Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Maanesten

Maanesten skaper smykker som komplementerer den individuelle kvinne og skaper et sofistikert utrykk som følger trendene. Maanestens smykker har et unikt utrykk, med lekre detaljer.

Maanesten har i dag seks medarbeidere, og alle smykkene er designet i Danmark og produseres i Jaipur, India.

Kvinne bak merket er smykkedesigner Lotte Venø Callesen. Hun har designet trendsettende smykker i nesten 10 år. Med Maanesten har hun skapt en stil som former seg etter tidens ånd, og med et utrykk som kan bæres med letthet.

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Pepe Ring

La sommerfuglen lede deg gjennom sommeren og ha dens overgangskrefter for hånden når dagene går fra å vokse til å avta på den mytiske midtsommernatten. Midtsommer er en av de mest magiske og livgivende tidene på året - beriket med liv og lys og er en endeløs strøm av ren naturkraft. Maanestens høysommerkolleksjon, Midsummer Magic, er inspirert av dette spesielle, naturlige øyeblikket og feirer midtsommerritualet der nye drømmer og visjoner manifesterer seg. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
Fra kr 1 145,00

Berry Halskjede

Berry-halskjedet smaker som jordbær en sommerkveld og gjør deg høy på sommerglede når det hviler rundt halsen din. Midtsommer er en av de mest magiske og livgivende tidene på året - beriket med liv og lys og er en endeløs strøm av ren naturkraft. Maanestens høysommerkolleksjon, Midsummer Magic, er inspirert av dette spesielle, naturlige øyeblikket og feirer midtsommerritualet der nye drømmer og visjoner manifesterer seg. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 1 445,00

Honey Øreringer

Honey-øredobbene drypper av dyrebare ferskvannsperler, krysopaser og gylne anheng som nærmest kaller på biene for å drikke den søte nektaren. Midtsommer er en av de mest magiske og livgivende tidene på året - beriket med liv og lys og er en endeløs strøm av ren naturkraft. Maanestens høysommerkolleksjon, Midsummer Magic, er inspirert av dette spesielle, naturlige øyeblikket og feirer midtsommerritualet der nye drømmer og visjoner manifesterer seg. Bredde 0,8 cm. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull, krysopas og ferskvannsperle.
kr 1 545,00

Rosa Choker

Tilfør hverdagen det lille ekstra med halskjedet Rosa Choker, som med sine buede kronblader og vakre korallrosa silkesnor setter et elegant og sommerlig preg på dagen. Midtsommer er en av de mest magiske og livgivende tidene på året - beriket med liv og lys og er en endeløs strøm av ren naturkraft. Maanestens høysommerkolleksjon, Midsummer Magic, er inspirert av dette spesielle, naturlige øyeblikket og feirer midtsommerritualet der nye drømmer og visjoner manifesterer seg. Anhengets størrelse: 2,8 x 2 cm. Lengde silkesnor: 140 cm. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull og silke.
kr 1 045,00

Meadow Øredobber

Meadow-øredobbene er et bilde av en solfylt eng dekket av et mykt lag med duftende blomster og søte markjordbær, og en sommergrønn krysopas som gir håp. Midtsommer er en av de mest magiske og livgivende tidene på året - beriket med liv og lys og er en endeløs strøm av ren naturkraft. Maanestens høysommerkolleksjon, Midsummer Magic, er inspirert av dette spesielle, naturlige øyeblikket og feirer midtsommerritualet der nye drømmer og visjoner manifesterer seg. Lengde 2,5 cm. Øreringens diameter: 1,2 cm. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull og krysopas.
kr 1 345,00

Uira Enkel Øredobb

Uira-øredobben viser nye, vakre sider av seg selv for hver bevegelse. Den er prydet med ferskvannsperler, tanzanitter og tigerøye og skinner som utfoldede sommerfuglvinger. Øredobben selges enkeltvis. Midtsommer er en av de mest magiske og livgivende tidene på året - beriket med liv og lys og er en endeløs strøm av ren naturkraft. Maanestens høysommerkolleksjon, Midsummer Magic, er inspirert av dette spesielle, naturlige øyeblikket og feirer midtsommerritualet der nye drømmer og visjoner manifesterer seg. Bredde 2 cm. Lengde 9 cm. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 1 195,00

Rosemary Øreringer

Det er lett å se for seg den elegante øyenstikkeren sveve grasiøst fra Rosemary-øreringene og fly gjennom en velduftende urtehage en sommernatt! Midtsommer er en av de mest magiske og livgivende tidene på året - beriket med liv og lys og er en endeløs strøm av ren naturkraft. Maanestens høysommerkolleksjon, Midsummer Magic, er inspirert av dette spesielle, naturlige øyeblikket og feirer midtsommerritualet der nye drømmer og visjoner manifesterer seg. Lengde 2 cm. Bredde 2,2 cm. Øreringens diameter: 1,3 cm. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 1 345,00

Moss Øredobber

La det snirklede sneglehuset som Moss-øredobbene er formet som, være din talisman for tålmodighet i den lange sommeren, og en påminnelse om å være i nuet! Midtsommer er en av de mest magiske og livgivende tidene på året - beriket med liv og lys og er en endeløs strøm av ren naturkraft. Maanestens høysommerkolleksjon, Midsummer Magic, er inspirert av dette spesielle, naturlige øyeblikket og feirer midtsommerritualet der nye drømmer og visjoner manifesterer seg. Diameter: 5 mm. Materialer: Resirkuler 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 495,00

Lavender Øredobber

Akkurat som sommersolverv markerer en ny begynnelse, symboliserer sommerfuglen gjenfødelse. Omfavn den nye tiden med Lavender-øredobbene som hjelper deg gjennom overgangen. Midtsommer er en av de mest magiske og livgivende tidene på året - beriket med liv og lys og er en endeløs strøm av ren naturkraft. Maanestens høysommerkolleksjon, Midsummer Magic, er inspirert av dette spesielle, naturlige øyeblikket og feirer midtsommerritualet der nye drømmer og visjoner manifesterer seg. Bredde 0,9 cm. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 545,00

Carmel Øredobber

Mange av livets meningsfulle symboler har sitt utspring i naturen. I Carmel-øredobbene møtes de i en sommerlig treenighet, der et sneglehus, en kløver og spirende blader danser i harmoni. Midtsommer er en av de mest magiske og livgivende tidene på året - beriket med liv og lys og er en endeløs strøm av ren naturkraft. Maanestens høysommerkolleksjon, Midsummer Magic, er inspirert av dette spesielle, naturlige øyeblikket og feirer midtsommerritualet der nye drømmer og visjoner manifesterer seg. Lengde 2,3 cm. Bredde 0,7 cm. Materialer: Resirkuler 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 895,00

Blossom Øredobber

Blossom øredobbene fra Maanesten gir den ultimate sommerfølelsen! Pynt ørene med denne skjønne, blomsterinspirerte øredobben. Øredobbene er flotte alene, men også fine for deg som har flere hull og liker å stacke dine favoritter! Bredde: 0,8 cm. Materialer: Resirkulert sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 645,00

Adelina Øredobber

Smykk ørene med de skjønne Adelina-øredobbene fra Maanesten! I likhet med sommersolverv, symboliserer øyenstikkeren forandring. Bær Adelina-øredobbene som en talisman som manifesterer forståelse og forandring. Midtsommer er en av de mest magiske og livgivende tidene på året - beriket med liv og lys og er en endeløs strøm av ren naturkraft. Maanestens høysommerkolleksjon, Midsummer Magic, er inspirert av dette spesielle, naturlige øyeblikket og feirer midtsommerritualet der nye drømmer og visjoner manifesterer seg. Lengde 2 cm. Bredde 1,5 cm. Materialer: Resirkuler 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 545,00

Nøkkelring Flamingo Pink

Nøkkelring fra Maanesten i en utrolig fresh Flamingo Pink-farge. Pimp opp nøkkelknippet ditt med nydelige farger og glitrende rhinstener! Materialer: Acetat og rhinsten.
kr 145,00

Mini Stars Hårklemme Golden Hour - 3-pack

Mini Stars-hårklemmene fra Maanesten er perfekt pynt til håret ditt. Hver hårklemme er pyntet med tre små, glitrende rhinstener. Hårklemmene kommer i praktisk 3-pack. Materiale: Acetat og rhinsten.
kr 195,00

Wren Scrunchie Hårstrikk Coral

Wren Scrunchie Hårstrikk i den vakre fargen Coral er perfekt pynt til håret fra Maanesten. Tekstilet er håndmalt av Emilie Helmstedt. Topper antrekket ditt perfekt! Materiale: 100% bomull.
kr 245,00

Ophie Hårklemme Illusion Blue

Ophie Hårklemme i den vakre Illusion Blue er sommerens perfekte hårpynt fra Maanesten. Den fresher opp antrekket ditt - enten du skal på byen eller til stranden. Materialer: Acetat og rhinsten.
kr 395,00

Maribelle Hårklype Clear

Hev sommerlooken din med den lekre Maribelle Hårklype fra Maanesten. Hårklypen er pyntet med en sjøstjerne, og overstrødd med rhinstener som glitrer fint i solen. Perfekt tilbehør til din sommer-look!
kr 295,00

Pasha Hårklype Ultramarine

Superskjønne Pasha Hårklype fra Maanesten er den perfekte hårpynten for sommeren. Den lekre blåfargen tilfører antrekket ditt litt farge og reffinement. De vakre rhinstenene glitrer nydelig i solen!
kr 95,00

Pasha Hårklype Sunbeam

Superskjønne Pasha Hårklype fra Maanesten er den perfekte hårpynten for sommeren. Den delikate fargen tilfører antrekket ditt lekker touch. De vakre rhinstenene glitrer nydelig i solen!
kr 95,00

Kerang Hårklype Persimmon

Nydelige Kerang Hårklype fra Maanesten er sommerens perfekte hårpynt! Hårklypen holder håret opp, samtidig som den tilfører en akkurat passe dose glamour. Rhinstenene glitrer nydelig i solen! Materiale: Acetat og rhinstener.
kr 145,00

Tide Necklace

Tide-smykket er et vakkert, delikat kjede prydet med en liten delfin. Bruk smykket alene, eller stack det med flere av dine favoritter fra Maanesten! Smykket er like fint til jeans som til kjole.
kr 1 195,00

Santar Earcuff

Santar Earcuff smyger seg rundt øret ditt, og er virkelig et flott smykke! Cuffen er prydet med to små labradoritter som virkelig setter prikken over i'en. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 695,00

Dolly Bracelet

Det søte Dolly-armbåndet fra Maanesten er perfekt tilbehør til vårens og sommerens antrekk. Armbåndet er utsmykket med en liten delfin. Delfiner symboliserer glede - perfekt å bære med seg på armen! Lengde 16 + 2,5 cm. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 845,00

Cardi Bracelet

Cardi-armbåndet fra Maanesten er et lekkert og delikat armbånd, prydet med et vakkert hjerte formet som et hjerteskjell. Bruk armbåndet alene, eller kombiner det med flere for et ekstra personlig uttrykk. Lengde 16 + 3 cm. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 1 095,00