Filters
Søk i vårt sortiment

Ringer

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Nadja Ring

Nadja Ring er en nydelig ring fra Maanestens Chakra-kolleksjon. Den har vakkert, preget mønster og er perfekt følge til både hverdag og fest!
Fra kr 795,00

Lotus Ring

Lotus Ring er en stor, vakker ring fra Maanestens Chakra-kolleksjon. Bruk ringen alene, eller sammen med dine andre ringer fra Maanesten. Lotus-ringen kan styles både med jeans eller pent antrekk.
Fra kr 1 195,00

Ring Luna Silver

Luna Ring er danske Enamel Copenhagens tolkning av den klassiske signetringen. Ringen er laget i 925 sterling sølv. Denne ringen kan også graveres på, for et ekstra personlig uttrykk. Bruk Luna Ring alene, eller sammen med dine andre favoritter fra Enamel Copenhagen!
Fra kr 850,00

Ring Luna Goldplated

Luna Ring er danske Enamel Copenhagens tolkning av den klassiske signetringen. Ringen er laget i gullforgylt sølv. Luna Ring kan også graveres på - for et mer personlig uttrykk.
Fra kr 850,00

Ring Luna Petrol

Luna Ring er danske Enamel Copenhagens tolkning av den klassiske signetringen. Ringen er laget i gullforgylt sølv, med grønn emalje på toppen. Sett farge på tilværelsen med den lekre Luna Ringen!
Fra kr 850,00

Solaris Ring Goldplated Zirkonia

Lekker ring i gullforgylt sølv fra danske Spirit Icons. Ringen er fattet med glitrende zirkonia-sten for et eksklusivt uttrykk. Vi elsker den lett bølgede fasongen! Bruk ringen alene eller kombiner den med Solaris-ringen uten stener.
Fra kr 1 220,00

Solaris Ring Goldplated

Lekker ring i gullforgylt sølv fra danske Spirit Icons. Vi elsker den lett bølgede fasongen! Bruk ringen alene eller kombiner den med Solaris-ringen med zirkonia stener.
Fra kr 1 065,00

Solaris Ring Silver Zirkonia

Lekker ring i sølv fra danske Spirit Icons. Ringen er fattet med glitrende zirkonia-sten for et eksklusivt uttrykk. Vi elsker den lett bølgede fasongen! Bruk ringen alene eller kombiner den med Solaris-ringen uten stener.
Fra kr 1 065,00

Solaris Ring Silver

Lekker ring i sølv fra danske Spirit Icons. Vi elsker den lett bølgede fasongen! Bruk ringen alene eller kombiner den med Solaris-ringen med zirkonia stener.
Fra kr 915,00

Sara Ring - Goldplated

Flott, stor ring i gullforgylt, resirkulert sølv fra danske Maanesten. Ringen er dekorert med phrenitt, rosa turmalin og månesten. En statementring som skaper en vakker kontrast til jeans. Den topper også penkjolen perfekt!
Fra kr 1 495,00

Sasja Ring - Silver

Flott ring i resirkulert sølv fra danske Maanesten. Sasja-ringen er voluminøs, og gir en kul vibe til antrekket ditt. Den organiske formen er inspirert av havets bølger.
Fra kr 1 195,00

Nemo Ring - Goldplated

Vakker ring i gullforgylt, resirkulert sølv fra danske Maanesten. Ringen er dekorert med solstein, kunzite og karneol. Vi elsker luksus-bohem looken denne ringen skaper! Bruk den alene eller sammen med dine andre favoritt-ringer fra Maanesten.
Fra kr 1 195,00

Nemo Ring - Silver

Vakker ring i resirkulert sølv fra danske Maanesten. Ringen er dekorert med solstein, kunzite og karneol. Vi elsker luksus-bohem looken denne ringen skaper! Bruk den alene eller sammen med dine andre favoritt-ringer fra Maanesten.
Fra kr 1 195,00

Sasja Ring - Goldplated

Flott ring i gullforgylt, resirkulert sølv fra danske Maanesten. Sasja-ringen er voluminøs, og gir en kul vibe til antrekket ditt. Den organiske formen er inspirert av havets bølger.
Fra kr 1 195,00

Suki Ring - Silver

Lekker ring i resirkulert sølv fra danske Maanesten. Suki-ringen er formet av vridde elementer som snor seg vakkert rundt fingeren. Bruk den alene, eller sammen med dine andre favorittringer fra Maanesten!
Fra kr 695,00

Suki Ring - Goldplated

Lekker ring i gullforgylt, resirkulert sølv fra danske Maanesten. Suki-ringen er formet av vridde elementer som snor seg vakkert rundt fingeren. Bruk den alene, eller sammen med dine andre favorittringer fra Maanesten!
Fra kr 695,00

Toto Multi Ring - Silver

Multiring i gullforgylt, resirkulert sølv fra danske Maanesten. Toto Multi Ring er et multifunksjonelt smykke som du lett kan bruke som både ring, tåring eller earcuff - valget er ditt! Diameter 45 mm (kan justeres noe inn og ut).
kr 695,00

Toto Multi Ring - Goldplated

Multiring i gullforgylt, resirkulert sølv fra danske Maanesten. Toto Multi Ring er et multifunksjonelt smykke som du lett kan bruke som både ring, tåring eller earcuff - valget er ditt! Diameter 45 mm (kan justeres noe inn og ut).
kr 695,00

Viva Ring Silver

Viva-ringen fra danske Maansesten er en favoritt hos oss! Støpt i resirkulert sølv som slynger seg elegant rundt fingeren. Bær ringen alene eller som en kontrast til andre ringer. Ringen er like fin til hvit t-skjorte og jeans som til kjole!
Fra kr 845,00

Lisa Ring Silver

Lekker ring i resirkulert sølv fra danske Maanesten. Lisa-ringen har en flott tvinnet og bølget tekstur, som smelter sammen med en glitrende solsten. Bruk den alene, eller skap en personlig look ved å bruke den sammen med dine andre favoritter fra Maanesten.
Fra kr 745,00

JANNE FORMOE RING I SØLV MED GRØNN ZIRKONIA (38397)

Flott ring i gullforgylt sølv fra Janne Formoes egen smykkekolleksjon! Den strukturerte overflaten og den grønne zirkoniastenen er nydelig detaljer som skaper et spennende uttrykk!
kr 1 199,00

JANNE FORMOE RING I SØLV MED ZIRKONIA (38380)

Flott ring i gullforgylt sølv med blå zirkoniasten - fra Janne Formoes egen smykkekolleksjon.
Fra kr 1 199,00

Ring Agnete Large Silver

Lekker sølvring fra danske Enamel Copenhagen. Vi elsker den myke, organiske formen! Agnete-ringen finnes i to varianter - dette er den største av de to.
Fra kr 850,00

Ring Agnete Small Silver

Lekker sølvring fra danske Enamel Copenhagen. Vi elsker den myke, organiske formen! Agnete-ringen finnes i to varianter - dette er den minste av de to.
Fra kr 700,00