Filters
Søk i vårt sortiment

Ringer

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

270107.56 CATHRINE KNUDSEN BY GD BLOMSTERKLOKKE RING I FORGYLT S

Denne vakre ringen i gullbelagt sølv, er designet av den anerkjente kunstneren Cathrine Knudsen. Elementene i smykkene er hentet fra hennes naturinspirerte oljemalerier. For å lese mer om Cathrines kunstnerskap kan du gå inn på www.cathrineknudsen.com Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!
kr 995,00

4324A Jenna Ring

Ringen Jenna er belagt med gull som slynger seg elegant over fingeren. Bær ringen alene eller som en kontrast til andre ringer. Materialer: Sterling sølv (925), belagt med 18 karat gull i blankpolert finish.
kr 525,00

4731A Siren Ring

Siren Ring har en vakker regnbue-månesten som elegant reflekterer lyset. Materiale: Sterling sølv (925) belagt med 18 karat gull.
kr 900,00

4747A Curl Ring

Unike Curl har fine linjer som tvinner seg om hverandre, med en lyseblå opal og en ferskenfarget månesten. Materiale: Sterlingsølv (925), belagt med 18 karat gull, lyseblå fremstilt opal, ferskenfarget månesten.
kr 1 200,00

710017 NORA MØRK BY GULLDIA FORGYLT RING I SØLV MED ZIRKONIA

Håndballstjernen Nora Mørk har sammen med Gulldia laget sin helt egen smykkekolleksjon. Hele kolleksjonen er i gullforgylt sølv. Nydelige smykker, som alle er perfekte å bruke sammen! Diameter 10 mm Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!
kr 995,00

Bliss ring med zirkon, oksidert

Ring i oksidert sølv med zirkoniasten. Denne ringen er flott alene, men egner seg også godt i kombinasjon med de andre ringene fra Spirit Icons. Finner du ikke din ringstørrelse? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Fra kr 365,00

Bliss ring med zirkon, sølv

Ring i sølv med zirkoniasten. Denne ringen er flott alene, men egner seg også godt i kombinasjon med de andre ringene fra Spirit Icons. Finner du ikke din ringstørrelse? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Fra kr 365,00

Block Ring, gullforgylt

Nydelig, enkel ring i gullforyglt sølv. Den børstede finishen ring ringen et røft uttrykk - perfekt for hverdagen! Firkanten på toppen er på 4 mm. Finner du ikke din ringstørrelse? Ta kontakt med oss - så hjelper vi deg!
Fra kr 365,00