Filters
Søk i vårt sortiment

Ringer

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Naomi Ring Goldplated

Naomi-ringen er en vakker ring i gullforgylt sølv, med en grå månesten i senter. En favoritt fra Maanesten!
Fra kr 1 650,00

Kim Ring - Silver

Kim er en rå signetring i sølv fra Maanesten. I senter har den en tigerøye-sten. Overflaten er hamret og matt. Finnes også i gullforgylt sølv.
Fra kr 1 650,00

Kim Ring - Goldplated

Kim er en rå signetring i gullforgylt sølv fra Maanesten. I senter har den en tigerøye-sten. Overflaten er hamret og matt. Finnes også i sølv.
Fra kr 1 650,00

Emmi Ring

Emmi ringen fra Maanesten har en vakker labradoritt i senter, og to iolitter på hver side. En iøynefallende ring som kan brukes alene, eller sammen med dine andre favoritter fra Maanesten. Ringen er i gullforgylt sølv.
kr 1 030,00

Emmalou Ring Goldplated

Emmalou-ringen fra Maanesten har et unikt uttrykk, med en vakker akvamarin i sentrum. Den hamrede overflaten skaper et organisk uttrykk. Bruk den alene eller sammen med dine andre favoritt-ringer fra Maanesten. Gullforgylt sølv.
Fra kr 1 000,00

Elin Ring

Elin ringen fra Maanesten symboliserer polarstjernen. Elin har også en vakker regnbuefarget månesten i senter. Gullforgylt sølv.
Fra kr 810,00

Edith Ring Goldplated

Edith ringen er en vakker ring i gullforgylt sølv fra Maanesten. I midten har den en lysende kyanitt. Bruk den alene, eller sammen med dine andre Maanesten-ringer.
Fra kr 1 400,00

Cille Ring Goldplated

Cille ring fra Maanesten har tydelige referanser til naturen, og en vakker bladformet opal i midten. Ringen er i gullforgylt sølv. Bruk den alene, eller sammen med dine egne favoritter.
Fra kr 1 050,00