Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Halssmykker

Smykker til en hver anledning

Et vakkert smykke kan virkelig sette prikken over i'en på antrekket! Fine smykker fremhever din personlige stil. Her har vi plukket ut et utvalg av våre favorittsmykker til deg. Smykkene du finner her er laget av 925 sterlingsølv eller gullforgylt sølv. Hos oss finner du et bredt utvalg smykker  - fra det klassiske og tidløse til det helt moderne. Gå på oppdagelse, og klikk hjem din favoritt! 

 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

KOULE Anheng med Meksikansk Agat (53-5-74FG)

Koule-anhenget fra Heiring Jewelry er et delikat og eksklusivt anheng. Anhenget er prydet med en vakker, meksikansk agat. Med sitt klassiske og tidløse utseende passer anhenget enhver anledninge. Matche det gjerne med andre smykker fra Koule-serien. Bemerk at anhenget selges uten kjedd. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Meksikansk agat.
kr 915,00

KOULE Anheng med Fersken Månesten (53-5-72FG)

Koule-anhenget fra Heiring Jewelry er et delikat og eksklusivt anheng. Anhenget er prydet med en vakker, ferskenfarget månesten. Med sitt klassiske og tidløse utseende passer anhenget enhver anledninge. Matche det gjerne med andre smykker fra Koule-serien. Bemerk at anhenget selges uten kjedd. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Ferskenfarget månesten.
kr 915,00

PHOENIX Anheng, mini (52-5-16FG)

Det lekre Phoenix-anhenget fra Heiring Jewelry skaper et detaljert og lekker uttrykk. Med sin vakre fasong og teksurerte overflate skaper dette anhenget et vakkert blikkfang, enten det er hverdag eller fest! Vær oppmerksom på at kjede må kjøpes separat. Se også etter flere smykker i Phoenix-serien. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
kr 580,00

STONE Anheng Fersken Månesten (29-9-19FG)

Lekkert anheng fra Heiring i ferskenfarget månesten. Den delikate, lyse fargen skapet et vakkert uttrykk. Anhenget er pent alene, men det er også fint å kombinere med andre anheng fra Heiring - som anheng fra Feather eller Grass-kolleksjonene. Bemerk at anhenget selges uten kjede - dette må kjøpes separat. Dimensjoner: 10 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Ferskenfarget månesten.
kr 455,00

STONE Anheng med grønn Agat (29-9-09FG)

Lekkert anheng fra Heiring i grønn agat. Den dypgrønne fargen skapet et vakkert uttrykk. Anhenget er pent alene, men det er også fint å kombinere med andre anheng fra Heiring - som anheng fra Feather eller Grass-kolleksjonene. Bemerk at anhenget selges uten kjede - dette må kjøpes separat. Dimensjoner: 10 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Grønn agat.
kr 455,00

Lola Halskjede - Rosie

Med halskjedet Lola i fargen Rosie kan du nesten lukte buketten med vakre roser i de herligste nyanser av rødt. De håndmalte emaljekulene skaper et lekkert og litt romantisk utseende. Kjedet er nydelig alene, men også skikkelig fint i kombinasjone med dine andre favoritter fra Enamel Copenhagen! Vær oppmerksom på at emaljesmykker ikke må brukes i dusjen, når du sover eller komme i kontakt med parfymer og kremer. Dette skader emaljens overflate og farge. Lengde 38 + 2 + 2 cm. Materiale: Resirkulert 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat gull og emalje.
kr 700,00

Amore Necklace Silver - Halskjede

Amore-halskjedet er laget i sølv og består av et enkelt, fasettert kjede med et polert hjerteanheng. Et smykke med mening, som kan bringe tanken hen på dem du er mest glad i. Amore-halskjedet er også en nydelig, symbolsk gave! Smykket selges komplett med kjede. Lengde 45 + 5 cm. Materialer: 925 sterlingsølv.
kr 900,00

Amore Necklace Steel Blue - Halskjede

Amore-halskjedet er belagt med 18 karat gull og består av et enkelt, fasettert kjede med et stålbått hjerteanheng. Et smykke med mening, som kan bringe tanken hen på dem du er mest glad i. Amore-halskjedet er også en nydelig, symbolsk gave! Smykket selges komplett med kjede. Lengde 45 + 5 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull og emalje.
kr 900,00

Amore Necklace Red - Halskjede

Amore-halskjedet er belagt med 18 karat gull og består av et enkelt, fasettert kjede med et hjerteanheng i rød emalje. Et smykke med mening, som kan bringe tanken hen på dem du er mest glad i. Amore-halskjedet er også en nydelig, symbolsk gave! Smykket selges komplett med kjede. Lengde 45 + 5 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull og emalje.
kr 900,00

Amore Necklace - Halskjede

Amore-halskjedet er belagt med 18 karat gull og består av et enkelt, fasettert kjede med et polert hjerteanheng. Et smykke med mening, som kan bringe tanken hen på dem du er mest glad i. Amore-halskjedet er også en nydelig, symbolsk gave! Smykket selges komplett med kjede. Lengde 45 + 5 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 900,00

Darla Necklace - Halskjede

Darla-halskjedet er et raffinert kjede, prydet med en perle. Darla-smykket ligner en styrkende amulett som du alltid har med deg. Darla er fin alene, og enkel å kombinere med flere smykker for en mer personlig stil. Se også etter armbånd i samme serie. Smykket selges komplett med kjede. Lengde: 45 + 5 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull. Ferskvannsperle.
kr 1 100,00

Halskjede Lola Lolly

Lola-halskjedet er en lekker lenke prydet med fargerike emaljekuler. Smykket skaper en lekker detalj til antrekket ditt, og kan enkelt kombineres med dine andre favoritt-kjeder fra Enamel Copenhagen. Lola-halskjedet finnes i mange farger. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull og emalje. Lengde: 38 + 2 + 2 cm.
kr 700,00

Berry Halskjede

Berry-halskjedet smaker som jordbær en sommerkveld og gjør deg høy på sommerglede når det hviler rundt halsen din. Midtsommer er en av de mest magiske og livgivende tidene på året - beriket med liv og lys og er en endeløs strøm av ren naturkraft. Maanestens høysommerkolleksjon, Midsummer Magic, er inspirert av dette spesielle, naturlige øyeblikket og feirer midtsommerritualet der nye drømmer og visjoner manifesterer seg. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 1 445,00

Rosa Choker

Tilfør hverdagen det lille ekstra med halskjedet Rosa Choker, som med sine buede kronblader og vakre korallrosa silkesnor setter et elegant og sommerlig preg på dagen. Midtsommer er en av de mest magiske og livgivende tidene på året - beriket med liv og lys og er en endeløs strøm av ren naturkraft. Maanestens høysommerkolleksjon, Midsummer Magic, er inspirert av dette spesielle, naturlige øyeblikket og feirer midtsommerritualet der nye drømmer og visjoner manifesterer seg. Anhengets størrelse: 2,8 x 2 cm. Lengde silkesnor: 140 cm. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull og silke.
kr 1 045,00

Multisize Kjede 60 cm (53-4-74FG)

Det vakre Multisize-kjedet fra Heiring er perfekt for deg som liker å kunne variere uttrykk på smykkene dine. Kjedet er lukkes med Multisize-toppene - du velger den toppen du liker best. Toppene til Multisize-kjedet kommer i utallige farger og varianter. Multisize-kjedet er virkelig lekkert, og passer til både hverdag og fest! Kjedet kommer i fire størrelser. Dette er det lengste. Lengde: 60 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
kr 850,00

Multisize Kjede 50 cm (53-4-73FG)

Det vakre Multisize-kjedet fra Heiring er perfekt for deg som liker å kunne variere uttrykk på smykkene dine. Kjedet er lukkes med Multisize-toppene - du velger den toppen du liker best. Toppene til Multisize-kjedet kommer i utallige farger og varianter. Multisize-kjedet er virkelig lekkert, og passer til både hverdag og fest! Kjedet kommer i fire størrelser. Dette er det nest lengste. Lengde: 50 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
kr 770,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Svart Agat (53-4-27FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med svarte agat. Nydelig, fresht og stilsikkert! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Svart agat.
kr 500,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Akvamarin og Turkis

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre akvamarine og turkise. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Akvamarin og turkis.
kr 455,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Månesten Mix (53-4-29FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre månestener i hvitt, grått og ferskenfarge. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Hvit, grå og ferskenfarget månesten.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Ametyst Mix (53-4-30FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre ametyster i lys lilla og mørk lilla. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Ametyst.
kr 435,00

Multisize Kjede 42 cm (53-4-71FG)

Det vakre Multisize-kjedet fra Heiring er perfekt for deg som liker å kunne variere uttrykk på smykkene dine. Kjedet er lukkes med Multisize-toppene - du velger den toppen du liker best. Toppene til Multisize-kjedet kommer i utallige farger og varianter. Multisize-kjedet er virkelig lekkert, og passer til både hverdag og fest! Kjedet kommer i fire størrelser. Dette er det korteste. Lengde: 42 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
kr 700,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Granat (53-4-21FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre granater. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Granat.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Lys ametyst (53-4-22FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre, lys lilla ametyster. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Ametyst.
kr 435,00

Topp til Multisize Armring og Kjede - Ametyst (53-4-23FG)

Dette er en topp til Multisize-armring eller kjede. Toppen fungerer som pynt og lukke-mekanisme på armringen eller kjedet. Toppen er prydet med vakre ametyster. Nydelig, fresht og fargerikt! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Ametyst.
kr 435,00