Filters
Søk i vårt sortiment

Ørepynt

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Lila Earring Silver

Lila øreringene fra Maanesten er enkle og dekorative i sølv. Bruk dem alene, eller sammen med flere av dine Maanesten-favoritter.
kr 1 100,00

Lila Earring Goldplated

Lila øreringene fra Maanesten er enkle og dekorative i gullforgylt sølv. Bruk dem alene, eller sammen med flere av dine Maanesten-favoritter.
kr 1 100,00

Janine Grande Earrings Goldplated

Nydelige øreringer i gullforgylt sølv fra danske Maanesten. Øredobben har hamret overfalte, og et dryss av små lyse zirkoner. Den perfekte ørepynt som funker til både hverdag og fest! Fin alene, fin å kombinere med flere.
kr 1 195,00

Helena Earring - Single

En vakker blå kyanitt pryder denne øredobben fra Maanesten. Ørepynten selges enkeltvis, og er i gullforgylt sølv. Med single ørepynt kan du selv mikse og matche dine favoritter, og skape ditt helt eget uttrykk!
kr 700,00

Birna Earring Silver

Birna ørering fra Maanesten er en hengende øredobb prydet med en asymmetrisk akvamarin. Ørepynten er i sølv, og kan brukes alene eller sammen med dine andre favoritter fra Maanesten.
kr 1 000,00

Ansa Earring - Single

Ansa ørepynt fra Maanesten er satt sammen av små, organiske former og prydet med vakre ferskvannsperler. Denne ørepynten selges enkeltvis. Bruk den alene, eller sammen med dine andre favoritter fra Maanesten for å skape din personlige look! Gullforgylt sølv.
kr 800,00

Ara Earrings - silver

Ara ørering fra Maanesten har et vakkert, organisk utrykk. En perfekt creol, som kan brukes alene eller sammen flere av dine Maanesten-favoritter! Øreringen er i sølv, og selges i par.
kr 645,00

Alfie Earring Silver - Single

Alfie ørering er prydet med en barokk ferskvannsperle og gyldne, organiske detaljer. Bruk Alfie alene, eller kombiner den med dine andre favoritter fra Maanesten for å skape din helt egen look. Selges enkeltvis. Sølv med barokk ferskvannsperle.
kr 800,00

Alicia Earring - Single

Alicia ørepynt er en vakker, fargerik ørepynt fra Maanesten. Ørepynten selges enkeltvis. Bruk den alene, eller sammen med dine andre favoritter fra Maanesten for å skape ditt eget utrykk.
kr 800,00

Alfie Earring - Single

Alfie ørering er prydet med en barokk ferskvannsperle og gyldne, organiske detaljer. Bruk Alfie alene, eller kombiner den med dine andre favoritter fra Maanesten for å skape din helt egen look. Selges enkeltvis. Gullforgylt sølv med barokk ferskvannsperle.
kr 800,00

Hoops Violet Goldplated

Lekre øreringer i gullforgylt sølv fra Enamel Copenhagen! Her får du en stor ørering som ikke er for tung, og som kan brukes til hverdag og fest. Og du får i grunnen to øreringer i en: Det nederste leddet kan nemlig enkelt taes av, og du kan bruke bare den lille øreringen. Lengde 3,4 cm.
kr 1 150,00

Hoops Leonora Pink White Goldplated

Nydelige hoops i gullforgylt sølv fra Enamel Copenhagen. Lysrosa og hvit zirkoniasten i kombinasjon med en irregulær og røff oveflate skaper en perfekt boho-chic look. Diameter 15 mm.
kr 850,00

Hoops Paula Navy Blue Goldplated

Lekker, liten ørepynt i gullforgylt sølv fra Enamel Copenhagen. De marineblå emaljekulene skaper en fin detalj! Diameter 10 mm.
kr 600,00

Hoops Paula Tropical Goldplated

Lekker, liten ørepynt i gullforgylt sølv fra Enamel Copenhagen. De lyse emaljekulene skaper en fin detalj! Diameter 10 mm.
kr 600,00

Hoops Gianna Silver

Den perfekte, chunky ørering...? Vi synes det! Den er akkurat passe liten til at den alltid kan brukes, samtidig som den gjør mye ut av seg i form av bredde og den organiske formen. Et must i smykkeskrinet! Sølv, fra Enamel Copenhagen. Diameter 18 mm.
kr 1 000,00

Hoops Mini Esma, Light Blue

Søt, liten ørering i gullforgylt sølv fra Enamel Copenhagen. Brukes alene eller sammen med flere! Diameter 14 mm.
kr 450,00

Hoops Gianna Goldplated

Den perfekte, chunky ørering...? Vi synes det! Den er akkurat passe liten til at den alltid kan brukes, samtidig som den gjør mye ut av seg i form av bredde og den organiske formen. Et must i smykkeskrinet! Gullforgylt sølv fra Enamel Copenhagen. Diameter 18 mm.
kr 1 000,00

Hoops Lina Large - Petrol Green

Helt superfin ørepynt fra danske Enamel Copenhagen! Vi elsker den matte overflaten i kombinasjon med den mørkegrønne emaljen. Den perfekte ørering for deg som liker en litt rå look! Diameter 16 mm.
kr 700,00

Hoops Felie Grass Green Goldplated

Ørepynt i gullforgylt sølv fra Enamel Copenhagen, med de kuleste detaler! Vi elsker overflaten og den lille fargede kulen! Superfin i hull nummer to, eller som en liten hverdagsørepynt. Diameter 15 mm.
kr 700,00

Hoops Enora Navy Blue Goldplated

Vi elsker detaljene på denne øreringen! Rå overfalte, i kombinasjon med marineblå emalje. Perfekt for deg som liker morsomme, lekre detaljer. Bruk dem alene eller sammen med dine andre favoritter fra Enamel. Diameter 20 mm.
kr 1 000,00

Hoops Enora Grass Green Goldplated

Vi elsker detaljene på denne øreringen! Rå overfalte, i kombinasjon med gressgrønn emalje. Perfekt for deg som liker morsomme, lekre detaljer. Bruk dem alene eller sammen med dine andre favoritter fra Enamel. Diameter 20 mm.
kr 1 000,00

Hoops Abigail Goldplated - Khaki green, light green and pearls

Lekker ørepynt i gullforgylt sølv, med perler og zirkonia, fra Enamel Copenhagen. Lenken som henger ned fra ringen kan enkelt løftes av, slik at øreringen også kan brukes alene. Vi elsker denne lekne, delikate looken!
kr 700,00

Hoops Amelia - Fuchsia Pink

Ahh! Helt rå ørepynt fra danske Enamel Copenhagen! Vi elsker den matte overflaten i kombinasjon med den knallrosa emaljen. Den perfekte ørering for deg som liker en litt rå og chunky look! Dimensjoner 19 x 18 mm.
kr 1 150,00

Hoops Amelia - Petrol Green

Ahh! Helt rå ørepynt fra danske Enamel Copenhagen! Vi elsker den matte overflaten i kombinasjon med den mørkegrønne emaljen. Den perfekte ørering for deg som liker en litt rå og chunky look! Dimensjoner 19 x 18 mm.
kr 1 150,00