Filters
Søk i vårt sortiment

Vesker

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Amy Crossbody Bag Suede Mix, Olive

Olivengrønn veske i kalveskinn med struktur og semsket lokk. To store innvendige lommer, samt stor innvendig lomme med glidelås. Vesken lukkes med glidelås og skjult magnet. Avtagbar og justerbar crossbody-stropp i skinn. For i 100 % bomull.
kr 1 699,00

Aniella Work Bag, Antique Black

Sort veske i kalveskinn med to store rom innvendig. Stor innvendig glidelåslomme, samt to små innvendige lommer og en liten innvendig glidelåslomme. Vesken har skulderstropper, og lukkes med magnetknapp. For i 100 % bomull.
kr 2 999,00

Bexley Crossbody Grain, Black - Chestnut Strap

Crossbody veske i sort kalveskinn med struktur. Glidelåslomme på fronten og stort rom innvendig. Vesken lukkes med glidelås. Avtagbar og justerbar stropp - maximum lengde 127 cm. For i 100 % bomull.
kr 1 599,00

Daphney Guitar Strap Black w/Black + Silver

Crossbody veskestropp i sort med detaljer i sølv. Stroppen passer de fleste vesker og kan justeres i lengden. Maximum lengde 127 cm. 100 % polyester og detaljer i kalveskinn med struktur.
kr 599,00

Elea Crossbody Bag, Leopard

Favorittvesken fra Markberg! Influenser-favoritt og bestselger hos oss! Glidelåslomme på front og topp. Liten innvendig lomme. Stropp i polyester og kalveskinn - justerbar til lengde 127 cm og avtagbar. Kalveskinnsveske med for i 100 % bomull. Bredde 19 cm, høyde 13 cm, dybde 5,5 cm. Farge Leopard.
kr 1 599,00

Elinor Bum Bag, Suede Mix Green

Lekker bum bag fra Markberg med avtagbar stropp. Farge: Mørkegrønn med sort, gull og sølv på stroppen Glidelåslomme innvendig. Lukkes med glidelås. Glidelåslomme på baksiden. Stropp: 100% polyester og kalveskinn. Avtagbar og justerbar stropp i sort, gull, sølv og mørkegrønn. Maksimum lengde: 127 cm. Kalveskinn med struktur og semsket skinn. 100% bomullsfor. Bredde: 28 cm / Højde: 15 cm / Dybde: 8 cm Vegetabilsk farget lær basert på naturlige materialer. Teksturen og fargen kan variere, hvilket er lærets naturlige karakteristika.
kr 1 599,00

Finley Guitar Strap Black w/ Black + Amber

Crossbody veskestropp i sort med detaljer i sennepsgul. Stroppen passer de fleste vesker og kan justeres i lengden. Maximum lengde 127 cm. 100 % polyester og detaljer i kalveskinn med struktur.
kr 399,00

Jenny Crossbody Bag Grain, Peach

Nydelig veske i kalveskinn i sesongens nye farge Peach fra Markberg. Stort innvendig rom og og liten glidelåslomme innvendig. Lomme med magnetknapp på baksiden. Lokket lukkes med magnetknapp. Justerbar stropp følger med. For i 100 % bomull.
kr 1 199,00