Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Son of Noa

Son of Noa er et dansk merke til herre fra Nordahl Andersen. I Son of Noa-serien finner du tidsriktige og klassiske kvalitetssmykker til menn. Armbånd, ringer, smykker, ørepynt samt slipsnåler og mansjettknapper finner du blant vårt utvalg. Klikk hjem din favoritt i dag! 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Son of Noa signetring sølv med malakitt

Kul signetring i sølv til herre med firkantet malakitt. Malakitt er en stein i vakre grønntoner som danner flott mønster. Signetringen passer enhver anledning, og er en flott gave til herre. Materiale: Rhodinert 925 sterlingsølv og malakitt. Hver oppmerksom på at fargen på stenen kan variere, da det er i stenens natur.
Fra kr 2 050,00

Son of Noa signetring, forgylt stål

Tøff signetring til herre. Ringen er i forgylt stål, med blankpolert overflate som skaper et sofistikert uttrykk. Denne signetringen er like kul til dress som til et par slitte jeans. Materiale: Forgylt stål
Fra kr 355,00

Son of Noa signetring, sølv (125 104)

Flott signetring til herre i massiv utførelse. Denne sølvringen passer virkelig enhver anledning - bruk den som stilig tilbehør til dress, eller bruk den sammen med et par jeans. Materiale: Rhodinert 925 sterlingsølv.
Fra kr 1 700,00

Son of Noa signetring, børstet sølv

Tøff signetring i sølv til herre. Ringen har børstet overflate, noe som skaper et stilig, maskulint uttrykk. Bruk ringen som stilfullt tilbehør til dressen, eller bruk den til hverdags. Materiale: Rhodinert 925 sterlingsølv.
Fra kr 1 700,00

Son of Noa ring med hamret overflate

Tøff ring til herre i stål. Den hamrede, matte overflaten skaper et kult, maskulint uttrykk. Materiale: Stål.
Fra kr 355,00

Son of Noa signetring, stål

Tøff signetring til herre. Ringen er i stål, med blankpolert overflate som skaper et sofistikert uttrykk. Denne signetringen er like kul til dress som til et par slitte jeans. Materiale: Stål
Fra kr 355,00

Son of Noa ring i forgylt stål, hamret overflate

Tøff ring til herre! Den hamrede, matte overflaten skaper et kult, maskulint uttrykk. Materiale: Forgylt stål.
Fra kr 355,00