Filters
Søk i vårt sortiment

Janne Formoe

Janne Formoe har designet sin egen smykkekolleksjon i samarbeid med norske Pan Jewelry. Vi simpelthen elsker smykkene! Og her er hva Janne selv sier om kolleksjonen: 

 

Min første erfaring med smykkedesign fikk jeg som 17-åring på high school i USA. I kunstfag fikk jeg kjøpe inn råmaterialer og tenke ut designet til det som ble en sølvring – mitt første egenproduserte smykke. Det ble starten på en hemmelig drøm om å skape min egen smykkekolleksjon. Nå er den endelig her!

Smykker skal ikke bare være vakre å se på. Kanskje de også bærer med seg en historie, eller du kan ha fått de av noen som betyr noe spesielt for deg.

Jeg har lekt meg med elementer som stjernetegn, kompass og solen fordi det på mange måter er synonymt med eventyr og mystikk, og er ledestjerner i livet. Jeg har også tatt med meg en vakker krabbe, både fordi jeg som sørlending elsker alt sjøen har å by på – og selvfølgelig fordi jeg tross alt er en ekte landkrabbe.

Smykkene utgjør en perfekt gave til deg selv eller noen du bryr deg litt ekstra om. Hvert smykke er lagd med kjærlighet, men det er opp til deg å gi ditt smykke sin egen historie og symbolikk.

 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

38101 JANNE FORMOE SMYKKE I FORGYLT SØLV MED ZIRKONIA

Lekker tag fra Janne Fomoes kolleksjon for Pan Jewelry. Perfekt for lag-pålag looken! Forgylt L:45 + 3 cm H:18 mm B:11 mm
kr 1 099,00

38102 JANNE FORMOE ARMBÅND I SØLV MED ZIRKONIA

En favoritt i Janne Formoes kolleksjon for Jewelry! Krabba sender tankene til sørlandssommer og sol! L:16 + 3 cm H:9 mm B:5 mm
kr 599,00

38103 JANNE FORMOE SMYKKE I SØLV MED ZIRKONIA

Lekkert smykke i gullforgylt sølv med zirkonia fra Janne Formoe by Pan Jewelry. Bruk det alene, eller sammen med dine andre favoritter fra Jannes kolleksjon! Lengde 42 + 3 cm.
kr 699,00

38116.54 RING I SØLV MED ZIRKONIA

Lekker, liten signetring i gullforgylt sølv med zirkoniasten fra Janne Formoe for Pan Jewelry. Størrelse 54.
kr 1 299,00

38124 JANNE FORMOE SMYKKE I FORGYLT SØLV

Nydelig, ovalt smykke i gullforgylt sølv fra Janne Formoe for Pan Jewelry. Smykker med symbolikk er veldig trendy denne sesongen, og de er perfekte å matche med andre smykker for en personlig lag-på-lag look. L:43+5 cm H:25 mm B:13 mm
kr 899,00

38126 JANNE FORMOE SMYKKE I SØLV

Lekkert, mynt-inspirert smykke i gullforgylt sølv fra Janne Formoes kolleksjon for Pan Jewelry. L:50+5 cm H:32 mm B:23 mm
kr 999,00