Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Armbånd

Stort utvalg av vakre armbånd

Et vakkert armbånd løfter et hver antrekk! Her kan du utforske vårt store utvalg av armbånd i alle prisklasser. Du finner enkle hvardagsarmbånd, armbånd til fest og armbånd med det lille ekstra. Allle armbåndene vi har samlet til deg her er laget av ekte 925 sterling sølv eller gullforgylt sølv. Utforsk utvalget, og finn din favoritt! 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

KOULE Armring med Akvamarin og diamant 0,02 WVS (53-5-13FG)

Koule-armringen fra Heiring Jewelry er en lekker armring, prydet med en akvamarin og en liten diamant. Med sitt enkle design og delikate uttrykk er dette en klassisk og tidløs armring som passer enhver anledning. Bruk armbåndet alene, eller kombiner det med flere for å skape ditt helt eget uttrykk. Armringen kommer i to størrelser - dette er den største. Indre omkrets: 16,5 cm. Armringen åpnes ved stenen, og skal sitte tett inntil armen. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull, akvamarin og diamant (0,02 ct. WVS)
kr 3 070,00

KOULE Armring med Fersken Månesten (53-5-02FG)

Koule-armringen fra Heiring Jewelry er en lekker armring, prydet med en ferskenfarget månesten. Med sitt enkle design og delikate uttrykk er dette en klassisk og tidløs armring som passer enhver anledning. Bruk armbåndet alene, eller kombiner det med flere for å skape ditt helt eget uttrykk. Armringen kommer i to størrelser - dette er den største. Indre omkrets: 16,5 cm. Armringen åpnes ved stenen, og skal sitte tett inntil armen. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull, ferskenfarget månesten.
kr 1 810,00

Armbånd - sølv (30-1-61U)

Lekkert, håndlaget sølvarmbånd fra Heiring. Et statementsmykke til hånden! Med sitt klassiske utseende er dette et evigaktuelt armbånd som gir glede livet ut. Armbåndet skaper en lekker og røff kontrast til hverdagsantrekket. Det er også flott til en penere kjole. En stilsikker klassiker til smykkesamlingen! Materiale: 925 sterlingsølv - polert overflate.
kr 3 615,00

Lola Armbånd - Rosie

Med armbåndet Lola i fargen Rosie kan du nesten lukte buketten med vakre roser i de herligste nyanser av rødt. De håndmalte emaljekulene skaper et lekkert og litt romantisk utseende. Armbåndet er nydelig alene, men også skikkelig fint i kombinasjone med dine andre favoritter fra Enamel Copenhagen! Vær oppmerksom på at emaljesmykker ikke må brukes i dusjen, når du sover eller komme i kontakt med parfymer og kremer. Dette skader emaljens overflate og farge. Lengde 15 + 4 cm. Materiale: Resirkulert 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat gull og emalje.
kr 600,00

Armbånd Mom, sølv

Det enkle Mom-armbåndet sier mer enn tusen ord - vi har vel alle en mor vi vil gi anerkjennelse og takknemlighet til? Mom-armbåndet er laget i ekte sølv. En perfekt gave til en nybakt mor, din egen mor, en mor du ser opp til eller en hvilken som helst morsfigur. Historien er din... Se også etter flere smykker i Mom-serien. Lengde: 15 + 3 cm. Materialer: 925 sterlingsølv.
kr 750,00

Armbånd Mom

Det enkle Mom-armbåndet sier mer enn tusen ord - vi har vel alle en mor vi vil gi anerkjennelse og takknemlighet til? Mom-armbåndet er laget i sølv belagt med 18 karat gull. En perfekt gave til en nybakt mor, din egen mor, en mor du ser opp til eller en hvilken som helst morsfigur. Historien er din... Se også etter flere smykker i Mom-serien. Lengde: 15 + 3 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 750,00

Armbånd Darla

Darla-armbåndet er et raffienert armbånd, prydet med en ferskvannsperle innrammet i forgylt sølv. Perlen i Darla- armbåndet ligner en styrkende amulett som du alltid bærer med deg. Darla finnes også som smykke. Lengde: 15 + 3 cm. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull. Ferskvannsperle.
kr 850,00

Armbånd Organic Heart

Organic Heart-armbåndet er et enkelt og delikat armbånd i sølv fra danske Enamel Copenhagen. Hjertet har en lett hamret overflate som skaper et røft og spennende uttrykk. En nydelig gave til noen du er glad i! Se også etter armbånd og kjede i sølv i samme serie. Lengde 15 + 3 cm. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 700,00

Armbånd Lola Lolly

Lola-armbåndet er en herlig lenke med små, fargede emaljekuler. Armbåndet skaper en sjarmerende og fargerik detalj og kan enkelt kombineres med andre armbånde for en ekstra personlig look. Lola-armbåndet finnes i mange farger. Vær oppmerksom på at Lola-smykkene ikke må brukes i dusjen, når du sover eller for nært parfymer og kremer. Dette kan skade emaljens farge og struktur. Lengde 15 + cm. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull. Emalje.
kr 600,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Akvamarin og Turkis

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre akvamarine og turkise. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Akvamarin og turkis.
kr 455,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Månesten Mix (53-4-29FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre månestener i hvitt, grått og ferskenfarge. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Hvit, grå og ferskenfarget månesten.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Ametyst Mix (53-4-30FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre ametyster i lys lilla og mørk lilla. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Ametyst.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Granat (53-4-21FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre granater. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Granat.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Lys ametyst (53-4-22FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre, lys lilla ametyster. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Ametyst.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Ametyst (53-4-23FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre ametyster. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Ametyst.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Lapis (53-4-24FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre, dypblå lapis. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Lapis.
kr 500,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Strawberry Kvarts

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre Strawberry Kvarts. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Strawberry Kvarts.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Hvit Månesten (53-4-26FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre, hvite månesten. Nydelig, klassisk og delikat! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Hvit månesten.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Grå Månesten (53-4-13FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre grå månestener. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Grå månesten.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Korall (53-4-15FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre koraller. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Korall.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Barokkperler (53-4-17FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre, barokke ferskvannsperler. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Barokke ferskvannsperler.
kr 455,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Kuler (53-4-19FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre kuler. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
kr 655,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Røykkvarts (53-4-20FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakker røykkvarts. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Røykkvarts.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring - kjede med kule (53-4-10FG)

Dette er en topp til Multisize-armringene. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armring eller kjede. Enkel og lekker - for deg som liker det stilrene! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
kr 350,00