Filters
Søk i vårt sortiment

Halssmykker

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Necklace Elie - Silver

Lekkert, enkelt smykke i sølv fra Enamel Copenhagen. Flott alene, eller i en stack sammen med flere armbånd. Lengde 45 + 5 cm.
kr 1 000,00

Necklace Lola Spring Goldplated

Nydelig kjede i gullforgylt sølv fra Enamel Copenhagen. Emaljekulene skaper en delikat look! Fint alene eller sammen med flere. Lengde 38 + 2 + 2 cm.
kr 600,00

Necklace Lola Marine - Silver

Nydelig kjede i sølv fra Enamel Copenhagen. Emaljekulene skaper en delikat look! Fint alene eller sammen med flere. Lengde 38 + 2 + 2 cm.
kr 600,00

Necklace Organic Heart Goldplated

Enkelt og delikat smykke i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. Hjertet har en lett hamret overflate som skaper et røft og spennende uttrykk. En nydelig gave til noen du er glad i! Se også etter armbånd og kjede i sølv i samme serie. Lengde 40 + 5 cm.
kr 700,00

Necklace Blanca Blue Goldplated

Et unikt og allsidig smykke i gullforgylt sølv, og blå aventuriner fra danske Enamel Copenhagen. Blanca-smykket skaper et elegant og delikat uttrykk. Lengde 45 + 10 cm.
kr 850,00

Necklace Organic Heart Silver

Enkelt og delikat smykke i sølv fra danske Enamel Copenhagen. Hjertet har en lett hamret overflate som skaper et røft og spennende uttrykk. En nydelig gave til noen du er glad i! Se også etter armbånd og kjede i gullforgylt sølv i samme serie. Lengde 40 + 5 cm.
kr 700,00

Necklace Erna Pearl Goldplated

Lekker og enkelt perlekjede i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. De små, barokke ferskvannsperlene skaper et delikat uttrykk. Fint alene, men også flott å kombinere med de andre favorittsmykker fra Enamel! Lengde 39 + 5 cm.
kr 1 150,00

Necklace Thyra Baroque Pearl Goldplated

Lekkert perlekjede i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. Vi elsker de chunky barokk-perlene! Dette kjedet er superfint å kombinere med flere kjeder for en personlig look! Lengde 39,5 + 5 cm. Perlene er ferskvannsperler.
kr 1 400,00

Necklace Windy Goldplated

Lekkert smykke i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. Anhenget har en børstet, strukturert overflate som vi elsker! Smykket selges komplett med kjede på 60 + 5 cm.
kr 1 000,00

Necklace Organic Clover Silver

Nydelig, enkelt smykke i sølv fra danske Enamel Copenhagen. Vakker, symbolsk gave til en god venn! Eller bare til deg selv... Fint alene, men også fint lag på lag med dine andre favoritter fra Enamel. Selges komplett med kjede på 45 cm.
kr 800,00

Necklace Organic Clover Goldplated

Nydelig, enkelt smykke i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. Vakker, symbolsk gave til en god venn! Eller bare til deg selv... Fint alene, men også fint lag på lag med dine andre favoritter fra Enamel. Selges komplett med kjede på 45 cm.
kr 800,00

Necklace Carla Silver

En klassiker til smykkeskrinet fra Enamel Copenhagen! Lekkert kjede i sølv, med matt overflate. Passer like godt til hvedag som til fest. Bruk det alene eller sammen med flere kjeder for en mer personlig look! Lengde 42 + 1,5 + 1,5 cm.
kr 1 000,00

IN TOTO CIRCLE NECKLACE MAXI SILVER (0144S50)

Kjede i resirkulert sølv fra Hasla. Perfekt for layering! Lengde 50 cm.
kr 874,30 kr 1 249,00

IN TOTO CIRCLE CHAIN LARGE GOLD (0144G50)

Kjede i resirkulert, gullforgylt sølv fra Hasla. Perfekt for layering! Lengde 50 cm.
kr 1 434,30 kr 2 049,00

IN TOTO CIRCLE NECKLACE GOLD (0143G45)

Kjede i gullforgylt, resirkulert sølv fra Hasla. Bruk det alene eller sammen med dine andre favorittsmykker fra Hasla. Lengde 45 cm.
kr 1 105,30 kr 1 579,00

Sophia Necklace

Sophia-smykket fra Maanesten er laget av vakre labradoritter, med et anheng i gullforgylt sølv formet som et øyet. Øyet symboliserer øyet på nattehimmelen.
kr 1 985,00

Pleiades Earring Single

Øredobb fra Maanesten, i gullforgylt sølv. Prydet med en regnbuefarget månesten og en zirkon. Pleiades-øredobben er inspirert av stjerneklyngen med samme navn. Ørepynten selges enkeltvis. Perfekt for deg som har flere hull, og som liker å skape ditt eget uttrykk.
kr 420,00

Maxima Necklace

Maxima-smykket fra Maanesten er virkelig vakkert! Et massivt, klavelignende smykke som virkelig er et blikkfang! Gullforgylt sølv.
kr 2 900,00

Molly Necklace Sliver

Et delikat, tynt kjede i sølv fra Maanesten. Dekorert med et lite blad. Fint alene, eller sammen med dine andre favoritter fra Maanesten.
kr 800,00

Molly Necklace Goldplated

Et delikat, tynt kjede i gullforgylt sølv fra Maanesten. Dekorert med et gyllent blad. Fint alene, eller sammen med dine andre favoritter fra Maanesten.
kr 800,00

Kris Medium Necklace Goldplated

Et enkelt, lekkert kjede i gullforgylt sølv fra Maanesten. Kjedet kan brukes som det er, eller i kombinasjon med et av Maanestens fine anheng.
kr 700,00

Jamie Pendant Goldplated

Et vakkert anheng i gullforgylt sølv fra Maanesten. På platen er det gravert en måne. Månen sies å styrke vår intuisjon, og lyse opp vår vei når vi er på ukjente steder. Dette er en amulett du kan bruke alene, eller sammen med flere. Kjede kjøpes separat.
kr 500,00

Columbine Necklace Silver

Columbine-kjedet fra Maanesten er enkelt og tidløst, prydet med små børstede blader. Perfekt om du liker det enkelt! Bruk det alene, eller style det sammen med dine andre favoritter fra Maanesten. Sølv.
kr 1 100,00

Columbine Necklace Goldplated

Columbine-kjedet fra Maanesten er enkelt og tidløst, prydet med små børstede blader. Perfekt om du liker det enkelt! Bruk det alene, eller style det sammen med dine andre favoritter fra Maanesten. Gullforgylt sølv.
kr 1 100,00