Filters
Søk i vårt sortiment

Heiring Jewelry

Gjennom mer enn 40 år har denne danske familiebedriften skapt unike, håndlagede smykker med masse personlighet og historie. Kvalitet og design står i fokus. Lekre smykker som rett og slett taler for seg selv!

Du finner et utvalg Heiring-smykker i nettbutikken - i butikken vår i gågata finner du et langt større utvalg. Utvalget på nett vil oppdateres på sikt. 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Armbånd åpen panser 14 K gult gull

Lekkert, tidløst og elegant armbånd i 14 karat gult gull fra Heiring. Massivt. Blankpolert overflate. Et smykke for livet! Håndlaget av Heirings dyktige gullsmeder.
kr 26 440,00

Cone ring 14K gult gull 0,10 ct diamant W/VS str. 54

Lekker ring i 14 karat gult gull fra Heiring. Fattet med en diamant på 0,10 carat i W/VS kvalitet. Håndlaget av Heirings dyktige gullsmeder.
kr 10 190,00

Cone ørering 14K gult gull 2X0.05CT W/VS diamant

Fabelaktige ørepynt i gult gull fra Heiring. Hver ørepynt er fattet med en diamant på 0,05 carat i W/VS kvalitet. En statementørepynt for den kvalitetsbevisste!
kr 8 625,00

Dreamcatcher ørepynt medium, gullforgylt

En storfavoritt hos oss! Rålekker statement-ørepynt i gullforgylt sølv! Bruk den til jeans og høye hæler, til din fineste kjole - denne ørepynten passer til alt, synes vi. Ørepynten kommer i to størrelser, dette er den største. Heiring er en dansk smykkebedrift som ble etablert i 1976 av Frits Heiring. De står for utsøkt kvalitet og vakkert design. Alle smykkene er laget ved familiens verksted i Danmark. Vi er stolt leverandør!
kr 2 325,00

DREAMCATCHER ørepynt, mini oksidert

Enkel og effektfull hverdagsørepynt i oksidert sølv. Diameter 10 mm. Heiring er en dansk smykke bedrift som ble etablert i 1976 av Frits Heiring. De står for utsøkt kvalitet og vakkert design. Alle smykkene er laget ved familiens verksted i Danmark. Vi er stolt leverandør!
kr 565,00

DREAMCATCHER ørepynt, mini gullforgylt

Enkel og effektfull hverdagsørepynt i gullforgylt sølv. Diameter 10 mm. Heiring er en dansk smykke bedrift som ble etablert i 1976 av Frits Heiring. De står for utsøkt kvalitet og vakkert design. Alle smykkene er laget ved familiens verksted i Danmark. Vi er stolt leverandør!
kr 565,00