Filters
Søk i vårt sortiment

Vesker

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Bexley Crossbody Grain, Black - Chestnut Strap

Crossbody veske i sort kalveskinn med struktur. Glidelåslomme på fronten og stort rom innvendig. Vesken lukkes med glidelås. Avtagbar og justerbar stropp - maximum lengde 127 cm. For i 100 % bomull.
kr 1 599,00

Daphney Guitar Strap Black w/Black + Silver

Crossbody veskestropp i sort med detaljer i sølv. Stroppen passer de fleste vesker og kan justeres i lengden. Maximum lengde 127 cm. 100 % polyester og detaljer i kalveskinn med struktur.
kr 599,00

Elea Crossbody Bag, Leopard

Favorittvesken fra Markberg! Influenser-favoritt og bestselger hos oss! Glidelåslomme på front og topp. Liten innvendig lomme. Stropp i polyester og kalveskinn - justerbar til lengde 127 cm og avtagbar. Kalveskinnsveske med for i 100 % bomull. Bredde 19 cm, høyde 13 cm, dybde 5,5 cm. Farge Leopard.
kr 1 599,00

Elinor Bum Bag, Suede Mix Green

Lekker bum bag fra Markberg med avtagbar stropp. Farge: Mørkegrønn med sort, gull og sølv på stroppen Glidelåslomme innvendig. Lukkes med glidelås. Glidelåslomme på baksiden. Stropp: 100% polyester og kalveskinn. Avtagbar og justerbar stropp i sort, gull, sølv og mørkegrønn. Maksimum lengde: 127 cm. Kalveskinn med struktur og semsket skinn. 100% bomullsfor. Bredde: 28 cm / Højde: 15 cm / Dybde: 8 cm Vegetabilsk farget lær basert på naturlige materialer. Teksturen og fargen kan variere, hvilket er lærets naturlige karakteristika.
kr 1 599,00

Finley Guitar Strap Black w/ Black + Amber

Crossbody veskestropp i sort med detaljer i sennepsgul. Stroppen passer de fleste vesker og kan justeres i lengden. Maximum lengde 127 cm. 100 % polyester og detaljer i kalveskinn med struktur.
kr 399,00

Jenny Crossbody Bag Grain, Peach

Nydelig veske i kalveskinn i sesongens nye farge Peach fra Markberg. Stort innvendig rom og og liten glidelåslomme innvendig. Lomme med magnetknapp på baksiden. Lokket lukkes med magnetknapp. Justerbar stropp følger med. For i 100 % bomull.
kr 1 199,00

Jenny Crossbody Bag, Grain Amber

Nydelig veske i kalveskinn i sesongens nye farge amber fra Markberg. Stort innvendig rom og og liten glidelåslomme innvendig. Lomme med magnetknapp på baksiden. Lokket lukkes med magnetknapp. Justerbar stropp følger med. For i 100 % bomull.
kr 1 199,00

Kamaya Crossbody Bag Antique, Camel

Lekker veske i fargen Camel. Kalveskinn. Justerbar guitarstrap i sort nylon og skinn følger med. To store lommer og og en slidelåslomme innvendig. Glidelåslomme på baksiden. For i 100 % bomull. Tekstur og farge kan variere ettersom dette er et naturprodukt.
kr 1 999,00