Filters
Søk i vårt sortiment

Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lager lekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid
med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Earring Lola Perlita - Dreamy/Pearl

Lola Perlita er en vakker ørering, som med sine fem fargede emaljekuler og enkle ferskvannsperle gir en fin og fargerik detalj. Øredobben ser vakker ut på øret og kan perfekt kombineres med andre fine øredobber eller Lola-stiler. Kvalitet: 18k gullbelagt sterlingsølv Dimensjoner: 65 mm
kr 700,00

Earring Josie Goldplated

Josie er en veldig enkel ørering, sammensatt av én glitrende zirkon, en lett emaljekule og et tynt kjede på 7 cm. Josie er perfekt for deg som elsker å kombinere flere øredobber med hverandre, men ser også vakkert ut på øret alene. Materiale: 18k gullbelagt sterling sølv / Matt Mål: 7 cm.
kr 700,00

Bracelet Viola Goldplated

Vi elsker dette armbåndet fra Enamel Copenhagen! Chunky kjede i gullforgylt sølv i kombinasjon med en vakker, barokk-ferskvannsperle. Kan brukes til både jeans og hvit t-skjorte eller din fineste kjole. Lengde 19 cm.
kr 1 000,00

Necklace Edda, gullforgylt

Smykke i gullforgylt sølv med hamret overflate. Rå og elegante detaljer! Lengde 60 cm. Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lagerlekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 900,00

Stud Shell Clementine, gullforgylt

Fin liten ørepynt i gullforgylt sølv med detalj i emalje. Veldig fin å kombinere med flere ørepynt, eller som en liten hverdagsørepynt! Dimensjoner: 8 mm. Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lager lekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 600,00

Hoops Leonora Blue White, gullforgylt

Nydelige hoops i gullforgylt sølv! Lyseblå zirkoniasten i kombinasjon med en irregulær og røff oveflate skaper en perfekt boho-chic look. Dimensjoner: 15 mm. Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lagerlekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt- men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 850,00