Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lager lekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid
med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Necklace Lola - copper

Lola-smykket er en høyt elsket best-selger! Det delikate kjedet er prydet med kobber-fargede emaljekuler som skaper et vakkert uttrykk. Bruk Lola-kjedet alene, eller kombiner det med dine andre favorittsmykker for en mer personlig look. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull og emalje. Lengde: 15 + 4 cm. Vær oppmerksom på at Lola-armbåndet ikke må bades med, soves med eller komme i tett kontakt med kremer eller parfymer, da dette kan påvirke emaljens farge og struktur.
kr 700,00

Bracelet Lola - copper

Lola-armbåndet er en høyt elsket best-selger! Det delikate kjedet er prydet med kobber-fargede emaljekuler som skaper et vakkert uttrykk. Bruk Lola-armbåndet alene, eller kombiner det med dine andre favorittarmbånd for en mer personlig look. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull og emalje. Lengde: 15 + 4 cm. Vær oppmerksom på at Lola-armbåndet ikke må bades med, soves med eller komme i tett kontakt med kremer eller parfymer, da dette kan påvirke emaljens farge og struktur.
kr 600,00

Necklace Yara Pearls, Light Blue and Light Green - smykke

Kombinasjonen av den kjølige blåfargen, den duse grønne og de barokke ferskvannsperlene skaper virkelig et vakkert uttrykk i Yara-smykket. Kjedet er iøynefallende og vakkert og vil garantert gi mye glede! Stenene på armbåndet er ekte og naturlige - fargene kan derfor variere i nyanser og uttrykk. Lengde: 40 + 5 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull, jade, ferskvannsperler.
kr 1 650,00

Necklace Tanya Green, Blue, Yellow and Pearls - smykke

Det fargerike Tanya-smykket har den lekreste fargekombinasjonen! Tilfør farge og eksklusivitet til hverdagsantrekket eller festkjolen med det fine Tanya-kjedet. Stenene på smykket er ekte og naturlige og vil derfor kunne variere i nyanse og uttrykk. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull, ferskvannsperler, mørkeblå chalcedon, akva jade, gul jade og grønn jade.
kr 1 650,00

Necklace Tahlia Orange, Light Pink and Light Yellow - smykke

Tahlia-smykket består at søte, feminine farger. Stenene og perlene har forskjellige former og størrelser og skaper sammen et lekende og morsomt uttrykk som piffer opp ethvert antrekk! Stenene på smykket er ekte og naturlige og vil derfor kunne variere i nyanse og uttrykk. Lengde 40 + 5 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull, watermelon ruby, creamy jade og rosa krystall.
kr 1 650,00

Bracelet Tahlia Orange, Light Pink and Light Yellow - armbånd

Tahlia-armbåndet består at søte, feminine farger. Stenene og perlene har forskjellige former og størrelser og skaper sammen et lekende og morsomt uttrykk som piffer opp ethvert antrekk! Stenene på armbåndet er ekte og naturlige og vil derfor kunne variere i nyanse og uttrykk. Lengde 16,5 + 3 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull, watermelon ruby, creamy jade og rosa krystall.
kr 900,00

Bracelet Yara Light Green, Light Blue and Pearls - armbånd

Kombinasjonen av den kjølige blåfargen, den duse grønne og de barokke ferskvannsperlene skaper virkelig et vakkert uttrykk i Yara-armbåndet. Armbåndet er iøynefallende og vakkert og vil garantert gi mye glede! Stenene på armbåndet er ekte og naturlige - fargene kan derfor variere i nyanser og uttrykk. Lengde: 16,5 + 3 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull, jade, ferskvannsperler.
kr 900,00

Bracelet Kia - armbånd sølv

Kia-armbåndet har delikate, håndlagede detaljer som skaper et lekkert uttrykk. Armbåndet passer virkelig alle anledninger! Bruk det alene, eller sammen med flere. Lengde 15 + 3 cm. Materialer: 925 sterlingsølv.
kr 750,00

Bracelet Curb Chain - armbånd sølv

Curb Chain-armbåndet er et delikat, enkelt og klassisk armbånd fra Enamel Copenhagen. Bruk det alene for en enkel look, eller kombiner det med flere for en mer personlig lag-på-lag look. Lengde 15 + 3 cm. Materialer: 925 sterlingsølv.
kr 750,00

Bracelet Curb Chain - armbånd

Curb Chain-armbåndet er et delikat, enkelt og klassisk armbånd fra Enamel Copenhagen. Bruk det alene for en enkel look, eller kombiner det med flere for en mer personlig lag-på-lag look. Lengde 15 + 3 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 750,00

Bracelet Box Chain 1,45 mm - armbånd sølv

Box Chain Bracelet er et enkelt og delikat armbånd. Med sitt firkantede design skaper det et rått, men samtig klassisk uttrykk. Bruk det alene, eller kombiner det med flere armbånd for en fin lag-på-lag look. Materialer: 925 sterlingsølv. Lengde 15 + 3 cm.
kr 750,00

Bracelet Box Chain 1,45 mm - armbånd

Box Chain Bracelet er et enkelt og delikat armbånd. Med sitt firkantede design skaper det et rått, men samtig klassisk uttrykk. Bruk det alene, eller kombiner det med flere armbånd for en fin lag-på-lag look. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull. Lengde 15 + 3 cm.
kr 750,00

Hoops Kalea Pearls, Orange and Light Yellow - øreringer

De fargerike Kalea-øreringene er virkelig morsomme og delikate! Stenene i duse farger i kombinasjon med de delikate ferskvannsperlene skaper et lekkert uttrykk. Bruk øreringene som lekker topping til et par jeans, eller bruk dem til et penere antrekk. Diameter: 25 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull, kvarts, ferskvannsperler.
kr 900,00

Hoops Kalea Light Blue, Light Green, Pearls - øreringer

De fargerike Kalea-øreringene er virkelig morsomme og delikate! Stenene i duse farger i kombinasjon med de delikate ferskvannsperlene skaper et lekkert uttrykk. Bruk øreringene som lekker topping til et par jeans, eller bruk dem til et penere antrekk. Diameter: 25 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull. Akvamarin, grønn kvarts, ferskvannsperler.
kr 900,00

Hoops May Pearls - øreringer

May Hoops er et par nydelige øreringer med anheng i form av en liten ferskvannsperle og vridde detaljer. Øredobbene skaper et delikat uttrykk, og kan brukes på mange måter: Alene, sammen med flere øredobber eller uten det avtagbare anhenget. Lekker topping til ethvert antrekk! Lengde 35 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull, ferskvannsperler.
kr 850,00

Hoops Scarlet Large - øreringer sølv

Scarlet Hoops er et par nydelig øreringer fra Enamel Copenhagen. De har vakker, vridd fasong og en kombinasjon børstet og blanke flater som virkelig skaper et lekkert uttrykk. Øreringer er utrolig anvendelige smykker! De er fine til alle anledninger. Et must for deg som liker smykker. Scarlet Hoop finnes i to størrelser - dette er den største. Høyde 38 mm. Materlialer: 925 sterlingsølv.
kr 1 650,00

Hoops Scarlet Small - øreringer sølv

Scarlet Hoops er et par nydelig øreringer fra Enamel Copenhagen. De har vakker, vridd fasong og en kombinasjon børstet og blanke flater som virkelig skaper et lekkert uttrykk. Øreringer er utrolig anvendelige smykker! De er fine til alle anledninger. Et must for deg som liker smykker. Scarlet Hoop finnes i to størrelser - dette er den minste. Høyde 28 mm. Materlialer: 925 sterlingsølv.
kr 1 100,00

Hoops Scarlet Large - øreringer

Scarlet Hoops er et par nydelige øreringer fra Enamel Copenhagen. De har vakker, vridd fasong og en kombinasjon børstet og blanke flater som virkelig skaper et lekkert uttrykk. Øreringer er utrolig anvendelige smykker! De er fine til alle anledninger. Et must for deg som liker smykker. Scarlet Hoop finnes i to størrelser - dette er den største. Høyde 38 mm. Materlialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 1 650,00

Hoops Scarlet Small - øreringer

Scarlet Hoops er et par nydelig øreringer fra Enamel Copenhagen. De har vakker, vridd fasong og en kombinasjon børstet og blanke flater som virkelig skaper et lekkert uttrykk. Øreringer er utrolig anvendelige smykker! De er fine til alle anledninger. Et must for deg som liker smykker. Scarlet Hoop finnes i to størrelser - dette er den minste. Høyde 28 mm. Materlialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 1 100,00

Hoops Sparkling Square 18 mm - øreringer

Hoops Sparkling Square er øreringer med chunky, firkantet fasong prydet med glitrende zirkonia-sten. Øreringer passer virkelig alle anledninger, og er et must i alle smykkeskrin. Bruk dem til hverdag eller fest. Bruk dem alene, eller stack dem med flere for å skape din helt egen look. Hoops Square Sparkling kommer i tre forskjellige størrelser. Dette er den største. Høyde: 18 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 1 650,00

Hoops Sparkling Square 15 mm - øreringer

Hoops Sparkling Square er øreringer med chunky, firkantet fasong prydet med glitrende zirkonia-sten. Øreringer passer virkelig alle anledninger, og er et must i alle smykkeskrin. Bruk dem til hverdag eller fest. Bruk dem alene, eller stack dem med flere for å skape din helt egen look. Hoops Square Sparkling kommer i tre forskjellige størrelser. Dette er den mellomste størrelsen. Høyde: 15 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 1 300,00

Hoops Sparkling Square 12 mm - øreringer

Hoops Sparkling Square er øreringer med chunky, firkantet fasong prydet med glitrende zirkonia-sten. Øreringer passer virkelig alle anledninger, og er et must i alle smykkeskrin. Bruk dem til hverdag eller fest. Bruk dem alene, eller stack dem med flere for å skape din helt egen look. Hoops Square Sparkling kommer i tre forskjellige størrelser. Dette er den minste. Høyde: 12 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 800,00

Square Hoops - øreringer 18 mm.

Square Hoops er øreringer med chunky, firkantet fasong. Øreringer passer virkelig alle anledninger, og er et must i alle smykkeskrin. Bruk dem til hverdag eller fest. Bruk dem alene, eller stack dem med flere for å skape din helt egen look. Square Hoops kommer i tre forskjellige størrelser. Dette er den største. Høyde: 18 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 1 100,00

Square Hoops - øreringer 15 mm.

Square Hoops er øreringer med chunky, firkantet fasong. Øreringer passer virkelig alle anledninger, og er et must i alle smykkeskrin. Bruk dem til hverdag eller fest. Bruk dem alene, eller stack dem med flere for å skape din helt egen look. Square Hoops kommer i tre forskjellige størrelser. Dette er den mellomste størrelser. Høyde: 15 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 900,00