Filters
Søk i vårt sortiment

Arven AS

På sitt gullsmedverksted i Bergen lager Arven de lekreste smykker! Du finner et utvalgt i nettbutikken, og enda mere i vår fysiske butikk. 

Arven er også tradisjonsrik produsent av noen av våre mest kjente og kjære sølvbestikk, som Lilje, Dobbel Rokokko og Rose. Hos oss kan du bestille alt av sølvtøy fra Arven - leveringstiden er kort. Ønsker du å bestille kan du gjøre dette via kontakt-lenken. 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Billie Sølvring - syntetisk padparadscha

Nydelig, fresh ring i sølv med smykkestener i flott fargespekter! Denne er med en dyp orange syntetisk padparadscha. Hver sten er fattet i forgylte klør. Ringen er designet og håndlaget av Arvens dyktige gullsmeder i Bergen. Flott norsk håndverk! Størrelse 54. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel.
kr 1 499,00

Billie Sølvring - syntetisk safir

Nydelig, fresh ring i sølv med smykkestener i flott fargespekter! Denne er med en dyp blå syntetisk safir. Hver sten er fattet i forgylte klør. Ringen er designet og håndlaget av Arvens dyktige gullsmeder i Bergen. Flott norsk håndverk! Størrelse 54. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel.
kr 1 499,00

Billie Sølvring - syntetisk peridot

Nydelig, fresh ring i sølv med smykkestener i flott fargespekter! Denne er med en dus grønn syntetisk peridot. Hver sten er fattet i forgylte klør. Ringen er designet og håndlaget av Arvens dyktige gullsmeder i Bergen. Flott norsk håndverk! Størrelse 54. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel.
kr 1 499,00

Billie Sølvring - syntetisk Citrin

Nydelig, fresh ring i sølv med smykkestener i flott fargespekter! Denne er med syntetisk citrin. Hver sten er fattet i forgylte klør. Ringen er designet og håndlaget av Arvens dyktige gullsmeder i Bergen. Flott norsk håndverk! Størrelse 54. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel.
kr 1 499,00

Billie ørepynt, sølv med syntetisk Padparadscha

Nydelig, fresh ørepynt i sølv med smykkestener i flott fargespekter! Denne er med dyp orange syntetisk padparadscha. Hver sten er fattet i forgylte klør. Ørepynten er designet og håndlaget av Arvens dyktige gullsmeder i Bergen. Flott norsk håndverk!
kr 799,00

Billie ørepynt, sølv med syntetisk Citrin

Nydelig, fresh ørepynt i sølv med smykkestener i flott fargespekter! Denne er med syntetisk citrin. Hver sten er fattet i forgylte klør. Ørepynten er designet og håndlaget av Arvens dyktige gullsmeder i Bergen. Flott norsk håndverk!
kr 799,00