Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Smykker

Smykker til alle anledninger. Oppdag vårt store smykkeunivers, hvor det klassiske møter det trendy og moderne. Vi har smykker til dame, herre og barn. Finn din favoritt hos oss! 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Topp til Multisize Armring og Kjede - Kuler (53-4-19FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre kuler. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
kr 655,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Røykkvarts (53-4-20FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakker røykkvarts. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Røykkvarts.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring - kjede med kule (53-4-10FG)

Dette er en topp til Multisize-armringene. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armring eller kjede. Enkel og lekker - for deg som liker det stilrene! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
kr 350,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Turkis (53-4-11FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre turkiser. Nydelig, fersht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Grønn Agat (53-4-12FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre grønne agater. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Grønn Agat.
kr 435,00

Multisize Armring - small (53-4-00FG-S)

Den vakre Multisize-armringen fra Heiring er perfekt for deg som liker å kunne variere uttrykk på smykkene dine. Armringen er åpen på toppen - du velger den toppen du liker best. Toppene til Multisize-armringen kommer i utallige farger og varianter. Multisize-armringen er virkelig vakker, og passer til både hverdag og fest! Armringen kommer i to størrelser. Dette er den minste. Omkrets i størrelse S: 17 cm inkludert topp. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
kr 725,00

Øredobber - Confetti Hangers Silver

Sett farge på garderoben din med de lekre Confetti- øredobbene fra Spirit Icons. Øredobbene er satt sammen av grønn, rosa og blå zirkoniasten og skaper et morsomt og flott uttrykk. Bruk øreobbene til både hverdag og fest! Materialer: 925 sterlingsølv. Lengde 46 mm.
kr 1 345,00

Øredobber - Confetti Hangers Goldplated

Sett farge på garderoben din med de lekre Confetti- øredobbene fra Spirit Icons. Øredobbene er satt sammen av grønn, rosa og blå zirkoniasten og skaper et morsomt og flott uttrykk. Bruk øreobbene til både hverdag og fest! Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull. Lengde: 46 mm.
kr 1 345,00

Øreringer - Callas Hoops Silver (S)

På jakt etter de perfekte, chunky øreringene? Da er Callas-øreringene fra Spirit Icons noe for deg! Akkurat passe bredde, nydelig ovalt design. Kort sagt: De perfekte øreringene for enhver anledning! Callas-øreringene kommer i to størrelser. Dette er den minste. Matriale: 925 sterlingsølv.
kr 1 425,00

Øreringer - Malibu Pearl

Malibu-øreringene fra Spirit Icons er designet for deg som liker det klassiske og elegante. Øreringen er prydet med glitrende zirkonia sten og en vakker, hvit ferskvannsperle. Perler er for mange det ultimate uttrykket for stil og eleganse. Bruke øreringene som en glamorøs kontrast til hverdagens jeans, eller match dem med et penere antrekk. Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 1 850,00

Øreringer - Malibu Pearl Silver

Malibu-øreringene fra Spirit Icons er designet for deg som liker det klassiske og elegante. Øreringen er prydet med glitrende zirkonia sten og en vakker, hvit ferskvannsperle. Perler er for mange det ultimate uttrykket for stil og eleganse. Bruke øreringene som en glamorøs kontrast til hverdagens jeans, eller match dem med et penere antrekk. Materialer: 925 sterlingsølv.
kr 1 695,00

Øreringer - Callas Hoops Silver (L)

På jakt etter de perfekte, chunky øreringene? Da er Callas-øreringene fra Spirit Icons noe for deg! Akkurat passe bredde, nydelig ovalt design. Kort sagt: De perfekte øreringene for enhver anledning! Callas-øreringene kommer i to størrelser. Dette er den største. Matriale: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 1 850,00

Øreringer - Fall Hoop Silver (S)

Fall Hoops fra Spirit Icons er kraftige, iøynefallende øreringer med nydelig design. Formet som et blad som snor seg rundt øreflippen. Øredobbene har vakker, børstet tesktur og passer virkelig enhver anledning! Bruk øreringene som en glamorøs kontrast til hverdagsantrekket, eller bruk dem til en pen kjole. Fall-øredobbene finnes i to størrelser. Dette er den minste. Materialer: 925 sterlingsølv.
kr 1 425,00

Øreringer - Fall Hoop Goldplated (S)

Fall Hoops fra Spirit Icons er kraftige, iøynefallende øreringer med nydelig design. Formet som et blad som snor seg rundt øreflippen. Øredobbene har vakker, børstet tesktur og passer virkelig enhver anledning! Bruk øreringene som en glamorøs kontrast til hverdagsantrekket, eller bruk dem til en pen kjole. Fall-øredobbene finnes i to størrelser. Dette er den minste. Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 1 425,00

Øreringer - Fall Hoop Silver (L)

Fall Hoops fra Spirit Icons er kraftige, iøynefallende øreringer med nydelig design. Formet som et blad som snor seg rundt øreflippen. Øredobbene har vakker, børstet tesktur og passer virkelig enhver anledning! Bruk øreringene som en glamorøs kontrast til hverdagsantrekket, eller bruk dem til en pen kjole. Fall-øredobbene finnes i to størrelser. Dette er den største. Materialer: 925 sterlingsølv.
kr 1 995,00

Øreringer - Fall Hoop Goldplated (L)

Fall Hoops fra Spirit Icons er kraftige, iøynefallende øreringer med nydelig design. Formet som et blad som snor seg rundt øreflippen. Øredobbene har vakker, børstet tesktur og passer virkelig enhver anledning! Bruk øreringene som en glamorøs kontrast til hverdagsantrekket, eller bruk dem til en pen kjole. Fall-øredobbene finnes i to størrelser. Dette er den største. Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 1 995,00

Smykke - Starlight Pendant Silver

Starlight-smykket fra Spirit Icons er et klassisk og tidløst smykke. Det runde anhenget er fattet med gnistrende zirkoniasten og skaper et elegant uttrykk. Smykket passer enhver anledning. Med sitt evig-aktuelle design blir dette fort en favoritt i smykkeskrinet. Smykket selges komplett med kjede på 42 + 3 cm. Materialer: 925 sterlingsølv.
kr 1 995,00

Smykke - Starlight Pendant Goldplated

Starlight-smykket fra Spirit Icons er et klassisk og tidløst smykke. Det runde anhenget er fattet med gnistrende zirkoniasten og skaper et elegant uttrykk. Smykket passer enhver anledning. Med sitt evig-aktuelle design blir dette fort en favoritt i smykkeskrinet. Smykket selges komplett med kjede på 42 + 3 cm. Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 2 275,00

Smykke - Euphoria Pendant Blue

Det nydelige Euphoria-smykket fra Spirit Icons har en vakker, blå agat i senter og er omkranset av glitrende zirkoniasten. Smykket tilfører en akkurat passe dose med glam til antrekket ditt - enten det er til hverdag eller til fest! Smykket selges komplett med kjede. Kjedet kan reguleres til 42 og 45 cm. Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 1 565,00

Smykke - Euphoria Pendant Green

Det nydelige Euphoria-smykket fra Spirit Icons har en vakker, grønn agat i senter og er omkranset av glitrende zirkoniasten. Smykket tilfører en akkurat passe dose med glam til antrekket ditt - enten det er til hverdag eller til fest! Smykket selges komplett med kjede. Kjedet kan reguleres til 42 og 45 cm. Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 1 565,00

Smykke - Euphoria Pendant Pink

Det nydelige Euphoria-smykket fra Spirit Icons har en vakker, rosa agat i senter og er omkranset av glitrende zirkoniasten. Smykket tilfører en akkurat passe dose med glam til antrekket ditt - enten det er til hverdag eller til fest! Smykket selges komplett med kjede. Kjedet kan reguleres til 42 og 45 cm. Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 1 565,00

Aura Peridot Ring

Fra kr 899,00

Dome Pave Ring

Fra kr 949,00

Dome Slim Pave Ring

Dome Slim Pave Ring er lekker og glamorøs, besatt med glitrende zirkoniasten. Den er nydelig alene, men også flott å kombinere med flere ringer. Ringens myke former skaper et klassisk og elegant uttrykk, og den er like fin til hverdag som til fest! Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull. Bredde: 4 mm.
Fra kr 599,00

Filter by:

Clear All
Min: kr 100,00 Max: kr 8 700,00
kr100 kr8700