Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Ørepynt

Lekre ørepynt for alle

Vi har samlet alle våre fineste ørepynt til deg! Her finner du små hverdagsørepynt, statementørepynt, store creoler og enkle øreringer - kort sagt alt du trenger for å pynte ørene dine. Øredobbene du finner her er laget i 925 sterlingsølv, eller gullforgylt sølv. Smykker skaper personlighet, og lekre øredobber er en enkel måte å vise frem din persolige stil. De rette øredobbene hever et hvert antrekk, enten det er hverdag eller fest. 

 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Santar Earcuff

Santar Earcuff smyger seg rundt øret ditt, og er virkelig et flott smykke! Cuffen er prydet med to små labradoritter som virkelig setter prikken over i'en. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 695,00

Sereia Earrings

Sereia-øreringen fra Maanesten er elegant utsmykket, med en liten havhest og en konkylie som dekorelementer. De lange kjedene setter prikken over i'en og skaper et vakkert blikkfang! Vi vil bruke Sereia-creolene til jeans, men også til en søt sommerkjole. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 1 645,00

Maurea Earrings

Nydelige, små øredobber formet som vakre skjell. Maurea-ørepynten er flott alene, men også veldig fin for deg som har flere hull. Miks dem med dine andre favoritter fra Maanesten, og skap din helt egen look! Materialer: Resikrulert 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat gull.
kr 595,00

Sirena Earrings

Sirena-øredobbene fra Maanesten er virkelig vakre! De faller elegant ned fra øret, og skaper nydelig bevegelse og blikkfang. En allsidig favoritt, som passer til både hverdag og mer formelle aneldninger. Bruk øredobbene alene, eller skap ditt helt eget uttrykk ved å mikse dem med dine andre favoritt-ørepynt fra Maanesten. Materialer: Resikrulert 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat gull.
kr 1 295,00

Aruba Earrings

Ocean Dreamers-kolleksjonen fra Maanesten tar utgangspunkt i havet, og alle skattene man finner under overflaten. Aruba-øredobbene er inspirert av svaiende sjøgress, sjøstjerner og koraller. En lekker og iøynefallende ørepynt som virkelig passer enhver anledning! Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat gull.
kr 1 445,00

Zale Earrings

Zale-øredobbene er en del av Maanestens Ocean Dreamers- kolleksjon. Kolleksjonen er inspirert av havet, og Zale-øredobbene ¨ er formet som vakre skjell, med hengende dekorative kjeder og ferskvannsperler. Ev virkelig flott øredobb som kan brukes til alle aneldninger. Den er like fin til jeans, som til en pen kjole. Perfekte for sommerbryllup! Materialer: Resikrulert 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat gull.
kr 1 895,00

Alona Earrings

De nydelige Alona-øreringene er inspirert av havet og formet som en liten havskilpadde. I Hawaiisk mytologi er havskilpadden antatt å bringe hell og lykke. Bær denne øreringen som en beskyttende talisman! Alona-creolene er flott alene, men kan også gjerne brukes sammen med flere ørepynt for en mer personlig look. Materialer: Resikrulert 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat gull.
kr 1 045,00

Sandie Earrings

De skjønne Sandie-øredobbene er inspirert av sjøstjerner. Sjøstjernen er symbolet på fornyelse - og de som har sjøstjernen som sitt åndedyr kan kanalisere selvtillit gjennom den. Kombinert med en lekker, rosa ferskvannsperle skapes et delikat og lekkert uttrykk! Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat gull.
kr 1 145,00

Momi Earrings

Momi-øreringene fra Maanesten er dekorert med en liten havhest og en sjøstjerne. Toppet med små ferskvannsperler, skapes et lekkert og delikat uttrykk. Øreringene er fine alene, men også flott i kombinasjon med flere. Bruk dem som en fin kontrast til jeans, eller kombiner dem med en søt kjole! Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat gull. Ferskvannsperler.
kr 1 095,00

Conca Earrings

Conca-øredobbene er inspirert av vakre skjell. I midten er ørepynten prydet med en glitrende regnbue-månesten. Øredobbene er flotte alene, men også perfekte å kombinere med dine andre favoritt-øredobber fra Maanesten for en mer personlig look. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat gull. Regnbue-månesten.
kr 1 045,00

Adella Earrings

Adella-øredobbene er virkelig superskjønne! Inspirert av havet og prydet med små ferskvannsperler og anheng formet som små delfiner. Adella er perfekt for deg som har flere hull - de gjør seg nydelig i en personlig stack oppover øret. Ørepynten passer også fint alene, som enkel hverdagspynt. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat gull.
kr 1 045,00

Tula Earrings

Tula-øreringene er virkelig vakre! Øreringene har kjeder besatt med edelstener og ferskvannsperler. Et delikat og fargerikt tilbehør til enhver garderobe - enten det er til hverdag eller til fest. Materiale: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 1 395,00

Lana Earrings

Med sin bølgede overflate er den vakre Lana-øredobben virkelig et smykke til ørene! Med tre små, gllitrende zirkoner skaper øredobben et virkelig delikat uttrykk!
kr 695,00

Hoops Kalea Pearls, Orange and Light Yellow - øreringer

De fargerike Kalea-øreringene er virkelig morsomme og delikate! Stenene i duse farger i kombinasjon med de delikate ferskvannsperlene skaper et lekkert uttrykk. Bruk øreringene som lekker topping til et par jeans, eller bruk dem til et penere antrekk. Diameter: 25 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull, kvarts, ferskvannsperler.
kr 900,00

Hoops Kalea Light Blue, Light Green, Pearls - øreringer

De fargerike Kalea-øreringene er virkelig morsomme og delikate! Stenene i duse farger i kombinasjon med de delikate ferskvannsperlene skaper et lekkert uttrykk. Bruk øreringene som lekker topping til et par jeans, eller bruk dem til et penere antrekk. Diameter: 25 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull. Akvamarin, grønn kvarts, ferskvannsperler.
kr 900,00

Hoops May Pearls - øreringer

May Hoops er et par nydelige øreringer med anheng i form av en liten ferskvannsperle og vridde detaljer. Øredobbene skaper et delikat uttrykk, og kan brukes på mange måter: Alene, sammen med flere øredobber eller uten det avtagbare anhenget. Lekker topping til ethvert antrekk! Lengde 35 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull, ferskvannsperler.
kr 850,00

Hoops Scarlet Large - øreringer sølv

Scarlet Hoops er et par nydelig øreringer fra Enamel Copenhagen. De har vakker, vridd fasong og en kombinasjon børstet og blanke flater som virkelig skaper et lekkert uttrykk. Øreringer er utrolig anvendelige smykker! De er fine til alle anledninger. Et must for deg som liker smykker. Scarlet Hoop finnes i to størrelser - dette er den største. Høyde 38 mm. Materlialer: 925 sterlingsølv.
kr 1 650,00

Hoops Scarlet Small - øreringer sølv

Scarlet Hoops er et par nydelig øreringer fra Enamel Copenhagen. De har vakker, vridd fasong og en kombinasjon børstet og blanke flater som virkelig skaper et lekkert uttrykk. Øreringer er utrolig anvendelige smykker! De er fine til alle anledninger. Et must for deg som liker smykker. Scarlet Hoop finnes i to størrelser - dette er den minste. Høyde 28 mm. Materlialer: 925 sterlingsølv.
kr 1 100,00

Hoops Scarlet Large - øreringer

Scarlet Hoops er et par nydelige øreringer fra Enamel Copenhagen. De har vakker, vridd fasong og en kombinasjon børstet og blanke flater som virkelig skaper et lekkert uttrykk. Øreringer er utrolig anvendelige smykker! De er fine til alle anledninger. Et must for deg som liker smykker. Scarlet Hoop finnes i to størrelser - dette er den største. Høyde 38 mm. Materlialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 1 650,00

Hoops Scarlet Small - øreringer

Scarlet Hoops er et par nydelig øreringer fra Enamel Copenhagen. De har vakker, vridd fasong og en kombinasjon børstet og blanke flater som virkelig skaper et lekkert uttrykk. Øreringer er utrolig anvendelige smykker! De er fine til alle anledninger. Et must for deg som liker smykker. Scarlet Hoop finnes i to størrelser - dette er den minste. Høyde 28 mm. Materlialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 1 100,00

Hoops Sparkling Square 18 mm - øreringer

Hoops Sparkling Square er øreringer med chunky, firkantet fasong prydet med glitrende zirkonia-sten. Øreringer passer virkelig alle anledninger, og er et must i alle smykkeskrin. Bruk dem til hverdag eller fest. Bruk dem alene, eller stack dem med flere for å skape din helt egen look. Hoops Square Sparkling kommer i tre forskjellige størrelser. Dette er den største. Høyde: 18 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 1 650,00

Hoops Sparkling Square 15 mm - øreringer

Hoops Sparkling Square er øreringer med chunky, firkantet fasong prydet med glitrende zirkonia-sten. Øreringer passer virkelig alle anledninger, og er et must i alle smykkeskrin. Bruk dem til hverdag eller fest. Bruk dem alene, eller stack dem med flere for å skape din helt egen look. Hoops Square Sparkling kommer i tre forskjellige størrelser. Dette er den mellomste størrelsen. Høyde: 15 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 1 300,00

Hoops Sparkling Square 12 mm - øreringer

Hoops Sparkling Square er øreringer med chunky, firkantet fasong prydet med glitrende zirkonia-sten. Øreringer passer virkelig alle anledninger, og er et must i alle smykkeskrin. Bruk dem til hverdag eller fest. Bruk dem alene, eller stack dem med flere for å skape din helt egen look. Hoops Square Sparkling kommer i tre forskjellige størrelser. Dette er den minste. Høyde: 12 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 800,00

Square Hoops - øreringer 18 mm.

Square Hoops er øreringer med chunky, firkantet fasong. Øreringer passer virkelig alle anledninger, og er et must i alle smykkeskrin. Bruk dem til hverdag eller fest. Bruk dem alene, eller stack dem med flere for å skape din helt egen look. Square Hoops kommer i tre forskjellige størrelser. Dette er den største. Høyde: 18 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 1 100,00