Filters
Søk i vårt sortiment

Janne Formoe

Janne Formoe har designet sin egen smykkekolleksjon i samarbeid med norske Pan Jewelry. Vi simpelthen elsker smykkene! Og her er hva Janne selv sier om kolleksjonen: 

 

Min første erfaring med smykkedesign fikk jeg som 17-åring på high school i USA. I kunstfag fikk jeg kjøpe inn råmaterialer og tenke ut designet til det som ble en sølvring – mitt første egenproduserte smykke. Det ble starten på en hemmelig drøm om å skape min egen smykkekolleksjon. Nå er den endelig her!

Smykker skal ikke bare være vakre å se på. Kanskje de også bærer med seg en historie, eller du kan ha fått de av noen som betyr noe spesielt for deg.

Jeg har lekt meg med elementer som stjernetegn, kompass og solen fordi det på mange måter er synonymt med eventyr og mystikk, og er ledestjerner i livet. Jeg har også tatt med meg en vakker krabbe, både fordi jeg som sørlending elsker alt sjøen har å by på – og selvfølgelig fordi jeg tross alt er en ekte landkrabbe.

Smykkene utgjør en perfekt gave til deg selv eller noen du bryr deg litt ekstra om. Hvert smykke er lagd med kjærlighet, men det er opp til deg å gi ditt smykke sin egen historie og symbolikk.

 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

JANNE FORMOE ØRERINGER I FORGYLT SØLV MED BLÅ ZIRKONIA

Lekre øreringer i gullforgylt sølv fra Janne Formoes egen smykkekolleksjon. Vi elsker fargen! Nydelig alene, men også fin til deg som har flere hull. Høyde 12 mm, bredde 4 mm.
kr 699,00

JANNE FORMOE ARMBÅND I FORGYLT SØLV (38334)

Nydelig armbånd i gullforgylt sølv fra Janne Formoes egen smykkekolleksjon. Platen er gravert med teksten "Femina propria es", som betyr "vær din egen dame". Lengde 16 + 3 cm. Bredde 4 mm.
kr 1 599,00

JANNE FORMOE SMYKKE I FORGYLT SØLV MED ZIRKONIA (38333)

Nydelig smykke i gullforgylt sølv fra Janne Formoes egen smykkekolleksjon. Smykket er prydet med gllitrende zirkoniasten i duse lillatoner. Høyde 29 mm, bredde 19 mm. Kjede på 45 cm. er inkludert i prisen.
kr 1 499,00

JANNE FORMOE ARMBÅND I FORGYLT SØLV MED ZIRKONIA (38321)

Nydelig armbånd i gullforgylt sølv fra Janne Formoes egen smykkekolleksjon. Lekre detaljer, med blå zirkoniasten. Lengde 16 + 3 cm. Bredde 20,5 mm, høyde 15 mm.
kr 1 199,00

JANNE FORMOE SMYKKE I FORGYLT SØLV MED ZIRKONIA (38319)

Nydelig smykke i gullforgylt sølv fra Janne Formoes egen smykkekolleksjon. Lekre detaljer, med blå zirkoniasten. Fint alene, men også perfekt til layering! Høyde 24 mm, Bredde 18,5 mm. Kjede på 45 cm. er inkludert i prisen.
kr 1 899,00

JANNE FORMOE SMYKKE I FORGYLT SØLV MED ZIRKONIA (38308)

Smykke i gullforgylt sølv med zirkonia, fra Janne Formoes egen smykkekolleksjon. Smykket kan brukes to veier - med en blank og en børstet overflate. Kjede er inkludert. Lengde 50 + 5 cm. Høyde 22,5 mm. Bredde 19 mm.
kr 1 499,00