Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Ringer

Vakre ringer for en hver smak

Utforsk vårt lekre utvalg av ringer! Her har vi plukket ut våre absolutte favoritter - som løfter et hver antrekk og fremhever din unike stil. Ringene du finner her er laget av 925 sterlingsølv og gullforgylt sølv. Det er ringer av høy kvalitet, som er skapt for å vare. Her finner du også ringer for en hver smak: moderne, klassisk, tidløst, elegant eller bohemsk. Valget er ditt!

 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Mom Signetring, sølv

Mom Signetring understreker på en elegant, nedtonet og enkel måte den stolte bragden det er å bli mor. Ringen sitter spesielt godt på fingeren og skinner fint med sin vakre, polerte overflate. Se også etter flere Mom-smykker fra Enamel Copenhagen. Materialer: 925 sterlingsølv.
Fra kr 900,00

Mom Signetring

Mom Signetring understreker på en elegant, nedtonet og enkel måte den stolte bragden det er å bli mor. Ringen sitter spesielt godt på fingeren og skinner fint med sin vakre, polerte overflate. Se også etter flere Mom-smykker fra Enamel Copenhagen. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
Fra kr 900,00

Pepe Ring

La sommerfuglen lede deg gjennom sommeren og ha dens overgangskrefter for hånden når dagene går fra å vokse til å avta på den mytiske midtsommernatten. Midtsommer er en av de mest magiske og livgivende tidene på året - beriket med liv og lys og er en endeløs strøm av ren naturkraft. Maanestens høysommerkolleksjon, Midsummer Magic, er inspirert av dette spesielle, naturlige øyeblikket og feirer midtsommerritualet der nye drømmer og visjoner manifesterer seg. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
Fra kr 1 145,00

Aura Peridot Ring

Fra kr 899,00

Dome Pave Ring

Fra kr 949,00

Dome Slim Pave Ring

Dome Slim Pave Ring er lekker og glamorøs, besatt med glitrende zirkoniasten. Den er nydelig alene, men også flott å kombinere med flere ringer. Ringens myke former skaper et klassisk og elegant uttrykk, og den er like fin til hverdag som til fest! Materialer: 925 sterlingsølv forgylt med 18 karat gull. Bredde: 4 mm.
Fra kr 599,00

Dome Ring

Dome Ring er en klassisk og tidløs ring som passer inn i enhver smykkesamling! Ringen er designet for enkelt å kunne kombineres med andre ringer fra Philippa Studios. Bruk den alene for et klassisk og enkelt uttrykk, eller kombiner den med flere ringer for et mer personlig uttrykk. Materialer: 925 sterlingsølv, forgylt med 18 karat gull. Bredde: 6,3 mm på toppen, 4 mm på undersiden.
Fra kr 799,00

Ula Ring

Ula-ringen fra Maanesten er virkelig søt og delikat! I senter finner en skinnende regnbuemånesten, flankert av to små sjøstjerner med små glitrende zirkonia. Ula-ringen passer alle anledninger. Den er fin alene, eller du kan kombinere den med dine andre favoritt-ringer fra Maanesten. Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
Fra kr 1 045,00

Lorelei Ring

Den lekre Lorelei-ringen snor seg vakkert rundt fingeren. I senter er ringen prydet med en kalsedon og en liten regnbuemånesten. Vi elsker de buktende, organiske formene i Lorelei-ringen og vil bruke den som lekker kontrast til jeans og en enkel topp. Eller kanskje til en søt kjole? Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
Fra kr 1 395,00

Cardissa Ring

Cardissa-ringen er formet som et hjerte, med nydelig struktur og vakre, organiske former. Ringen er inspirert av hjerteskjell, og den er perfekt topping til antrekket ditt! Materialer: Resirkulert 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
Fra kr 1 295,00

MILLE Ring No. 2 - forgylt (53-3-72FG)

Mille-ringene fra Hering er så vakre! Nydelige, organiske former som bukter seg rundt fingeren. Med sin lekre, børstede overflate er dette en ring som passer like godt som glamorøst tilbehør til jeans, som til en lekker kjole. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
Fra kr 1 535,00

MILLE Ring No. 5 - med diamant 0,02 WVS (53-3-75BR-FG)

Mille-ringene fra Hering er så vakre! Nydelige, organiske former som bukter seg rundt fingeren. Mille Ring No. 5 er også prydet med en liten, glitrende diamant. En nydelig detalj! Med sin lekre, børstede overflate er dette en ring som passer like godt som glamorøst tilbehør til jeans, som til en lekker kjole. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Totalvekt diamant: 0,02 carat. Diamantkvalitet: WVS.
Fra kr 2 885,00

MILLE Ring No. 5 - med diamant 0.02 ct. WVS (53-3-75BR-RH)

Mille-ringene fra Hering er så vakre! Nydelige, organiske former som bukter seg rundt fingeren. Mille Ring No. 5 er også prydet med en liten, glitrende diamant. En nydelig detalj! Med sin lekre, børstede overflate er dette en ring som passer like godt som glamorøst tilbehør til jeans, som til en lekker kjole. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med rhodium. Totalvekt diamant: 0,02 carat. Diamantkvalitet: WVS.
Fra kr 2 885,00

MILLE Ring No. 2 - sølv (53-3-72RH)

Mille-ringene fra Hering er så vakre! Nydelige, organiske former som bukter seg rundt fingeren. Med sin lekre, børstede overflate er dette en ring som passer like godt som glamorøst tilbehør til jeans, som til en lekker kjole. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med rhodium.
Fra kr 1 535,00

KOLO Ring med Turkiser (53-3-10FG)

Den vakre Kolo-ringen fra Hering er virkelig et smykke til hånden! Ringen er prydet med to turkiser som lyser opp med sin sterke og klare farge. En statementring som er perfekt for deg som elsker farger! Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Turkiser. Vær oppmerksom på at farge og uttrykk på stenen kan variere noe fra bildet.
Fra kr 6 300,00

KOLO Ring med Oransje og Grå Månesten (53-3-12FG)

Denne vakre ringen er en del av Heirings Kolo-kolleksjon. En nydelig statementring i lekre, duse farger. Et smykke til hånden! Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Oransje og grå månesten.
Fra kr 3 925,00

KOLO Ring med Akvamarin (53-3-03FG)

Kolo-ringen fra danske Heiring Jewelry er en vakker ring prydet med en Akvamarin. Den duse fargen på stenen komplementeres flott av den gyldne gullfargen. En virkelig flott statementring som blir et smykke til hånden, og topper antrekket ditt perfekt! Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Akvamarin. Vær oppmerksom at farge på stenen kan variere noe fra bildet.
Fra kr 3 385,00

KOLO Ring med Mexikansk Agat (53-3-02FG)

Den vakre Kolo-ringen med Mexikansk Agat er en iøynefallende statementring som virkelig piffer opp ethvert antrekk! Den oransje fargen er perfekt mot vår og sommer! Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Mexikansk Agat.
Fra kr 2 735,00

Dreamcatcher Ring - oksidert sølv med diamanter 0,02 W/VS

Dreamcatcher-ringen fra Heiring er en lekker, iøynefallende ring. Den børstede overflaten og den sorte fargen skaper en nydelig kontrast til den glitrende diamanter. Bruk ringen som røft men eksklusivt tilbehør til antrekket ditt - enten det er hverdag eller fest. Materialer: Oksidert 925 sterlingsølv. Totalvekt av diamant: 0,02 carat. Diamantkvalitet: WVS.
Fra kr 2 455,00

Dreamcatcher Ring - sølv (51-9-07RH)

Dreamcatcher-ringen fra Heiring er en lekker, iøynefallende ring. Med sine vakre detaljer og børstede overflate skaper ringen er røff kontrast til antrekket ditt! Materialer: 925 sterlingsølv.
Fra kr 1 070,00

Dreamcatcher Ring - forgylt (51-9-07FG)

Dreamcatcher-ringen fra Heiring er en lekker, iøynefallende ring. Med sine vakre detaljer og børstede overflate skaper ringen er røff kontrast til antrekket ditt! Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
Fra kr 1 070,00

PHOENIX Ring - sølv (52-5-10RH)

Oppdag Phoenix Ring fra Heiring - en fantastisk statementring, inspirert av Fugl Fønix fra den egyptiske mytologien. Fugl Fønix er et symbol på gjenfødelse og det å reise seg igjen. Phoenix Ring er en nydelig symolsk gave til en du er glad i, eller til deg selv. Se også etter andre smykker fra Heirings Phoenix-kolleksjon. Matirialer: 925 sterlingsølv belagt med rhodium.
Fra kr 3 070,00

PHOENIX Ring - forgylt sølv (52-5-10FG)

Oppdag Phoenix Ring fra Heiring - en fantastisk statementring, inspirert av Fugl Fønix fra den egyptiske mytologien. Fugl Fønix er et symbol på gjenfødelse og det å reise seg igjen. Phoenix Ring er en nydelig symolsk gave til en du er glad i, eller til deg selv. Se også etter andre smykker fra Heirings Phoenix-kolleksjon. Matirialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
Fra kr 3 070,00

Feather ring - forgylt sølv (51-5-89FG)

Feather-ringen fra Heiring finnes i to størrelser - dette er den største. En lekker statementring som virkelig er et vakkert smykke til hånden! Ringen tilfører en akkurat passe dose glam til ethvert antrekk. Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
Fra kr 2 540,00