Filters
Søk i vårt sortiment

Noën Jewellery

Noën Jewellery eies og drives av ekteparet Claudia og Malte Schindler. 
 
De unike og vakre smykkene er alle håndlaget i verkstedet i Pforzheim, Tyskland. Gullet som brukes er både Fairtrade og økologisk! Det brukes ikke kjemikalier når gullet vaskes ut. Og gullet som brukes er det lokale innbyggere som selv utvinner og videreselger. 
 
Vi liker det rene og rettferdige konseptet, og smykkene er vi helt betatt av! Kommer snart også til nettbutikken! 
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Stellini Ring - 14K Rosenkvarts, dia 0,15ct. TWVS

Fantastisk vakker ring fra Noën Jewellery i 14 karat gult gull med diamanter og rosenkvarts. Ringen er nydelig alene, men også flott sammen med Sparkle-ringen fra Noën - slik som på bildet. Totalvekt av diamanter 0,14 carat. Kvalitet TWVS. Størrelse 56. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel.
kr 10 825,00

1109YG Shine Ring - 14K Blå (senter), Rosa og Gul Safir

Unik ring fra Noën Jewellery i 14 karat hvitt gull. Børstet overflate, og besatt med en blå, rosa og gule safirer. Håndlaget. Størrelse 56. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel. Gullet som brukes i alle smykker fra Noën Jewellery er Fairtrade og økologisk. Vi elsker disse unike og vakre smykkene!
kr 21 000,00

1106YG Shine Ring - g.gull m. hvit safir og gule dia 0,06ct TWVS

Unik ring fra Noën Jewellery i 14 karat gult gull. Børstet overflate, overflate, og besatt med en hvit safir og to gule diamanter. Håndlaget. Størrelse 56. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel. Gullet som brukes i alle smykker fra Noën Jewellery er Fairtrade og økologisk. Vi elsker disse unike og vakre smykkene!
kr 13 675,00

1106WG Shine Ring - hv.gull med hvit safir og dia 0,06 ct str 56

Unik ring fra Noën Jewellery i 14 karat hvitt gull. Børstet overflate, og besatt med en hvit safir og to diamanter. Håndlaget. Størrelse 56. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel. Gullet som brukes i alle smykker fra Noën Jewellery er Fairtrade og økologisk. Vi elsker disse unike og vakre smykkene!
kr 15 275,00

1103RG Shine Ring - rosegull med diamanter 0,015 ct TWVS str 56

Unik ring fra Noën Jewellery i 14 karat rosegull. Børstet overflate, og besatt med 3 små diamanter (0,015 ct. TWVS). Håndlaget. Ringen er nydelig alene, men også sammen med en eller flere av de anddre ringene fra Noën. Størrelse 56. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel. Gullet som brukes i alle smykker fra Noën Jewellery er Fairtrade og økologisk. Vi elsker disse unike og vakre smykkene!
kr 5 725,00

1108RG Shine Ring - rose gull med rosa safirer str. 56

Unik ring fra Noën Jewellery i 14 karat rosegull. Børstet overflate, og besatt med rosa safirer. Håndlaget. Størrelse 56. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel. Gullet som brukes i alle smykker fra Noën Jewellery er Fairtrade og økologisk. Vi elsker disse unike og vakre smykkene!
kr 18 995,00