Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Smykker

Smykker til alle anledninger. Oppdag vårt store smykkeunivers, hvor det klassiske møter det trendy og moderne. Vi har smykker til dame, herre og barn. Finn din favoritt hos oss! 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

KOULE Anheng med Meksikansk Agat (53-5-74FG)

Koule-anhenget fra Heiring Jewelry er et delikat og eksklusivt anheng. Anhenget er prydet med en vakker, meksikansk agat. Med sitt klassiske og tidløse utseende passer anhenget enhver anledninge. Matche det gjerne med andre smykker fra Koule-serien. Bemerk at anhenget selges uten kjedd. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Meksikansk agat.
kr 915,00

KOULE Anheng med Fersken Månesten (53-5-72FG)

Koule-anhenget fra Heiring Jewelry er et delikat og eksklusivt anheng. Anhenget er prydet med en vakker, ferskenfarget månesten. Med sitt klassiske og tidløse utseende passer anhenget enhver anledninge. Matche det gjerne med andre smykker fra Koule-serien. Bemerk at anhenget selges uten kjedd. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Ferskenfarget månesten.
kr 915,00

KOULE Øredobber med Fersken Månesten (53-5-62OH-FG)

Den nydelige Koule-øredobben fra Heiring Jewelry er fattet med en vakker, ferskenfarget månesten. En nett og delikat øredobb med en tidløs og klassisk look. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
kr 1 810,00

KOULE Armring med Akvamarin og diamant 0,02 WVS (53-5-13FG)

Koule-armringen fra Heiring Jewelry er en lekker armring, prydet med en akvamarin og en liten diamant. Med sitt enkle design og delikate uttrykk er dette en klassisk og tidløs armring som passer enhver anledning. Bruk armbåndet alene, eller kombiner det med flere for å skape ditt helt eget uttrykk. Armringen kommer i to størrelser - dette er den største. Indre omkrets: 16,5 cm. Armringen åpnes ved stenen, og skal sitte tett inntil armen. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull, akvamarin og diamant (0,02 ct. WVS)
kr 3 070,00

KOULE Armring med Fersken Månesten (53-5-02FG)

Koule-armringen fra Heiring Jewelry er en lekker armring, prydet med en ferskenfarget månesten. Med sitt enkle design og delikate uttrykk er dette en klassisk og tidløs armring som passer enhver anledning. Bruk armbåndet alene, eller kombiner det med flere for å skape ditt helt eget uttrykk. Armringen kommer i to størrelser - dette er den største. Indre omkrets: 16,5 cm. Armringen åpnes ved stenen, og skal sitte tett inntil armen. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull, ferskenfarget månesten.
kr 1 810,00

Øredobb med Rosa Topas og Perle - enkel (52-7-03FG-8)

Denne fantastiske øredobben fra Heiring Jewelery er en skatt for smykke-elskere! Øredobben er prydet med en gnistrende, rosa topas og en barokk ferskvannsperle. De hengende kjedene skaper et vakkert, elegant uttrykk. Dette er den ultimate øredobben for deg som liker å la smykkene skape antrekket. Bruk den som en lekker, glamorøs kontrast til en enkel topp og et par jeans. Eller bruk den til gallamiddag. Vær oppmerksom på at denne øredobben selges enkeltvis. Lengde: 11 cm. Bredde ca. 0,5 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull, rosa topas, ferskvannsperle og zirkonia.
kr 2 440,00

PHOENIX Anheng, mini (52-5-16FG)

Det lekre Phoenix-anhenget fra Heiring Jewelry skaper et detaljert og lekker uttrykk. Med sin vakre fasong og teksurerte overflate skaper dette anhenget et vakkert blikkfang, enten det er hverdag eller fest! Vær oppmerksom på at kjede må kjøpes separat. Se også etter flere smykker i Phoenix-serien. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
kr 580,00

Øredobb med Blå Topas og Perle - enkel (52-7-03FG-4)

Denne fantastiske øredobben fra Heiring Jewelery er en skatt for smykke-elskere! Øredobben er prydet med en gnistrende, blå topas og en barokk ferskvannsperle. De hengende kjedene skaper et vakkert, elegant uttrykk. Dette er den ultimate øredobben for deg som liker å la smykkene skape antrekket. Bruk den som en lekker, glamorøs kontrast til en enkel topp og et par jeans. Eller bruk den til gallamiddag. Vær oppmerksom på at denne øredobben selges enkeltvis. Lengde: 11 cm. Bredde ca. 0,5 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull, sky blue topas, ferskvannsperle og zirkonia.
kr 2 440,00

PHOENIX Øredobber, mini (52-5-14FG)

De vakre Phoenix-øredobbene fra Heiring Jewelry skaper et detaljert og lekkert uttrykk. Øredobbene er inspirert av Fugl Fønix fra gresk mytologi, og symboliserer gjenoppstandelse. Bruk Phoenix-øredobbene som en flott kontrast til et enkelt antrekk, eller bruk dem til fest. Se også etter flere smykker i Phoenix-serien. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
kr 1 155,00

DREAMCATCHER Øredobb, liten (59-9-08FG)

Dreamcatcher-øredobbene fra Heiring Jewelry er en bestselgende klassiker! Med sitt iøynefallende design er dette øredobber som virkelig skaper et flott statement-uttrykk. Bruk dem til hverdagsantrekket som en glamorøs kontrast, eller bruk dem til ditt peneste antrekk! Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
kr 1 845,00

Armbånd - sølv (30-1-61U)

Lekkert, håndlaget sølvarmbånd fra Heiring. Et statementsmykke til hånden! Med sitt klassiske utseende er dette et evigaktuelt armbånd som gir glede livet ut. Armbåndet skaper en lekker og røff kontrast til hverdagsantrekket. Det er også flott til en penere kjole. En stilsikker klassiker til smykkesamlingen! Materiale: 925 sterlingsølv - polert overflate.
kr 3 615,00

CREOL Øredobber med fersken månesten (29-9-20FG)

Lekre øredobber fra Heiring, prydet med delikate ferskenfargede månestener. Anhenget kan taes av, og øreringen kan brukes alene. Virkelig flotte øredobber - like fine til jeans og hvit t-skjorte som til festkjole! Materiale: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Ferskenfarget månesten.
kr 1 355,00

STONE Anheng Fersken Månesten (29-9-19FG)

Lekkert anheng fra Heiring i ferskenfarget månesten. Den delikate, lyse fargen skapet et vakkert uttrykk. Anhenget er pent alene, men det er også fint å kombinere med andre anheng fra Heiring - som anheng fra Feather eller Grass-kolleksjonene. Bemerk at anhenget selges uten kjede - dette må kjøpes separat. Dimensjoner: 10 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Ferskenfarget månesten.
kr 455,00

STONE Anheng med grønn Agat (29-9-09FG)

Lekkert anheng fra Heiring i grønn agat. Den dypgrønne fargen skapet et vakkert uttrykk. Anhenget er pent alene, men det er også fint å kombinere med andre anheng fra Heiring - som anheng fra Feather eller Grass-kolleksjonene. Bemerk at anhenget selges uten kjede - dette må kjøpes separat. Dimensjoner: 10 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Grønn agat.
kr 455,00

CREOL Øredobber med barokkperler (29-8-97FG)

Nydelige øredobber med hvite, barokke ferskvannsperler. Øreringene passer enhver anledning - de er fine som en glamorøs kontrast til hverdagsantrekket, eller du kan bruke dem til din fineste kjole! Perle-anhenget er avtagbart, så her får du to øredobber i en. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Barokke ferskvannsperler.
kr 1 970,00

CREOL Øredobber med Grønn Agat (29-9-10FG)

Disse lekre øredobbene fra Heiring er prydet med grønne agater. Øreringene passer virkelig enhver anledning - bruk dem til en dag på kontoret, eller bruk til en kveld ute med venner. Agat-anhengene er avtagbare, så øredobbene kan også brukes som et par helt enkle øreringer. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull. Grønn agat.
kr 1 355,00

Lola Halskjede - Rosie

Med halskjedet Lola i fargen Rosie kan du nesten lukte buketten med vakre roser i de herligste nyanser av rødt. De håndmalte emaljekulene skaper et lekkert og litt romantisk utseende. Kjedet er nydelig alene, men også skikkelig fint i kombinasjone med dine andre favoritter fra Enamel Copenhagen! Vær oppmerksom på at emaljesmykker ikke må brukes i dusjen, når du sover eller komme i kontakt med parfymer og kremer. Dette skader emaljens overflate og farge. Lengde 38 + 2 + 2 cm. Materiale: Resirkulert 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat gull og emalje.
kr 700,00

CREOL Øreringer med kjeder (29-8-41FG)

Lekre, store øreringer fra Heiring. Kjedene skaper et kult uttrykk - disse øreringene er virkelig iøynafallende! Bruk dem som en glamorøs kontrast til jeans, eller bruk dem til et pent antrekk. Dimensjoner ørering: 33 mm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 14 karat gull.
kr 1 425,00

Lola Armbånd - Rosie

Med armbåndet Lola i fargen Rosie kan du nesten lukte buketten med vakre roser i de herligste nyanser av rødt. De håndmalte emaljekulene skaper et lekkert og litt romantisk utseende. Armbåndet er nydelig alene, men også skikkelig fint i kombinasjone med dine andre favoritter fra Enamel Copenhagen! Vær oppmerksom på at emaljesmykker ikke må brukes i dusjen, når du sover eller komme i kontakt med parfymer og kremer. Dette skader emaljens overflate og farge. Lengde 15 + 4 cm. Materiale: Resirkulert 925 sterlingsølv, belagt med 18 karat gull og emalje.
kr 600,00

Amore Necklace Silver - Halskjede

Amore-halskjedet er laget i sølv og består av et enkelt, fasettert kjede med et polert hjerteanheng. Et smykke med mening, som kan bringe tanken hen på dem du er mest glad i. Amore-halskjedet er også en nydelig, symbolsk gave! Smykket selges komplett med kjede. Lengde 45 + 5 cm. Materialer: 925 sterlingsølv.
kr 900,00

Amore Necklace Steel Blue - Halskjede

Amore-halskjedet er belagt med 18 karat gull og består av et enkelt, fasettert kjede med et stålbått hjerteanheng. Et smykke med mening, som kan bringe tanken hen på dem du er mest glad i. Amore-halskjedet er også en nydelig, symbolsk gave! Smykket selges komplett med kjede. Lengde 45 + 5 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull og emalje.
kr 900,00

Amore Necklace Red - Halskjede

Amore-halskjedet er belagt med 18 karat gull og består av et enkelt, fasettert kjede med et hjerteanheng i rød emalje. Et smykke med mening, som kan bringe tanken hen på dem du er mest glad i. Amore-halskjedet er også en nydelig, symbolsk gave! Smykket selges komplett med kjede. Lengde 45 + 5 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull og emalje.
kr 900,00

Amore Necklace - Halskjede

Amore-halskjedet er belagt med 18 karat gull og består av et enkelt, fasettert kjede med et polert hjerteanheng. Et smykke med mening, som kan bringe tanken hen på dem du er mest glad i. Amore-halskjedet er også en nydelig, symbolsk gave! Smykket selges komplett med kjede. Lengde 45 + 5 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull.
kr 900,00

Darla Necklace - Halskjede

Darla-halskjedet er et raffinert kjede, prydet med en perle. Darla-smykket ligner en styrkende amulett som du alltid har med deg. Darla er fin alene, og enkel å kombinere med flere smykker for en mer personlig stil. Se også etter armbånd i samme serie. Smykket selges komplett med kjede. Lengde: 45 + 5 cm. Materialer: 925 sterlingsølv belagt med 18 karat gull. Ferskvannsperle.
kr 1 100,00

Filter by:

Clear All
Min: kr 100,00 Max: kr 8 700,00
kr100 kr8700