

Det søte Dolly-armbåndet fra Maanesten er perfekt tilbehør til vårens og sommerens antrekk. Armbåndet er utsmykket med en liten delfin. Delfiner symboliserer glede - perfekt å bære med seg på armen! Lengde 16 + 2,5 cm. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 845,00

Cardi Bracelet

Cardi-armbåndet fra Maanesten er et lekkert og delikat armbånd, prydet med et vakkert hjerte formet som et hjerteskjell. Bruk armbåndet alene, eller kombiner det med flere for et ekstra personlig uttrykk. Lengde 16 + 3 cm. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 1 095,00

Ula Ring

Ula-ringen fra Maanesten er virkelig søt og delikat! I senter finner en skinnende regnbuemånesten, flankert av to små sjøstjerner med små glitrende zirkonia. Ula-ringen passer alle anledninger. Den er fin alene, eller du kan kombinere den med dine andre favoritt-ringer fra Maanesten. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
Fra kr 1 045,00

Maurea Earrings

Nydelige, små øredobber formet som vakre skjell. Maurea-ørepynten er flott alene, men også veldig fin for deg som har flere hull. Miks dem med dine andre favoritter fra Maanesten, og skap din helt egen look! Materialer: Resikrulert 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat gull.
kr 595,00

Alona Earrings

De nydelige Alona-øreringene er inspirert av havet og formet som en liten havskilpadde. I Hawaiisk mytologi er havskilpadden antatt å bringe hell og lykke. Bær denne øreringen som en beskyttende talisman! Alona-creolene er flott alene, men kan også gjerne brukes sammen med flere ørepynt for en mer personlig look. Materialer: Resikrulert 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat gull.
kr 1 045,00

Momi Earrings

Momi-øreringene fra Maanesten er dekorert med en liten havhest og en sjøstjerne. Toppet med små ferskvannsperler, skapes et lekkert og delikat uttrykk. Øreringene er fine alene, men også flott i kombinasjon med flere. Bruk dem som en fin kontrast til jeans, eller kombiner dem med en søt kjole! Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat gull. Ferskvannsperler.
kr 1 095,00

Conca Earrings

Conca-øredobbene er inspirert av vakre skjell. I midten er ørepynten prydet med en glitrende regnbue-månesten. Øredobbene er flotte alene, men også perfekte å kombinere med dine andre favoritt-øredobber fra Maanesten for en mer personlig look. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat gull. Regnbue-månesten.
kr 1 045,00

Adella Earrings

Adella-øredobbene er virkelig superskjønne! Inspirert av havet og prydet med små ferskvannsperler og anheng formet som små delfiner. Adella er perfekt for deg som har flere hull - de gjør seg nydelig i en personlig stack oppover øret. Ørepynten passer også fint alene, som enkel hverdagspynt. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat gull.
kr 1 045,00

Lana Earrings

Med sin bølgede overflate er den vakre Lana-øredobben virkelig et smykke til ørene! Med tre små, gllitrende zirkoner skaper øredobben et virkelig delikat uttrykk!
kr 695,00

Son of Noa signetring sølv med malakitt

Kul signetring i sølv til herre med firkantet malakitt. Malakitt er en stein i vakre grønntoner som danner flott mønster. Signetringen passer enhver anledning, og er en flott gave til herre. Materiale: Rhodinert 925 sterlingsølv og malakitt. Hver oppmerksom på at fargen på stenen kan variere, da det er i stenens natur.
Fra kr 2 050,00

Son of Noa signetring, forgylt stål

Tøff signetring til herre. Ringen er i forgylt stål, med blankpolert overflate som skaper et sofistikert uttrykk. Denne signetringen er like kul til dress som til et par slitte jeans. Materiale: Forgylt stål
Fra kr 355,00

Son of Noa signetring, sølv (125 104)

Flott signetring til herre i massiv utførelse. Denne sølvringen passer virkelig enhver anledning - bruk den som stilig tilbehør til dress, eller bruk den sammen med et par jeans. Materiale: Rhodinert 925 sterlingsølv.
Fra kr 1 700,00

Son of Noa ring med hamret overflate

Tøff ring til herre i stål. Den hamrede, matte overflaten skaper et kult, maskulint uttrykk. Materiale: Stål.
Fra kr 355,00

Son of Noa ring i forgylt stål, hamret overflate

Tøff ring til herre! Den hamrede, matte overflaten skaper et kult, maskulint uttrykk. Materiale: Forgylt stål.
Fra kr 355,00

Dave armring i stål (366141)

Åpen armring til herre i massivt stål. Dave-armringen er virkelig stilig - den matte, teksurerte overflate skaper et sofistikert og samtidig maskulint uttrykk. Denne cuffen kan brukes som flott tilbehør til et pent antrekk, eller som en kul kontrast til jeans. Armringen kan gjerne kombineres med flere armbånd for et mer personlig uttrykk. Innvendig diameter: 6,4 x 5,2 cm (oval, med mulighet for noe tilpasning). Bredde: 7 mm. Materiale: Stål.
kr 499,00

Tim mansjettknapper forgylt stål (365243)

Stilfulle mansjettknapper i forgylt stål til herre. Tim-mansjettknappene er i massivt, blankpolert finish og skaper en flott detalj på en pen skjorte! Lengde: 17 mm. Bredde: 7 mm. Materiale: Forgylt stål.
kr 599,00

Terry armbånd forgylt stål, small (365786)

Klassisk og stilig armbånd til herre med tvunnet look. Terry-armbåndet er i forgylt stål, og passer virkelig enhver anledning. Armbåndet kommer i to lengder - dette er det minste. Lengde 16 + 4 cm. Bredde: 3,8 mm. Materiale: Forgylt stål.
kr 399,00

Terry armbånd forgylt stål (365540)

Klassisk og stilig armbånd til herre med tvunnet look. Terry-armbåndet er i forgylt stål, og passer virkelig enhver anledning. Lengde 19,5 + 4 cm. Bredde: 3,8 mm. Materiale: Forgylt stål.
kr 399,00

Tim armring forgylt stål (365205)

En virkelig stilfull og sofistikert armring til herre! Tim -armringen er en tettsittende cuff som topper antrekket perfekt, enten det er til dressen eller til et par slitte jeans. Armringen kan brukes alene eller den kan kombineres med flere armbånd for en røffere stil. Det blanke stålet skaper et maskulint uttrykk! Innvendig diameter: 6,4 x 4,5 cm (oval - kan tilpasses noe). Bredde 3,8 x 4 mm. Materiale: Forgylt, blankpolert stål.
kr 599,00

Tim armring stål (365199)

En virkelig stilfull og sofistikert armring til herre! Tim -armringen er en tettsittende cuff som topper antrekket perfekt, enten det er til dressen eller til et par slitte jeans. Armringen kan brukes alene eller den kan kombineres med flere armbånd for en røffere stil. Det blanke stålet skaper et maskulint uttrykk! Innvendig diameter: 6,4 x 4,5 cm (oval - kan tilpasses noe). Bredde 3,8 x 4 mm. Materiale: Blankpolert stål.
kr 599,00

Mike kulearmbånd stål (365397)

Stilig, elastisk kulearmbånd i stål til herre. Kulene har røff struktur og skaper et kult, maskulint uttrykk. Bruk dette armbåndet alene for en enkel look, eller stack det med flere armbånd for et mer personlig uttrykk. Lengde: 19,5 cm (elastisk). Diameter kuler: 6 mm. Materiale: Stål.
kr 499,00

Jonas armbånd stål (365076)

Jonas-armbåndet er klassisk og stilfullt. Panser-lenken er diskret, og passer enhver anledning. Bruk armbåndet alene for en enkel og stilig look. Eller kombiner armbåndet med flere armbånd om du ønsker en røffere stil. Lengde: 16 + 4 cm. Bredde: 5 mm. Materiale: Stål.
kr 399,00

Abbe armbånd forgylt stål (364994)

Abbe-armbåndet er et tøft, kraftig armbånd i forgylt stål til herre. Den klassiske panser-lenken passer virkelig alle anledninger! Bruk armbåndet som stilfullt tilbehør til dress, eller bruk det som en røff kontrast til jeans. Lende: 19 + 4 cm. Bredde: 8 mm. Materiale: Forgylt stål.
kr 649,00

Filter by:

Clear All
Min: kr 105,00 Max: kr 17 285,00
kr105 kr17285