Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Halssmykker

Smykker til en hver anledning

Et vakkert smykke kan virkelig sette prikken over i'en på antrekket! Fine smykker fremhever din personlige stil. Her har vi plukket ut et utvalg av våre favorittsmykker til deg. Smykkene du finner her er laget av 925 sterlingsølv eller gullforgylt sølv. Hos oss finner du et bredt utvalg smykker  - fra det klassiske og tidløse til det helt moderne. Gå på oppdagelse, og klikk hjem din favoritt! 

 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Topp til Multisize Armring og Kjede - Strawberry Kvarts

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre Strawberry Kvarts. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Strawberry Kvarts.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Hvit Månesten (53-4-26FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre, hvite månesten. Nydelig, klassisk og delikat! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Hvit månesten.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Grå Månesten (53-4-13FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre grå månestener. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Grå månesten.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Korall (53-4-15FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre koraller. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Korall.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Barokkperler (53-4-17FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre, barokke ferskvannsperler. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Barokke ferskvannsperler.
kr 455,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Kuler (53-4-19FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre kuler. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
kr 655,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Røykkvarts (53-4-20FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakker røykkvarts. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Røykkvarts.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Grønn Agat (53-4-12FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre grønne agater. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Grønn Agat.
kr 435,00

Smykke - Starlight Pendant Silver

Starlight-smykket fra Spirit Icons er et klassisk og tidløst smykke. Det runde anhenget er fattet med gnistrende zirkoniasten og skaper et elegant uttrykk. Smykket passer enhver anledning. Med sitt evig-aktuelle design blir dette fort en favoritt i smykkeskrinet. Smykket selges komplett med kjede på 42 + 3 cm. Materialer: 925 sterlingsølv.
kr 1 995,00

Smykke - Starlight Pendant Goldplated

Starlight-smykket fra Spirit Icons er et klassisk og tidløst smykke. Det runde anhenget er fattet med gnistrende zirkoniasten og skaper et elegant uttrykk. Smykket passer enhver anledning. Med sitt evig-aktuelle design blir dette fort en favoritt i smykkeskrinet. Smykket selges komplett med kjede på 42 + 3 cm. Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 2 275,00

Smykke - Euphoria Pendant Blue

Det nydelige Euphoria-smykket fra Spirit Icons har en vakker, blå agat i senter og er omkranset av glitrende zirkoniasten. Smykket tilfører en akkurat passe dose med glam til antrekket ditt - enten det er til hverdag eller til fest! Smykket selges komplett med kjede. Kjedet kan reguleres til 42 og 45 cm. Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 1 565,00

Smykke - Euphoria Pendant Green

Det nydelige Euphoria-smykket fra Spirit Icons har en vakker, grønn agat i senter og er omkranset av glitrende zirkoniasten. Smykket tilfører en akkurat passe dose med glam til antrekket ditt - enten det er til hverdag eller til fest! Smykket selges komplett med kjede. Kjedet kan reguleres til 42 og 45 cm. Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull.
kr 1 565,00

Tide Necklace

Tide-smykket er et vakkert, delikat kjede prydet med en liten delfin. Bruk smykket alene, eller stack det med flere av dine favoritter fra Maanesten! Smykket er like fint til jeans som til kjole.
kr 1 195,00

Necklace Lola - copper

Lola-smykket er en høyt elsket best-selger! Det delikate kjedet er prydet med kobber-fargede emaljekuler som skaper et vakkert uttrykk. Bruk Lola-kjedet alene, eller kombiner det med dine andre favorittsmykker for en mer personlig look. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull og emalje. Lengde: 15 + 4 cm. Vær oppmerksom på at Lola-armbåndet ikke må bades med, soves med eller komme i tett kontakt med kremer eller parfymer, da dette kan påvirke emaljens farge og struktur.
kr 700,00

Necklace Yara Pearls, Light Blue and Light Green - smykke

Kombinasjonen av den kjølige blåfargen, den duse grønne og de barokke ferskvannsperlene skaper virkelig et vakkert uttrykk i Yara-smykket. Kjedet er iøynefallende og vakkert og vil garantert gi mye glede! Stenene på armbåndet er ekte og naturlige - fargene kan derfor variere i nyanser og uttrykk. Lengde: 40 + 5 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull, jade, ferskvannsperler.
kr 1 650,00

Necklace Tanya Green, Blue, Yellow and Pearls - smykke

Det fargerike Tanya-smykket har den lekreste fargekombinasjonen! Tilfør farge og eksklusivitet til hverdagsantrekket eller festkjolen med det fine Tanya-kjedet. Stenene på smykket er ekte og naturlige og vil derfor kunne variere i nyanse og uttrykk. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull, ferskvannsperler, mørkeblå chalcedon, akva jade, gul jade og grønn jade.
kr 1 650,00

Necklace Tahlia Orange, Light Pink and Light Yellow - smykke

Tahlia-smykket består at søte, feminine farger. Stenene og perlene har forskjellige former og størrelser og skaper sammen et lekende og morsomt uttrykk som piffer opp ethvert antrekk! Stenene på smykket er ekte og naturlige og vil derfor kunne variere i nyanse og uttrykk. Lengde 40 + 5 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull, watermelon ruby, creamy jade og rosa krystall.
kr 1 650,00

NORIA Anheng rund med barokk ferskvannesperle, sølv (53-3-67RH)

Det vakre Noria-anhenget har fått følge av en nydelig, barokk ferskvannsperle. Kontrasen mellom den børstede overflaten og den delikate perlen er virkelig flott! Noria-anhenget kan brukes til alle anledninger! Kjede selges separat. Materialer: 925 sterlingsølv. Barokk ferskvannsperle.
kr 1 535,00

NORIA Anheng rund (53-3-66FG)

Det runde Noria-anhenget er et delikat og anvendelig smykke. Med sine vakre former og børstede overflater, passer smykket like godt til hverdag som til fest. Se gjerne også etter flere smykker fra Heirings Noria-kolleksjon. Kjede selges separat. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
kr 980,00

NORIA Anheng rund med barokk ferskvannsperle (53-3-67FG)

Det vakre Noria-anhenget har fått følge av en nydelig, barokk ferskvannsperle. Kontrasen mellom den børstede overflaten og den delikate perlen er virkelig flott! Noria-anhenget kan brukes til alle anledninger! Kjede selges separat. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Barokk ferskvannsperle.
kr 1 535,00

NORIA Anheng large (53-3-58FG)

Noria-anhenget fra Heiring er lekkert utformet med bølgende, organiske former. Overflaten er børstet og litt røff. Vi elsker looken! Bruk dette smykket alene, eller kombiner det med flere kjeder for et mer personlig uttrykk. Kjede selges separat. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Se også etter flere smykker fra Heirings Noria-kolleksjon.
kr 810,00

STONE Anheng med Burmesisk Jade (52-9-89FG)

Lekkert anheng med Burmesisk Jade. Bruk anhenget alene, eller bruk det sammen med anheng fra Heirings Feather-kolleksjon. Kjede selges separat. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull, Burmesisk Jade. Diameter sten: 10 mm.
kr 455,00

STONE Anheng med Turkis - forgylt (52-9-69FG)

Nydelig anheng med turkis. Turkis sies å være en sten som bygger bro mellom himmel og jord. Stenen kan hjelpe med åndelig kontakt. Den lekre fargen piffer opp ethvert antrekk! Bruk gjerne Stone-anhenget sammen med anheng fra Heirings Feather-kolleksjon. Kjede selges separat. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull, turkis. Diameter turkis: 10 mm.
kr 455,00

STONE Anheng - Blå Angelitt (52-9-59FG)

Lekkert anheng fra Heiring med blå angelitt. Angelitt er også kjent som englestenen - den sies å hjelpe deg med å bli kvitt negative føleleser, og oppmuntre til fred rundt deg. Den nydelige, duse blåfargen er anvendelig og komplementerer andre farger godt. Bruk gjerne dette anhenget sammen med anheng fra Heirings Feather-kolleksjon. Kjede selges separat. Diameter anheng: 10 mm.
kr 455,00