Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Spirit Icons

Danske Spirit Icons tilbyr et vakkert univers av smykker, armbånd og ringer som kan kombineres på utallige måter. Med nydelige detaljer og utsøkt kvalitet – klassiske smykker til alle!

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Øredobber gull - Jaida Stud

Jaida-øredobbene er et par lekre øredobber i 14 karat gull. Øredobbene er doble, og skaper en lekker look. Jaida-øreringene er fine alene, men er også flott for deg som har flere hull. Jaida-øredobbene skaper en vakker og glamorøs kontrast til hverdagsantrekket, men passer også veldig godt til et penere antrekk! Materialer: 14 karat gult gull.
kr 7 150,00

Øredobber - Confetti Hangers Silver

Sett farge på garderoben din med de lekre Confetti- øredobbene fra Spirit Icons. Øredobbene er satt sammen av grønn, rosa og blå zirkoniasten og skaper et morsomt og flott uttrykk. Bruk øreobbene til både hverdag og fest! Materialer: 925 sterlingsølv. Lengde 46 mm.
kr 1 345,00

Øredobber - Confetti Hangers Goldplated

Sett farge på garderoben din med de lekre Confetti- øredobbene fra Spirit Icons. Øredobbene er satt sammen av grønn, rosa og blå zirkoniasten og skaper et morsomt og flott uttrykk. Bruk øreobbene til både hverdag og fest! Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull. Lengde: 46 mm.
kr 1 345,00

Øreringer - Callas Hoops Silver (S)

På jakt etter de perfekte, chunky øreringene? Da er Callas-øreringene fra Spirit Icons noe for deg! Akkurat passe bredde, nydelig ovalt design. Kort sagt: De perfekte øreringene for enhver anledning! Callas-øreringene kommer i to størrelser. Dette er den minste. Matriale: 925 sterlingsølv.
kr 1 425,00

Øreringer - Malibu Pearl

Malibu-øreringene fra Spirit Icons er designet for deg som liker det klassiske og elegante. Øreringen er prydet med glitrende zirkonia sten og en vakker, hvit ferskvannsperle. Perler er for mange det ultimate uttrykket for stil og eleganse. Bruke øreringene som en glamorøs kontrast til hverdagens jeans, eller match dem med et penere antrekk. Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 1 850,00

Øreringer - Malibu Pearl Silver

Malibu-øreringene fra Spirit Icons er designet for deg som liker det klassiske og elegante. Øreringen er prydet med glitrende zirkonia sten og en vakker, hvit ferskvannsperle. Perler er for mange det ultimate uttrykket for stil og eleganse. Bruke øreringene som en glamorøs kontrast til hverdagens jeans, eller match dem med et penere antrekk. Materialer: 925 sterlingsølv.
kr 1 695,00

Øreringer - Callas Hoops Goldplated (S)

På jakt etter de perfekte, chunky øreringene? Da er Callas-øreringene fra Spirit Icons noe for deg! Akkurat passe bredde, nydelig ovalt design. Kort sagt: De perfekte øreringene for enhver anledning! Callas-øreringene kommer i to størrelser. Dette er den minste. Matriale: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 1 425,00

Øreringer - Callas Hoops Silver (L)

På jakt etter de perfekte, chunky øreringene? Da er Callas-øreringene fra Spirit Icons noe for deg! Akkurat passe bredde, nydelig ovalt design. Kort sagt: De perfekte øreringene for enhver anledning! Callas-øreringene kommer i to størrelser. Dette er den største. Matriale: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 1 850,00

Øreringer - Fall Hoop Silver (S)

Fall Hoops fra Spirit Icons er kraftige, iøynefallende øreringer med nydelig design. Formet som et blad som snor seg rundt øreflippen. Øredobbene har vakker, børstet tesktur og passer virkelig enhver anledning! Bruk øreringene som en glamorøs kontrast til hverdagsantrekket, eller bruk dem til en pen kjole. Fall-øredobbene finnes i to størrelser. Dette er den minste. Materialer: 925 sterlingsølv.
kr 1 425,00

Øreringer - Fall Hoop Goldplated (S)

Fall Hoops fra Spirit Icons er kraftige, iøynefallende øreringer med nydelig design. Formet som et blad som snor seg rundt øreflippen. Øredobbene har vakker, børstet tesktur og passer virkelig enhver anledning! Bruk øreringene som en glamorøs kontrast til hverdagsantrekket, eller bruk dem til en pen kjole. Fall-øredobbene finnes i to størrelser. Dette er den minste. Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 1 425,00

Øreringer - Fall Hoop Silver (L)

Fall Hoops fra Spirit Icons er kraftige, iøynefallende øreringer med nydelig design. Formet som et blad som snor seg rundt øreflippen. Øredobbene har vakker, børstet tesktur og passer virkelig enhver anledning! Bruk øreringene som en glamorøs kontrast til hverdagsantrekket, eller bruk dem til en pen kjole. Fall-øredobbene finnes i to størrelser. Dette er den største. Materialer: 925 sterlingsølv.
kr 1 995,00

Øreringer - Fall Hoop Goldplated (L)

Fall Hoops fra Spirit Icons er kraftige, iøynefallende øreringer med nydelig design. Formet som et blad som snor seg rundt øreflippen. Øredobbene har vakker, børstet tesktur og passer virkelig enhver anledning! Bruk øreringene som en glamorøs kontrast til hverdagsantrekket, eller bruk dem til en pen kjole. Fall-øredobbene finnes i to størrelser. Dette er den største. Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 1 995,00

Smykke - Starlight Pendant Silver

Starlight-smykket fra Spirit Icons er et klassisk og tidløst smykke. Det runde anhenget er fattet med gnistrende zirkoniasten og skaper et elegant uttrykk. Smykket passer enhver anledning. Med sitt evig-aktuelle design blir dette fort en favoritt i smykkeskrinet. Smykket selges komplett med kjede på 42 + 3 cm. Materialer: 925 sterlingsølv.
kr 1 995,00

Smykke - Starlight Pendant Goldplated

Starlight-smykket fra Spirit Icons er et klassisk og tidløst smykke. Det runde anhenget er fattet med gnistrende zirkoniasten og skaper et elegant uttrykk. Smykket passer enhver anledning. Med sitt evig-aktuelle design blir dette fort en favoritt i smykkeskrinet. Smykket selges komplett med kjede på 42 + 3 cm. Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 2 275,00

Smykke - Euphoria Pendant Blue

Det nydelige Euphoria-smykket fra Spirit Icons har en vakker, blå agat i senter og er omkranset av glitrende zirkoniasten. Smykket tilfører en akkurat passe dose med glam til antrekket ditt - enten det er til hverdag eller til fest! Smykket selges komplett med kjede. Kjedet kan reguleres til 42 og 45 cm. Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 1 565,00

Smykke - Euphoria Pendant Green

Det nydelige Euphoria-smykket fra Spirit Icons har en vakker, grønn agat i senter og er omkranset av glitrende zirkoniasten. Smykket tilfører en akkurat passe dose med glam til antrekket ditt - enten det er til hverdag eller til fest! Smykket selges komplett med kjede. Kjedet kan reguleres til 42 og 45 cm. Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 1 565,00

Fall Ring Goldplated

En nydelig ring i gullforgylt sølv fra danske Spirit Icons. Vi elsker de bølgende formende og den strukturerte overflaten. Bruk den til både hverdag og fest!
Fra kr 1 395,00

Scarlet Necklace Rose-goldplated

Lekkert smykke i sølv fra danske Spirit Icons. Kjedet er dobbelt i front, noe som skaper en flott effekt. Smykket er flott alene, men også veldig fint å kombinere med dine andre favoritter fra Spirit Icons. Lengde 42 + 3 cm.
kr 1 220,00

Scarlet Necklace Silver

Lekkert smykke i rosegullforgylt sølv fra danske Spirit Icons. Kjedet er dobbelt i front, noe som skaper en flott effekt. Smykket er flott alene, men også veldig fint å kombinere med dine andre favoritter fra Spirit Icons. Lengde 42 + 3 cm.
kr 1 065,00

Empress Pendant Silver Multicolor

Vakkert, effektfullt smykke i sølv fra danske Spirit Icons. Anhenget er prydet med glitrende, mulitifargede zirkonia-sten for et delikat og eksklusivt uttrykk. Bruk smykket alene, eller kombiner det med dine andre favoritter fra Spirit Icons. Vi synes Empress-smykket passer veldig godt sammen med et av Cornelia-smykkene, også fra Spirit Icons. Smykket leveres komplett med kjede. Lengde 42 + 3 cm.
kr 1 375,00

Empress Pendant Silver

Vakkert, effektfullt smykke i sølv fra danske Spirit Icons. Anhenget er prydet med glitrende zirkonia-sten for et delikat og eksklusivt uttrykk. Bruk smykket alene, eller kombiner det med dine andre favoritter fra Spirit Icons. Vi synes Empress-smykket passer veldig godt sammen med et av Cornelia-smykkene, også fra Spirit Icons. Smykket leveres komplett med kjede. Lengde 42 + 3 cm.
kr 1 375,00

Empress Hoop Silver Multicolor

Lekre øreringer i sølv fra danske Spirit Icons. Øredobbene er fattet med glitrende multifargede zirkonia-sten, for et delikat og eksklusivt uttrykk. Øreringer bør finnes i alle smykkeskrin - de topper et hvert antrekk perfekt! Bruk Empress-øredobbene alene, eller sammen med dine andre favoritter fra Spirit Icons.
kr 1 450,00

Empress Hoop Silver

Lekre øreringer i gullforgylt sølv fra danske Spirit Icons. Øredobbene er fattet med glitrende zirkonia-sten, for et delikat og eksklusivt uttrykk. Øreringer bør finnes i alle smykkeskrin - de topper et hvert antrekk perfekt! Bruk Empress-øredobbene alene, eller sammen med dine andre favoritter fra Spirit Icons.
kr 1 450,00

Empress Hoop Goldplated

Lekre øreringer i gullforgylt sølv fra danske Spirit Icons. Øredobbene er fattet med glitrende zirkonia-sten, for et delikat og eksklusivt uttrykk. Øreringer bør finnes i alle smykkeskrin - de topper et hvert antrekk perfekt! Bruk Empress-øredobbene alene, eller sammen med dine andre favoritter fra Spirit Icons.
kr 1 600,00