Filters
Søk i vårt sortiment

Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lager lekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid
med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Earrings Organic Double Circle

Earrings Organic Double Circle fra danske Enamel Copenhagen er et par nydelige balanseørepynt! Denne øredobben kan brukes til alt - lett og behgalige i bruk, og topper hverdagsantrekk og festantrekk perfekt. Ørepynten er laget i gullforgylt sølv. Lengde 45 mm.
kr 600,00

Earrings Kim Silver

Earrings Kim er en nydelig balanseørepynt fra danske Enamel Copenhagen. Laget i 925 sterling sølv, med en fin hamret overflate. Disse øredobbene er lette og behagelige i bruk, og superfine til både hverdag og fest. Størrelse: 60 x 11,5 mm.
kr 850,00

Earrings Kim

Earrings Kim er en nydelig balanseørepynt fra danske Enamel Copenhagen. Laget i gullforgylt sølv, med en fin hamret overflate. Disse øredobbene er lette og behagelige i bruk, og superfine til både hverdag og fest. Størrelse: 60 x 11,5 mm.
kr 850,00

Earrings Kai Grass Green

Earrings Kai Grass Green er en nydelig balanseørepynt fra danske Enamel Copenhagen. Vi elsker kontrasken mellom den delikate emaljekulen og den hamrede overflaten! Kai Earrings er fine som en kontrast til hverdagsantrekket. Samtidig topper denne ørepynten festkjolen perfekt. Laget i gullforgylt sølv. Størrelse: 53 x 11,5 mm.
kr 700,00

Earrings Kai Pearl

Earrings Kai Pearl er en nydelig balanseørepynt fra danske Enamel Copenhagen. Vi elsker kontrasken mellom den delikate perlen og den hamrede overflaten! Kai Earrings er fine som en kontrast til hverdagsantrekket. Samtidig topper denne ørepynten festkjolen perfekt. Laget i gullforgylt sølv. Størrelse: 53 x 11,5 mm.
kr 700,00

Hoops Significant Pearl

Hoops Significant Pearl er et par lekre øreringer med avtagbar perle. Den delikate ferskvannsperlen i kombinasjon med den hamrede, røffe overflaten skaper et skikkelig fint uttrykk! Her får du to ørepynt til prisen for en: Bruk dem med perlen på for et sofistikert uttrykk, eller ta av perlen når du ønsker en enklere look. Laget i gullforgylt sølv. Størrelse 27 x 13 mm.
kr 700,00