Filters
Søk i vårt sortiment

Ørepynt

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

250537 GD 1370 NEW YORK FORGYLTE ØRERINGER I SØLV

De perfekte creolene! Chunky, lette og enkle. Bruk den alene eller sammen med flere øreringer for en kul lag-pålag look i ørene! Disse finnes i to størrelser. Dette er den minste. Gullforgylt sølv. Bredde 4 mm, diameter 17 mm.
kr 595,00

250587 ROMA FORGYLTE ØRERINGER I SØLV

Disse øreringene er bare så kule! Med hamret overflate har de et tidsriktig uttrykk. Kombiner gjerne med flere øreringer! Øreringene kommer i 2 størrelser - dette er den største.
kr 1 195,00

250588 ROMA FORGYLTE ØRERINGER I SØLV

Disse øreringene er bare så kule! Med hamret overflate har de et veldig tidsriktig uttrykk. Øreringene kommer i 2 størrelser - dette er den største.
kr 895,00

250629 GD 1370 NEW YORK FORGYLTE ØRERINGER I SØLV

De perfekte creolene! Chunky, lette og enkle. Bruk den alene eller sammen med flere øreringer for en kul lag-pålag look i ørene! Disse finnes i to størrelser. Dette er den største. Gullforgylt sølv. Bredde 5 mm, diameter 20 mm.
kr 745,00

250633 GD 1370 SHINE FORGYLTE ØRERINGER I SØLV

Lekre øreringer i gullforgylt sølv med zirkoniasten fra Gulldia. Se også etter smykke i samme serie!
kr 995,00

Earring Hoop Chain, sølv

Lekker ørepynt fra Enamel Copenhagen i gullforgylt sølv. En klassisk bestseller! Lengde 55 mm. Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lager lekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 500,00

Earring Midnight, forgylt

Lekker ørepynt fra Enamel Copenhagen i gullforgylt sølv. Formet som en halvmåne, og med lekre kjeder som gir fin bevegelse til ørepynten! Dimensjoner: 40 x 13,5 mm. Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lager lekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 800,00

Earring Mini Wave, gullforgylt

Lekker ørepynt fra Enamel Copenhagen i gullforgylt sølv. Den unike formen gir antrekket ditt et lekkert utrykk! Dimensjoner: 12 x 10 mm. Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lager lekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 700,00