Filters
Søk i vårt sortiment

Ørepynt

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

North Star Stud Rosegoldplated w. Diamond

Smykkene fra Spirit Icons er klassiske, tidløse og elegante. De er av svært høy kvalitet, og har nydelige detaljer. Fin hverdagsørepynt i rosegullforgylt sølv og børstet overflate. Ørepynten har en liten diamant på 0,01 ct. i kvalitet W/VS.
kr 655,00

North Star Stud Goldplated w. Diamond

Smykkene fra Spirit Icons er klassiske, tidløse og elegante. De er av svært høy kvalitet, og har nydelige detaljer. Fin hverdagsørepynt i gullforgylt sølv og børstet overflate. Ørepynten har en liten diamant på 0,01 ct. i kvalitet W/VS.
kr 655,00

Mini Stud Goldplated

Smykkene fra Spirit Icons er klassiske, tidløse og elegante. De er av svært høy kvalitet, og har nydelige detaljer. Fin, liten hverdagsørepynt i gullforgylt sølv med zirkoniastein. Se gjerne etter flere smykker i Mini-serien.
kr 835,00

Jungle Hanger, oksidert

Smykkene fra Spirit Icons er klassiske, tidløse og elegante. De er av svært høy kvalitet, og har nydelige detaljer. Kul statement-ørepynt i oksidert sølv. Den største sirkelen har en diameter på 2 cm, og lengde er 7,1 cm. På tross av størrelsen føles de lette å ha på.
kr 995,00

Jungle Hanger - sølv

Smykkene fra Spirit Icons er klassiske, tidløse og elegante. De er av svært høy kvalitet, og har nydelige detaljer. Kul statement-ørepynt i sølv. Den største sirkelen har en diameter på 2 cm, og lengde er 7,1 cm. På tross av størrelsen føles de lette å ha på.
kr 995,00

Jungle hanger gullforgylt

Smykkene fra Spirit Icons er klassiske, tidløse og elegante. De er av svært høy kvalitet, og har nydelige detaljer. Kul statement-ørepynt i gullforgylt sølv. Den største sirkelen har en diameter på 2 cm, og lengde er 7,1 cm. På tross av størrelsen føles de lette å ha på.
kr 995,00

Glow stud 0,01ct W/VS - sølv

Smykkene fra Spirit Icons er klassiske, tidløse og elegante. De er av svært høy kvalitet, og har nydelige detaljer. Nydelig, liten ørestikk i børstet sølv. Fattet med en liten diamant på 0,01 ct. i kvalitet W/VS. Se etter flere smykker i Glow-serien.
kr 745,00

Glow stud 0,01ct W/VS - rosegullforgylt

Smykkene fra Spirit Icons er klassiske, tidløse og elegante. De er av svært høy kvalitet, og har nydelige detaljer. Nydelig, liten ørestikk i børstet, rosegullforgylt sølv. Fattet med en liten diamant på 0,01 ct. i kvalitet W/VS. Se etter flere smykker i Glow-serien.
kr 745,00

Glow stud 0,01ct W/VS - gullforgylt

Smykkene fra Spirit Icons er klassiske, tidløse og elegante. De er av svært høy kvalitet, og har nydelige detaljer. Nydelig, liten ørestikk i børstet, gullforgylt sølv. Fattet med en liten diamant på 0,01 ct. i kvalitet W/VS. Se etter flere smykker i Glow-serien.
kr 745,00

Gem stud med perle og zirkoniastein, sølv

Smykkene fra Spirit Icons er klassiske, tidløse og elegante. De er av svært høy kvalitet, og har nydelige detaljer. Nydelig, liten ørestikk i sølv med ferskvannsperle og zirkonia.
kr 495,00

Gem stud med perle og zirkoniastein, rosegullforgylt

Smykkene fra Spirit Icons er klassiske, tidløse og elegante. De er av svært høy kvalitet, og har nydelige detaljer. Nydelig, liten ørestikk i roseforgylt sølv med ferskvannsperle og zirkonia.
kr 495,00

Gem stud med perle og zirkoniastein, oksidert

Smykkene fra Spirit Icons er klassiske, tidløse og elegante. De er av svært høy kvalitet, og har nydelige detaljer. Nydelig, liten ørestikk i oksidert sølv med ferskvannsperle og zirkonia.
kr 495,00

510014 MUSTHAVE GULLBELAGT ØREPYNT I MESSING

GD MustHave er trendy smykker i gullforgylt messing. Kolleksjonen har mange smykker å velge mellom, og de er perfekte å bruke sammen. Finn dine favoritter og mix og match som du lyster!
kr 299,00

ROMA FORGYLTE ØRERINGER I SØLV (250587)

Disse øreringene er bare så kule! Med hamret overflate har de et tidsriktig uttrykk. Kombiner gjerne med flere øreringer! Øreringene kommer i 2 størrelser - dette er den største.
kr 1 195,00

NEW YORK ØRERINGER I SØLV (250536)

Knallfine, chunky creoler i rhodinert sølv. Perfekte til hverdag og fest! Rhodium er et høyverdig edelmetall som brukes både på hvitt gull, men også på sølvsmykker av høy kvalitet for å bevare den flotte fargen. Bredde: 4 mm Diameter: 17 mm
kr 545,00

NEW YORK FORGYLTE ØRERINGER I SØLV (250533)

Nydelige, ovale creoler i gullforgylt sølv. Stilsikker og lekkker ørering! Bredde 4 mm Diameter 30 mm
kr 695,00

BROOKLYN FORGYLTE ØRERINGER I SØLV (250495)

Vi elsker disse øreringene! Perfekte, chunky creoler i gullforgylt sølv. Disse blir garantert en favoritt i smykkegarderoben! Bredde: 5 mm Diameter: 21 mm
kr 995,00

BROOKLYN ØRERINGER I SØLV (250494)

Vi elsker disse øreringene! Perfekte, chunky creoler i rhodinert sølv. Disse blir garantert en favoritt i smykkegarderoben! Rhodium er et høyverdig edelmetall som brukes både på hvitt gull, men også på sølvsmykker av høy kvalitet for å bevare den flotte fargen. Bredde: 5 mm Diameter: 21 mm
kr 895,00

TONE FORGYLT ØREPYNT I SØLV MED ZIRKONIA (220869)

Fin, enkel ørepynt i gullforgylt sølv med zirkoniastein.
kr 495,00

MIA FORGYLT ØREPYNT I SØLV MED BAROKKPERLER (220857)

Helt nydelig, lang ørepynt i gullforgylt sølv med ferskvanns barokkperle. Vi elsker å bruke den til et enkelt hverdagsantrekk for å tilføre kontrast, og litt glam! Den er selvsagt også det perfekte tilbehør når du virkelig skal pynte deg! Bredde:12 mm Lengde:58 mm
kr 995,00

SOFIA FORGYLT ØREPYNT I SØLV MED TOPAS (220839)

Kjempefin, enkel ørepynt i gullforgylt sølv med ekte topas. Tidløst og klassisk, samtidig som den er perfekt i kombinasjon med årets smykketrender!
kr 695,00

MIA FORGYLT ØREPYNT I SØLV MED BAROKKPERLER (220821)

Ørepynt i gullforgylt sølv med barokkperle - ekte ferskvannsperler.
kr 995,00

SOLVEIG FORGYLT ØREPYNT I SØLV MED BAROKKPERLER (220813)

Barokkperler er noe av det hotteste du kan bruke i år! Med sin irregulære fasong skaper de her en fin kontrast til det ellers stramme designet i denne ørepynten. Ekte sølv med ferskvannsperle. Høyde 26 mm., bredde 12 mm.
kr 995,00

SOLVEIG ØREPYNT I SØLV MED BAROKKPERLER (220810)

Barokkperler er noe av det hotteste du kan bruke i år! Med sin irregulære fasong skaper de her en fin kontrast til det ellers stramme designet i denne ørepynten. Ekte sølv med ferskvannsperle. Høyde 22 mm., bredde 10 mm.
kr 895,00