Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Markberg ApS

Hos det danske market Markberg står kvalitet i høysetet – produktene er laget for å vare i år etter år. Alle designene har et moderne uttrykk, og har samtidig svært gjennomtenkte og funksjonelle detaljer. Vi elsker looken! 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Lona MBG Shopper Grain - Taupe

Nydelig shopper i teksturet kalveskinn. Lona-vesken har plass til 14" laptop, og passer godt til både skole og jobb!
kr 2 599,00

Lona MBG Shopper Grain - Black

Nydelig shopper i teksturet kalveskinn. Lona-vesken har plass til 14" laptop, og passer godt til både skole og jobb!
kr 2 599,00

Blaise MBG Shopper Canvas Mix Caramel/Offwhite

Lekker shopper i en nydelig miks av canvas og eksklusivt kalveskinn. Fargene er virkelig flotte! Vesken har plass til 14" PC, og er den perfekte jobbvesken.
kr 2 599,00

Haylen MBG Mini Bag Canvas Mix - Caramel/Offwhite

Haylen-vesken er en liten mini bag som kan bæres både som håndveske og som crossbody veske. Den lekre miksen av canvas og skinn er virkelig flott! Topper antrekket ditt perfekt!
kr 2 199,00

Brigitta MBG Sling Bag Antique - Black

Brigitta er en nydelig sling bag fra Markberg. Den er halvmånefarget, og skaper et lekkert uttrykk til antrekket ditt!
kr 1 899,00

Zarena MBG Crossbody Bag Suede Mix - Black

Zarena-vesken er en liten skinnveske fra Markberg med lekker miks av glatt og semsket skinn. Detaljene gjør denne myke vesken virkelig iøynefallende. Din perfekte følgesvenn på farten!
kr 1 499,00

Zarena MBG Crossbody Bag Suede Mix - Chestnut

Sina-vesken er en liten skinnveske fra Markberg med lekker miks av glatt og semsket skinn. Detaljene gjør denne myke vesken virkelig iøynefallende. Din perfekte følgesvenn på farten!
kr 1 499,00

Zazie MBG Crossbody Bag Logolike - Black

Zazie-vesken er en lekker, romslig skinnveske med flotte puffer-detaljer. Her får du plass til alt du trenger når du er på farten! Vesken har avtagbar og regulerbar crossbody-stropp i skinn.
kr 2 999,00

Rayne MBG Bag Antique Black w/Sand

Rayne-vesken er en romslig skinnveske som kan bæres både som håndveske og skulderveske. Vesken har lekker kontrastfarge på begge sidene, som gjør den flott og iøynefallende.
kr 2 199,00

Polina MBG Bag - Black

Polina-vesken er virkelig lekker! En sort skinnveske med utrolig flotte detaljer. Super til både reise og jobb, med plass til PC opptil 14". Skaper et virkelig stilfullt uttrykk!
kr 2 999,00

Sina MBG Crossbody Bag Suede Mix - Black

Sina-vesken er en skinnveske fra Markberg med lekker miks av glatt og semsket skinn. Detaljene gjør denne myke vesken virkelig iøynefallende. Din perfekte følgesvenn på farten!
kr 1 999,00

Nina MBG Crossbody Bag Antique Chestnut

Nina-vesken er en lekker, klassisk og romslig skinnveske. Vesken har kraftige hanker samt en crossbody-stropp. Skaper et lekkert uttrykk til hverdagsantrekket ditt!
kr 2 499,00

Courtney MBG Crossbody Bag - Black

Cortney-vesken er en liten veske med avtagbar crossbody-lenke. Skinnvesken har lekre puffer-detaljer på lokket, og kan også brukes som en clutch. Flott til både kjole og jeans!
kr 1 999,00

Clara MBG Clutch Antique Chestnut

Clara-vesken er en lekker clutch i skinn fra Markberg, i en vakker kastanje-farge. Vesken har fine, quiltede detaljer på lukkingen. Nydelig tilbehør til antrekket ditt - enten det er hverdag eller fest!
kr 1 599,00

Gwyneth MBG Shopper Military Olive

Gwyneth-vesken fra Markberg er en lekker shopper med virkelig fine detaljer! Super til jobb eller reise. Den har plass til en 14" PC og har behagelige skulderstropper.
kr 2 999,00

Gwyneth MBG Shopper Black

Gwyneth-vesken fra Markberg er en lekker shopper med virkelig fine detaljer! Super til jobb eller reise. Den har plass til en 14" PC og har behagelige skulderstropper.
kr 2 999,00

Keira MBG Shopper Hazel w/Malibu Blue

Keira-vesken fra Markberg er romslig og kan brukes til jobb og som shopper. Den har et stort innvendig rom som lukkes med magnetknapp. På innsiden av skulderhanken ¨ har den nydelig, blå kontrastfarge som skaper en fin og leken detalj.
kr 2 499,00

Jane MBG Crossbody Bag Canvas Mix - Black/Offwhite

Jane-vesken er så fin! Lekker mix av grov, offwhite canvas sort skinn skaper et eksklusivt uttrykk. Med avtagbar crossbody-stropp er dette en veske som også kan brukes som clutch. Superfin topping til både hverdag og fest!
kr 2 299,00

Jenna MBG Shopper Square Black

Jenna-shopperen fra Markberg er perfekt til hverdagen eller til reise. Vesken er romslig og praktisk, samtidig som den er lekker. Puffer-mønsteret er en flott detalj!
kr 2 699,00

Judy MBG Crossbody Bag Grain Sand

Judy-vesken er en superlekker og morsom skinnveske fra Markberg som passer godt til hverdag eller til festlige anledninger. Vesken har både kort og lang stropp, og begge er avtagbare. Den kan dermed brukes som clutch, håndveske og crossbody-veske. De morsomme detaljene skaper et lekkert blikkfang!
kr 2 599,00

Jane MBG Crossbody Bag Grain - Black

Jane-vesken fra Markberg er en lekker, sort skinnveske med vakker struktur. Vesken har avtagbar crossbody- stropp og kan også brukes som en stor clutch. Nydelig tilbehør til antrekket ditt!
kr 2 599,00

Isla MBG Bag Caramel

Den lekre Isla-vesken er en skulderveske med a-form med romslig interiør. Den har plass til alt du trenger på farten og skaper et lekkert uttrykk!
kr 2 899,00

Isla MBG Bag Antique Black

Den lekre Isla-vesken er en skulderveske med a-form med romslig interiør. Den har plass til alt du trenger på farten og skaper et lekkert uttrykk!
kr 2 899,00

Hellen MBG Crossbody Bag Bricks - Hazel

Hellen-vesken fra Markberg har fin puffer-look, og nydelig brunfarge. Vesken har avtagbar og justerbar crossbody-stropp. En kul veske med masse plass!
kr 2 399,00