Filters
Søk i vårt sortiment

Janne Formoe

Janne Formoe har designet sin egen smykkekolleksjon i samarbeid med norske Pan Jewelry. Vi simpelthen elsker smykkene! Og her er hva Janne selv sier om kolleksjonen: 

 

Min første erfaring med smykkedesign fikk jeg som 17-åring på high school i USA. I kunstfag fikk jeg kjøpe inn råmaterialer og tenke ut designet til det som ble en sølvring – mitt første egenproduserte smykke. Det ble starten på en hemmelig drøm om å skape min egen smykkekolleksjon. Nå er den endelig her!

Smykker skal ikke bare være vakre å se på. Kanskje de også bærer med seg en historie, eller du kan ha fått de av noen som betyr noe spesielt for deg.

Jeg har lekt meg med elementer som stjernetegn, kompass og solen fordi det på mange måter er synonymt med eventyr og mystikk, og er ledestjerner i livet. Jeg har også tatt med meg en vakker krabbe, både fordi jeg som sørlending elsker alt sjøen har å by på – og selvfølgelig fordi jeg tross alt er en ekte landkrabbe.

Smykkene utgjør en perfekt gave til deg selv eller noen du bryr deg litt ekstra om. Hvert smykke er lagd med kjærlighet, men det er opp til deg å gi ditt smykke sin egen historie og symbolikk.

 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

JANNE FORMOE ØRERINGER I SØLV MED ROSA ZIRKONIA (38399)

Lekre øreringer i gullforgylt sølv fra Janne Formoes egen smykkekolleksjon. Vi elsker fargen! Nydelig alene, men også fin til deg som har flere hull. Høyde 12 mm, bredde 4 mm.
kr 699,00

JANNE FORMOE RING I SØLV MED GRØNN ZIRKONIA (38397)

Flott ring i gullforgylt sølv fra Janne Formoes egen smykkekolleksjon! Den strukturerte overflaten og den grønne zirkoniastenen er nydelig detaljer som skaper et spennende uttrykk!
kr 1 199,00

JANNE FORMOE ARMBÅND I SØLV MED ZIRKONIA (38393)

Flott armbånd i gullforgylt sølv med dyp rosa zirkoniasten. Fra Janne Formoes egen smykkekolleksjon. Lekkert alene, men også i kombinasjon med din andre favoritt-armbånd. Perfekt kontrast til jeansen! Passer også bra til penere antrekk. Lengde 16 + 3 cm. Bredde 3 mm.
kr 1 999,00

JANNE FORMOE ØRERINGER I SØLV MED ZIRKONIA (38379)

Lekre øreringer i gullforgylt sølv med blå zirkoniasten - fra Janne Formoes egen smykkekolleksjon. Disse øredobbene er flotte alene, men også fine å kombinere med flere dersom du har flere hull. Høyde 15 mm, bredde 4 mm.
kr 1 299,00

JANNE FORMOE RING I SØLV MED ZIRKONIA (38380)

Flott ring i gullforgylt sølv med blå zirkoniasten - fra Janne Formoes egen smykkekolleksjon.
Fra kr 1 199,00

JANNE FORMOE SMYKKE I FORGYLT SØLV MED ZIRKONIA (38377)

Lekkert smykke i gullforgylt sølv fra Janne Formoes egen smykkekolleksjon. Den blå zirkoniastenen skaper en vakker detalj. Bruk smykket alene, eller sammen med dine andre favoritter fra Janne Formoe! Smykket selges komplett med kjede. Lengde 48 cm. Anhenget er 11,5 mm. høyt og 6 mm bredt.
kr 899,00