Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lager lekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid
med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Square Hoops - øreringer 15 mm.

Square Hoops er øreringer med chunky, firkantet fasong. Øreringer passer virkelig alle anledninger, og er et must i alle smykkeskrin. Bruk dem til hverdag eller fest. Bruk dem alene, eller stack dem med flere for å skape din helt egen look. Square Hoops kommer i tre forskjellige størrelser. Dette er den mellomste størrelser. Høyde: 15 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 900,00

Square Hoops - øreringer 12 mm.

Square Hoops er øreringer med chunky, firkantet fasong. Øreringer passer virkelig alle anledninger, og er et must i alle smykkeskrin. Bruk dem til hverdag eller fest. Bruk dem alene, eller stack dem med flere for å skape din helt egen look. Square Hoops kommer i tre forskjellige størrelser. Dette er den minste. Høyde: 12 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 650,00

Studs Ivory Pearl - øredobber

Ivory-øredobbene er supersøte ørepynt med fin form og størrelse. De bukter seg nydelig langsøreflippen og er prydet med en liten ferskvannsperle. Flotte alene, men også fine å matche med flere. Lengde 15 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull, ferskvannsperler.
kr 750,00

Studs Mae Pearls - øredobber

Vi elsker perler! Og særlig når de er satt sammen så fint som på Mae-øredobbene fra Enamel. Fire ferskvannsperler i forskjellige størrelser, satt sammen i en vakker klynge. Så delikat uttrykk, og virkelig et blikkfang! Dimensjoner: 13 x 9 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull, ferskvannsperler.
kr 1 100,00

Studs Althea Pearl - øredobber

Althea-øredobbene er både elegante og kule. Ørepynten sitter skikkelig fint på øret - bakdelen plasseres bak øreflippen og gir inntrykk av at perlen svever under øreflippen. Øredobben kan også brukes uten bakdelen, som en helt enkel perleørepynt. Høyde: 20 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull, ferskvannsperler.
kr 900,00

Ring Sway Silver

Ring Sway Silver fra Enamel Copenhagen er en enkel og delikat sølvring med organiske former, og lekker hamret overflate. Bruk den alene for et enkelt og fint uttrykk, eller stack den med din favorittringer! Materiale: 925 sterlingsølv.
Fra kr 400,00

Necklace Twist Silver

Necklace Twist fra Enamel Copenhagen er et søtt, lekent halskjede med lekre detaljer. Stack det sammen med dine andre favorittsmykker, eller bruk kjedet alene som et enkelt og delikat smykke. Materialer: 925 sterlingsølv. Lengde 42 + 3 cm.
kr 650,00

Necklace Twist Goldplated

Necklace Twist fra Enamel Copenhagen er et søtt, lekent halskjede med lekre detaljer. Stack det sammen med dine andre favorittsmykker, eller bruk kjedet alene som et enkelt og delikat smykke. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull. Lengde 42 + 3 cm.
kr 650,00

Necklace Sonja - Pearl

Necklace Sonja er et lekkert, langt kjede med ferskvannsperler fra Enamel Copenhagen. Perlekjedet skaper en iøynefallende look, og kan brukes på så mange måter! Vi elsker den rå formen på de barokke ferskvannsperlene. Lengde 100 cm. Obs: Kjedet har ingen lås.
kr 1 750,00

Hoops Sway Goldplated - Pink

Sway-serien fra Enamel Copenhagen er en kolleksjon som understreker Enamels visjon - nemlig å skape glede gjennom vakkert design. Sway-øreringene er lekne på en sofistikert måte. De har et lekkert uttrykk og akkurat den riktige størrelsen! Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull og emalje. Høyde 21 mm.
kr 600,00

Hoops Sway Goldplated - Icy Blue

Sway-serien fra Enamel Copenhagen er en kolleksjon som understreker Enamels visjon - nemlig å skape glede gjennom vakkert design. Sway-øreringene er lekne på en sofistikert måte. De har et lekkert uttrykk og akkurat den riktige størrelsen! Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull og emalje. Høyde 21 mm.
kr 600,00

Hoops Sway Goldplated - Grass Green

Sway-serien fra Enamel Copenhagen er en kolleksjon som understreker Enamels visjon - nemlig å skape glede gjennom vakkert design. Sway-øreringene er lekne på en sofistikert måte. De har et lekkert uttrykk og akkurat den riktige størrelsen! Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull og emalje. Høyde 21 mm.
kr 600,00

Hoops Petite Flora 6 mm

Hoops Petite Flora 6 mm er den perfekt øreringen for deg som har flere hull. Bruk den i de øverste hullene dine eller i helix. De er det perfekt supplement til din ørering-stack! Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull, zirkonia-sten. Diameter 6 mm.
kr 750,00

Hoops Flora Goldplated

Hoops Flora er en nydelig ørering fattet med glitrende, hvite zirkonia-sten. Den matte overflaten skaper en vakker kontrast til stenene. Disse øredobbene komplementerer looken din, enten det er hverdag eller fest. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull. Høyde 13,5 mm.
kr 900,00

Hoops Oline Beige Goldplated

Hoops Oline Beige er virkelig lekre! Beige emalje, i kombinasjon med glitrende, hvite zirkonia-sten skaper virkelig prikken over i'en til antrekket ditt! Vi synes disse øreringene er en nydelig, eksklusiv kontrast til hverdagens jeans. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull, emalje og zirkonia-sten. Høyde 16 mm.
kr 850,00

Hoops Elegant Twirl Goldplated

Hoops Elegant Twirl er en liten, delikat ørering som virkelig skaper et blikkfang! Med sine lekre former og glitrende, lys grønne zirkonia-sten topper den antrekket ditt perfekt, enten det er hverdag eller fest. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull og zirkonia-sten. Høyde 15,5 mm. Bredde 11,5 mm.
kr 700,00

Hoops Chunky Classic 8mm

Hoops Chunky Classic er enkle, klassiske øreringer fra Enamel Copenhagen. De er fine alene, men også veldig fine for deg som har flere hull. Perfekte for stacking! Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull. Diameter: 8 mm.
kr 500,00

Hoops Classic Wide Silver 11mm.

Hoops Classic Wide er for deg som liker rene linjer. Den er akkurat passe chunky. Flott alene, eller sammen med flere av dine favoritt-øredobber for en mer personlig look. Vi synes denne øreringen er superfin sammen med et par jeans! Materialer: 925 sterlingsølv. Diameter 11 mm. Bredde 5 mm.
kr 600,00

Hoops Ane Small

Superlekre hoops fra Enamel Copenhagen! Ane Hoops Small er en bred, men lett ørering med vakkert teksturert overflate. Perfekt for å tilføre litt ekstra glam til hverdagsantrekket ditt. Ane Hoops er også lekre til en kjole. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull. Diameter: 20 mm.
kr 700,00

Extender Chain Goldplated

Kjede-forlenger i forgylt sølv. Perfekt når du vil at kjedet ditt skal bli litt lenger! Kan justeres på 3 lengder. Total lengde 5 cm. Passer de fleste kjeder.
kr 220,00

Hoops Curly Goldplated

Superlekre, morsomme øreringer i forgylt sølv fra Enamel Copenhagen. De vridde detaljene er et skikkelig blikkfang! Øreringene er nydelige sammen med jeans og en enkel topp, men kan like gjerne brukes som lekker topping til et penere antrekk. Høyde 25 mm. Bredde 22 mm.
kr 850,00

Hoops Curly Silver

Superlekre, morsomme øreringer i sølv fra Enamel Copenhagen. De vridde detaljene er et skikkelig blikkfang! Øreringene er nydelige sammen med jeans og en enkel topp, men kan like gjerne brukes som lekker topping til et penere antrekk. Høyde 25 mm. Bredde 22 mm.
kr 850,00

Hoops Holly Small Silver

Lekre øreringer i sølv fra Enamel Copenhagen. Øredobbene bukter seg fint rundt øreflippen. Vi elsker detaljene! Disse creolene er fine alene, og perfekte for deg som har flere hull og liker å stacke øreringene dine. Den hamrede overflaten er virkelig lekker! Diameter 12 mm.
kr 500,00

Hoops Holly Large Silver

Lekre øreringer i sølv fra Enamel Copenhagen. Øredobbene bukter seg fint rundt øreflippen. Vi elsker detaljene! Disse creolene er fine alene, og perfekte for deg som har flere hull og liker å stacke øreringene dine. Den hamrede overflaten er virkelig lekker! Diameter 14 mm.
kr 600,00