Filters
Søk i vårt sortiment

Maanesten

Maanesten skaper smykker som komplementerer den individuelle kvinne og skaper et sofistikert utrykk som følger trendene. Maanestens smykker har et unikt utrykk, med lekre detaljer.

Maanesten har i dag seks medarbeidere, og alle smykkene er designet i Danmark og produseres i Jaipur, India.

Kvinne bak merket er smykkedesigner Lotte Venø Callesen. Hun har designet trendsettende smykker i nesten 10 år. Med Maanesten har hun skapt en stil som former seg etter tidens ånd, og med et utrykk som kan bæres med letthet.

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Neel Hairclip Apricot

Ifølge Maanestens grunnlegger og designer, er det ingen lettere måte å øke humøret på enn å ha på seg et nydelig tilbehør. Denne fargerike, lekne yin-yang hårnålen er det perfekte eksempelet på dette. Materialer: Acetat, rustfritt stål og rhinsten.
kr 250,00

Cloud Hairclaw Rainbow

Denne hårklypen er formet som en sky og har den fineste brunlige fargen pyntet med små rhinstener. Alle våre hårspenner er håndlaget og hver enkelt detalj er forsiktig plassert av erfarne håndtverkere. Materiale: Acetat og rhinstener.
kr 400,00

Snake Big Hairclip Brown

Delikat slangeformet hårspenne dekorert med glitrende bergkrystaller. Alt av vår accessoirer er håndlagd og hver detalj er aktsomt plassert av dyktige håndverkere. Materiale: Acetat, akryl og bergkrystall.
kr 250,00

Vida Bracelet

Unikt og detaljrikt armbånd utsmykket med hammerslåtte spiraler. Lengde: 17,5 cm. Materiale: Sterlingsølv (925), belagt med 18 karat gull.
kr 800,00

Aio Medium Earring

Skjønne creoler med en smeltet tekstur, som tilfører en organisk twist til din look. Kombiner dem gjerne med andre hoops for kontrast. Diameter: 15 mm. Materiale: Sterling sølv (925) belagt med 18 karats gull.
kr 945,00

Aio Petite Earring

Skjønne creoler med en smeltet tekstur, som tilfører en organisk twist til din look. Kombiner dem gjerne med andre hoops! Diameter: 12 mm. Materiale: Sterling sølv (925) belagt med 18 karats gull.
kr 745,00