Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Armbånd

Stort utvalg av vakre armbånd

Et vakkert armbånd løfter et hver antrekk! Her kan du utforske vårt store utvalg av armbånd i alle prisklasser. Du finner enkle hvardagsarmbånd, armbånd til fest og armbånd med det lille ekstra. Allle armbåndene vi har samlet til deg her er laget av ekte 925 sterling sølv eller gullforgylt sølv. Utforsk utvalget, og finn din favoritt! 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

JANNE FORMOE ARMBÅND I GULLFORGYLT SØLV MED ZIRKONIA (38178)

Lekkert, petit armbånd fra Janne Formoe for Pan Jewelry. Fargestener har for alvor gjort sitt inntog i smykkeverden, og er en trend vi har stor tro på denne sesongen! L:16 + 3 cm H:25 mm B:2,5 mm.
kr 799,00

JANNE FORMOE ARMBÅND I FORGYLT SØLV (38134)

Lekkert armbånd i gullforgylt sølv fra Janne Formoes kolleksjon for Pan Jewelry. Vi eeelsker looken! L:16 + 3 cm B:4 mm.
kr 1 099,00

FEATHER armring, oksidert

FEATHER-smykkene kommer i flere farger og størrelser. Miks og match som du vil for å skape et mer personlig uttrykk. Lekker, enkel armring i oksidert sølv. Åpnes og lukkes lett med en liten krok som er skjult bak fjæren. Heiring er en dansk smykkebedrift som ble etablert i 1976 av Frits Heiring. De står for utsøkt kvalitet og vakkert design. Alle smykkene er laget ved familiens verksted i Danmark. Vi er stolt leverandør!
kr 1 685,00

RAW armbånd med hvit månesten, sølv

Enkelt, stilrent og rått armbånd med hvite månesten. Lekkert alene, lekkert å kombinere. Rhodinert sølv. Stenene er ca 3 mm, lengde 16,5 + 2,5 cm. Heiring er en dansk smykkebedrift som ble etablert i 1976 av Frits Heiring. De står for utsøkt kvalitet og vakkert design. Alle smykkene er laget ved familiens verksted i Danmark. Vi er stolt leverandør!
kr 1 070,00

RAW armbånd med hvit månesten, gullforgylt

Enkelt, stilrent og rått armbånd med hvite månesten. Lekkert alene, lekkert å kombinere. Gullforgylt sølv. Stenene er ca 3 mm, lengde 16,5 + 2,5 cm. Heiring er en dansk smykkebedrift som ble etablert i 1976 av Frits Heiring. De står for utsøkt kvalitet og vakkert design. Alle smykkene er laget ved familiens verksted i Danmark. Vi er stolt leverandør!
kr 995,00

FEATHER armbånd mini, sølv

Feather-smykkene kommer i flere farger og størrelser, og kan mikses og matches for å skape et mer personlig uttrykk. Feather armbånd kommer i to størrelser - dette er det minste. Rhodinert sølv. Lengde 16 + 2 cm. Heiring er en dansk smykke bedrift som ble etablert i 1976 av Frits Heiring. De står for utsøkt kvalitet og vakkert design. Alle smykkene er laget ved familiens verksted i Danmark. Vi er stolt leverandør!
kr 915,00

FEATHER armbånd mini, gullforgylt

Feather-smykkene kommer i flere farger og størrelser, og kan mikses og matches for å skape et mer personlig uttrykk. Feather armbånd kommer i to størrelser - dette er det minste. Gullforgylt sølv. Lengde 16 + 2 cm. Heiring er en dansk smykke bedrift som ble etablert i 1976 av Frits Heiring. De står for utsøkt kvalitet og vakkert design. Alle smykkene er laget ved familiens verksted i Danmark. Vi er stolt leverandør!
kr 915,00

GRASS armbånd langt blad, sølv (52-0-74RH)

Grass-serien kommer i flere farger og størrelser. Enkelt og sofistikert uttrykk! Perfekt for deg som ønsker noe klassisk med en vri. Armbånd i sølv. Lengde 16,5 + 2 cm. Heiring er en dansk smykke bedrift som ble etablert i 1976 av Frits Heiring. De står for utsøkt kvalitet og vakkert design. Alle smykkene er laget ved familiens verksted i Danmark. Vi er stolt leverandør!
kr 1 535,00

11730010 DOVE BRACELET STEEL

Vakkert armbånd med en liten due - symbolet for fred. Stål. Størrelse due 9 x 11 mm. Lengde 15,5 + 3 cm. Edblad er et svensk designfirma etablert i 2006, skapt med en visjon om å hylle den sterke kvinnen som våger å være seg selv og uttrykke sin personlighet . Produktene fra Edblad er anvendelige, har høy kvalitet og fornuftig pris.
kr 249,00

111064 SIRIUS BRACELET STEEL

Armbåndet har fått navn etter vår sterkest lysende stjerne - Sirius. Flott gave til en god venn - eller til deg selv. Armbåndet er i stål. Lengde 15 + 3 cm. Edblad er et svensk designfirma etablert i 2006, skapt med en visjon om å hylle den sterke kvinnen som våger å være seg selv og uttrykke sin personlighet . Produktene fra Edblad er anvendelige, har høy kvalitet og fornuftig pris.
kr 199,00

111002 RABBIT BRACELET GOLD

Kanin i farta! Søtt armbånd i gullfarget stål. Lengde 16 + 3 cm. Edblad er et svensk designfirma etablert i 2006, skapt med en visjon om å hylle den sterke kvinnen som våger å være seg selv og uttrykke sin personlighet . Produktene fra Edblad er anvendelige, har høy kvalitet og fornuftig pris.
kr 249,00

109518 MICHELLE BRACELET STEEL

Armbånd i stål med fin, liten vifteformet dekorasjon. Størrelse dekorasjon 8 x 7 mm. Lengde 16,5 + 2 cm. Edblad er et svensk designfirma etablert i 2006, skapt med en visjon om å hylle den sterke kvinnen som våger å være seg selv og uttrykke sin personlighet . Produktene fra Edblad er anvendelige, har høy kvalitet og fornuftig pris.
kr 199,00

109280 SHAPES BRACELET GOLD

Lekkert, kraftig armbånd i gullfarget stål. Bredde 23 mm. Lengde 15,5 + 3 cm. Edblad er et svensk designfirma etablert i 2006, skapt med en visjon om å hylle den sterke kvinnen som våger å være seg selv og uttrykke sin personlighet . Produktene fra Edblad er anvendelige, har høy kvalitet og fornuftig pris.
kr 399,00

109279 SHAPES BRACELET STEEL

Lekkert, kraftig armbånd i stål. Bredde 23 mm. Lengde 15,5 + 3 cm. Edblad er et svensk designfirma etablert i 2006, skapt med en visjon om å hylle den sterke kvinnen som våger å være seg selv og uttrykke sin personlighet . Produktene fra Edblad er anvendelige, har høy kvalitet og fornuftig pris.
kr 399,00

Bangle Vina, Sølv

Enkelt og elegant armbånd i sølv med matt overflate. Armbåndet er lett og ta på og av, og kan justeres slik at det passer ditt håndledd perfekt! Nydelig i kombinasjon med din andre favorittarmbånd. Dimensjoner: 58 x 44 mm. Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lagerlekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 510,00 kr 850,00

Bracelet Chalisa Khaki, forgylt

Nydelig og delikat armbånd med små elementer av gullforgylt sølv. Disse armbåndene er laget av en kvinne i det nordlige Thailand - Chalisa - derav navnet. I felleskap med andre kvinner har hun laget dette for Enamel Copenhagen. One size - regulerbart. Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lager lekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 500,00

North Star armbånd, sølv med diamant 0,01 ct. W/VS

Armbånd i sølv fra med børstet overflate og diamant. Nydelig, elegant hverdagsarmbånd! Lengde 17 + 3 cm. Smykker signaliserer hvem vi er. De er ofte symboler på spesielle merkedager, opplevelser og kjørlighet. Ingenting skaper prikken over i'en som det perfekte smykket. Smykker fra Spirit Icons er designet for kvinner som vil føle seg unike og skape sin egen personlige stil.
kr 845,00

Gaia Bangle armring, gullforgylt med zirkonia

Nydelig, klassisk armring i blankpolert gullforgylt sølv med zirkoniastein. Elegant armring som passer alle anledninger! Smykker signaliserer hvem vi er. De er ofte symboler på spesielle merkedager, opplevelser og kjørlighet. Ingenting skaper prikken over i'en som det perfekte smykket. Smykker fra Spirit Icons er designet for kvinner som vil føle seg unike og skape sin egenpersonlige stil.
kr 2 495,00

Block armbånd, sølv med zirkonia

Enkelt armbånd i sølv med zirkoniastein. Lengde 17 + 3 cm. Smykker signaliserer hvem vi er. De er ofte symboler på spesielle merkedager, opplevelser og kjørlighet. Ingenting skaper prikken over i'en som det perfekte smykket. Smykker fra Spirit Icons er designet for kvinner som vil føle seg unike og skape sin egenpersonlige stil.
kr 995,00

Taste armbånd, gullforgylt

Lekkert, kraftig armbånd i gullforgylt sølv og børstet overflatet. Hvert ledd i armbåndet er fattet med små zirkoniastein, som skaper et dempet delikat uttrykk. Lengde 22 cm. Smykker signaliserer hvem vi er. De er ofte symboler på spesielle merkedager, opplevelser og kjørlighet. Ingenting skaper prikken over i'en som det perfekte smykket. Smykker fra Spirit Icons er designet for kvinner som vil føle seg unike og skape sin egen personlige stil.
kr 3 095,00

Spike armring, gullforgylt

Enkel armring i børstet, gullforgylt sølv med rått uttrykk! Kulene er blankpolerte og skaper en fin kontrast. Topper jeansen perfekt! Smykker signaliserer hvem vi er. De er ofte symboler på spesielle merkedager, opplevelser og kjørlighet. Ingenting skaper prikken over i'en som det perfekte smykket. Smykker fra Spirit Icons er designet for kvinner som vil føle seg unike og skape sin egen personlige stil.
kr 1 745,00

Taste armbånd, sølv

Lekkert, kraftig armbånd i sølv og børstet overflatet. Hvert ledd i armbåndet er fattet med små zirkoniastein, som skaper et dempet delikat uttrykk. Lengde 22 cm. Smykker signaliserer hvem vi er. De er ofte symboler på spesielle merkedager, opplevelser og kjørlighet. Ingenting skaper prikken over i'en som det perfekte smykket. Smykker fra Spirit Icons er designet for kvinner som vil føle seg unike og skape sin egen personlige stil.
kr 2 495,00

Pulse armbånd, sølv med diamant 0,01ct W/VS

Enkelt og fint armbånd i sølv. Sirkelen i midten er i blankpolert sølv og med en liten diamant. Lekkert! Lengde 17 + 3 cm. Smykker signaliserer hvem vi er. De er ofte symboler på spesielle merkedager, opplevelser og kjørlighet. Ingenting skaper prikken over i'en som det perfekte smykket. Smykker fra Spirit Icons er designet for kvinner som vil føle seg unike og skape sin egen personlige stil.
kr 845,00