Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Belinda Jewelry

Sammen med det nyoppstartede, norske smykkemerket Goldstory har influenser, entreprenør og planteelsker Belinda Jakobsen laget sin egen smykkekolleksjon. Planten Monstera Deliciosa er det bærende elementet i kolleksjonen. Vi elsker den delikate og samtidig litt røffe looken! Smykkene er laget av ekte 925 sterlingsølv, belagt med 14 karat gull. Disse vakre smykkene kan brukes til både hverdag og fest! Utforsk det lekre utvalget av armbånd, ørepynt og smykker her! 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

BELINDA SMYKKE I RHODINERT SØLV M (800009)

Nydelig smykke i rhodinert sølv med børstet overflate. Smykket er designet er Belinda Jakobsen i samarbeid med norske Goldstory. Smykket er inspirert av planten Monstera Deliciosa - eller på folkemunne: Vindusblad. Vi er helt forelsket i hele denne nydelige kolleksjonen! Kjede på 45 cm. er inkludert. Dette er den mellomste størrelsen av de 3 smykkene i kolleksjonen.
kr 1 399,00

BELINDA SMYKKE I RHODINERT SØLV S (800007)

Nydelig smykke i rhodindert sølv med børstet overflate. Smykket er designet er Belinda Jakobsen i samarbeid med norske Goldstory. Smykket er inspirert av planten Monstera Deliciosa - eller på folkemunne: Vindusblad. Vi er helt forelsket i hele denne nydelige kolleksjonen! Kjede på 45 cm. er inkludert. Dette er det minste av de 3 smykkene i kolleksjonen.
kr 799,00

BELINDA ØRERING I RHODINERT SØLV (800003)

Nydelige øredobber i rhodinert sølv med børstet overflate. Øreringene er designet er Belinda Jakobsen i samarbeid med norske Goldstory. Smykkene er inspirert av planten Monstera Deliciosa - eller på folkemunne: Vindusblad. Vi er helt forelsket i hele denne nydelige kolleksjonen!
kr 1 199,00

MONSTERA SMYKKE I 14KHV.GULL MED DIAMANTER (800005)

Nydelig smykke i 14 karat hvitt gull og diamanter. Smykket er designet er Belinda Jakobsen i samarbeid med norske Goldstory. Smykket er inspirert av planten Monstera Deliciosa - eller på folkemunne: Vindusblad. Totalvekt av diamanter 0,18 carat. Kvalitet WSI. Kjede i gullforgylt sølv på 45 cm er inkludert.
kr 12 999,00

BELINDA SMYKKE I FORGYLT SØLV L (800000)

Nydelig smykke i gullforgylt sølv med børstet overflate. Smykket er designet er Belinda Jakobsen i samarbeid med norske Goldstory. Smykket er inspirert av planten Monstera Deliciosa - eller på folkemunne: Vindusblad. Vi er helt forelsket i hele denne nydelige kolleksjonen! Kjede på 50 cm. er inkludert. Dette er det største av de 3 smykkene i kolleksjonen.
kr 1 699,00

BELINDA SMYKKE I RHODINERT SØLV L (8000019

Nydelig smykke i sølv med børstet overflate. Smykket er designet er Belinda Jakobsen i samarbeid med norske Goldstory. Smykket er inspirert av planten Monstera Deliciosa - eller på folkemunne: Vindusblad. Vi er helt forelsket i hele denne nydelige kolleksjonen! Kjede på 50 cm. er inkludert. Dette er det største av de 3 smykkene i kolleksjonen.
kr 1 599,00

MONSTERA SMYKKE I 14K GULL MED DIAMANTER (800004)

Nydelig smykke i 14 karat gult gull og diamanter. Smykket er designet er Belinda Jakobsen i samarbeid med norske Goldstory. Smykket er inspirert av planten Monstera Deliciosa - eller på folkemunne: Vindusblad. Totalvekt av diamanter 0,18 carat. Kvalitet WSI.
kr 12 999,00