Filters
Søk i vårt sortiment

Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lager lekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid
med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Hoops Erin

Lekre hoops i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. Med sin organiske form er de et morsomt tillegg til antrekket ditt! Erin Hoops finnes også i gullforgylt sølv. Høyde 19 mm.
kr 600,00

Hoops Ane Extra Large

Hoops Ane Extra Large er de ultimate statement-øreringer! Med sin organiske form og strukturerte overflate, skaper de et lekkert blikkfang enten du bruker dem til hverdag eller fest. Øreringene er lette og behagelige i bruk. Ane Hoops er laget i gullforgylt sølv. Diameter 60 mm.
kr 2 200,00

Hoops Astrid Grass Green

Lekre, små øreringer i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. De grønne emaljekulene skaper virkelig prikken over i'en! Astrid Hoops er fine alene, men også til deg som har flere hull! Dimensjon: 15 x 10 mm.
kr 600,00

Earring Eleanor Grass Green

Søt, enkel ørepynt i gullforgylt sølv med emalje fra Enamel Copenhagen. Eleanor-ørepynten er fin alene, men kan også enkelt kombineres med flere. Lengde 4,5 cm.
kr 500,00

Hoops Belle Grass Green

Hoops Belle Grass Green er et par søte, små øreringer fra danske Enamel Copenhagen. Øreringene har en lett hamret overflate, og er prydet med en liten emaljekule som er avtagbar. Bruk disse øreringene alene eller sammen med flere av dine favorittørepynt. Laget i gullforgylt sølv og emalje. Diameter: 13 mm.
kr 500,00

Bracelet Soleil Grass Green

Bracelet Soleil Grass Green er et delikat armbånd fra danske Enamel Copenhagen. Armbåndet er laget i gullforgylt sølv, med en liten detalj i emalje. Bruk Soleil-armbåndet alene eller sammen med flere for en personlig look. Lengde 15,5 + 2 cm.
kr 500,00