Filters
Søk i vårt sortiment

Markberg ApS

Hos det danske market Markberg står kvalitet i høysetet – produktene er laget for å vare i år etter år. Alle designene har et moderne uttrykk, og har samtidig svært gjennomtenkte og funksjonelle detaljer.

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Amy Crossbody Bag Suede Mix, Olive

Olivengrønn veske i kalveskinn med struktur og semsket lokk. To store innvendige lommer, samt stor innvendig lomme med glidelås. Vesken lukkes med glidelås og skjult magnet. Avtagbar og justerbar crossbody-stropp i skinn. For i 100 % bomull.
kr 1 699,00

Aniella Work Bag, Antique Black

Sort veske i kalveskinn med to store rom innvendig. Stor innvendig glidelåslomme, samt to små innvendige lommer og en liten innvendig glidelåslomme. Vesken har skulderstropper, og lukkes med magnetknapp. For i 100 % bomull.
kr 2 999,00

Daphney Guitar Strap Black w/Black + Silver

Crossbody veskestropp i sort med detaljer i sølv. Stroppen passer de fleste vesker og kan justeres i lengden. Maximum lengde 127 cm. 100 % polyester og detaljer i kalveskinn med struktur.
kr 599,00

Elea Crossbody Bag, Leopard

Favorittvesken fra Markberg! Influenser-favoritt og bestselger hos oss! Glidelåslomme på front og topp. Liten innvendig lomme. Stropp i polyester og kalveskinn - justerbar til lengde 127 cm og avtagbar. Kalveskinnsveske med for i 100 % bomull. Bredde 19 cm, høyde 13 cm, dybde 5,5 cm. Farge Leopard.
kr 1 599,00

Elinor Bum Bag, Suede Mix Green

Lekker bum bag fra Markberg med avtagbar stropp. Farge: Mørkegrønn med sort, gull og sølv på stroppen Glidelåslomme innvendig. Lukkes med glidelås. Glidelåslomme på baksiden. Stropp: 100% polyester og kalveskinn. Avtagbar og justerbar stropp i sort, gull, sølv og mørkegrønn. Maksimum lengde: 127 cm. Kalveskinn med struktur og semsket skinn. 100% bomullsfor. Bredde: 28 cm / Højde: 15 cm / Dybde: 8 cm Vegetabilsk farget lær basert på naturlige materialer. Teksturen og fargen kan variere, hvilket er lærets naturlige karakteristika.
kr 1 599,00

Finley Guitar Strap Black w/ Black + Amber

Crossbody veskestropp i sort med detaljer i sennepsgul. Stroppen passer de fleste vesker og kan justeres i lengden. Maximum lengde 127 cm. 100 % polyester og detaljer i kalveskinn med struktur.
kr 399,00