Filters
Søk i vårt sortiment

Ringer

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

270107.56 CATHRINE KNUDSEN BY GD BLOMSTERKLOKKE RING I FORGYLT S

Denne vakre ringen i gullbelagt sølv, er designet av den anerkjente kunstneren Cathrine Knudsen. Elementene i smykkene er hentet fra hennes naturinspirerte oljemalerier. For å lese mer om Cathrines kunstnerskap kan du gå inn på www.cathrineknudsen.com Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!
kr 995,00

38116.54 JANNE FORMOE RING I FORGYLT SØLV MED ZIRKONIA

Lekker, liten signetring i gullforgylt sølv med zirkoniasten fra Janne Formoe for Pan Jewelry. Størrelse 54.
kr 1 299,00

55850.54 RING I GULL MED DIAMANT 0,11 CT WSI

Lekker ring i 14 karat hvitt gull med diamanter. Total vekt av diamanter 0,11 carat. Kvalitet W/SI. Størrelse 54. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel. Fra Pan Jewlery.
kr 5 599,00

710000 NORA MØRK BY GULLDIA FORGYLT RING I SØLV

Håndballstjernen Nora Mørk har sammen med Gulldia laget sin helt egen smykkekolleksjon. Hele kolleksjonen er i gullforgylt sølv. Nydelig smykker, som alle er perfekte å bruke sammen! Bredde 2 mm Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!
kr 595,00

710017 NORA MØRK BY GULLDIA FORGYLT RING I SØLV MED ZIRKONIA

Håndballstjernen Nora Mørk har sammen med Gulldia laget sin helt egen smykkekolleksjon. Hele kolleksjonen er i gullforgylt sølv. Nydelige smykker, som alle er perfekte å bruke sammen! Diameter 10 mm Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!
kr 995,00

710030.52 NORA MØRK BY GULLDIA FORGYLT RING I SØLV MED ZIRKONIA

Nora Mørk har laget sin egen smykkekolleksjon i samarbeid med Gulldia! Vi sier bare: WOW! Kolleksjonen er spekket med favoritter og bestselgere, og virkelig spot on på smykketrendene denne sesongene. Alle smykkene er i gullforgylt sølv - og selvsagt i velkjent, god Gulldia-kvalitet.
kr 895,00

Bliss ring med zirkon, gullforgylt

Ring i gullforgylt sølv med zirkoniasten. Denne ringen er flott alene, men egner seg også godt i kombinasjon med de andre ringene fra Spirit Icons. Finner du ikke din ringstørrelse? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Fra kr 365,00

Bliss ring med zirkon, oksidert

Ring i oksidert sølv med zirkoniasten. Denne ringen er flott alene, men egner seg også godt i kombinasjon med de andre ringene fra Spirit Icons. Finner du ikke din ringstørrelse? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Fra kr 365,00