Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lager lekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid
med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Earring Eleanor Pearl Goldplated

Søt, enkel ørepynt i gullforgylt sølv med ferskvannsperle fra Enamel Copenhagen. Fin alene, men kan også enkelt kombineres med flere. Lengde 4,5 cm.
kr 750,00

Earring Sofia Marine Goldplated

Lekker ørepynt i gullforgylt sølv med perler, fra danske Enamel Copenhagen. En øredobb som gjør mye ut av seg, og skaper bevegelse. Bruk den alene, eller sammen med flere for å skape din egen, personlige look! Lengde 5,5 cm.
kr 750,00

Necklace Elie - Silver

Lekkert, enkelt smykke i sølv fra Enamel Copenhagen. Flott alene, eller i en stack sammen med flere armbånd. Lengde 45 + 5 cm.
kr 1 000,00

Necklace Lola Spring Goldplated

Nydelig kjede i gullforgylt sølv fra Enamel Copenhagen. Emaljekulene skaper en delikat look! Fint alene eller sammen med flere. Lengde 38 + 2 + 2 cm.
kr 700,00

Bracelet Lola Spring Goldplated

Fint armbånd i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. De små emalj-perlene skaper en fin og fargerik detalj. Flott alene, eller sammen med din favorittter! Lengde 15,5 + 2 cm.
kr 600,00

Necklace Organic Heart Goldplated

Enkelt og delikat smykke i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. Hjertet har en lett hamret overflate som skaper et røft og spennende uttrykk. En nydelig gave til noen du er glad i! Se også etter armbånd og kjede i sølv i samme serie. Lengde 40 + 5 cm.
kr 700,00

Bracelet Organic Heart Silver

Enkelt og delikat armbånd i sølv fra danske Enamel Copenhagen. Hjertet har en lett hamret overflate som skaper et røft og spennende uttrykk. En nydelig gave til noen du er glad i! Se også etter armbånd og kjede i gullforgylt sølv i samme serie. Lengde 15 + 3 cm.
kr 700,00

Necklace Blanca Blue Goldplated

Et unikt og allsidig smykke i gullforgylt sølv, og blå aventuriner fra danske Enamel Copenhagen. Blanca-smykket skaper et elegant og delikat uttrykk. Lengde 45 + 10 cm.
kr 850,00

Necklace Organic Heart Silver

Enkelt og delikat smykke i sølv fra danske Enamel Copenhagen. Hjertet har en lett hamret overflate som skaper et røft og spennende uttrykk. En nydelig gave til noen du er glad i! Se også etter armbånd og kjede i gullforgylt sølv i samme serie. Lengde 40 + 5 cm.
kr 900,00

Bracelet Erna Pearl Goldplated

Lekker og enkelt perle-armbånd i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. De små, barokke ferskvannsperlene skaper et delikat uttrykk. Fint alene, men også flott å kombinere med de andre favoritt-armbånd fra Enamel! Lengde 15 + 3 cm.
kr 700,00

Necklace Erna Pearl Goldplated

Lekker og enkelt perlekjede i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. De små, barokke ferskvannsperlene skaper et delikat uttrykk. Fint alene, men også flott å kombinere med de andre favorittsmykker fra Enamel! Lengde 39 + 5 cm.
kr 1 150,00

Necklace Thyra Baroque Pearl Goldplated

Lekkert perlekjede i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. Vi elsker de chunky barokk-perlene! Dette kjedet er superfint å kombinere med flere kjeder for en personlig look! Lengde 39,5 + 5 cm. Perlene er ferskvannsperler.
kr 1 400,00

Hoops Astrid Cornflower Goldplated

Lekre, små øreringer i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. De blå emaljekulene skaper virkelig prikken over i'en! Fine alene, men også til deg som har flere hull! Dimensjon: 15 x 10 mm.
kr 600,00

Earring Minna Single Goldplated

Søt ørepynt i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. Prisen er per stykk. Denne øreringen er perfekt for deg som vil mikse og matche, og skape ditt helt eget utrykk! Dimensjon: 23 x 7 mm.
kr 280,00

Bracelet Windy Blue Goldplated

Fint armbånd i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. Fint alene, men også fint å matche med dine andre favoritter fra Enamel. Lengde 15 + 3 cm.
kr 800,00

Hoops Windy Blue Goldplated

Rå hoops i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. Vi elsker den røffe, strukturerte overflaten! En ørering som gjør mye ut av seg, uten at den er for stor. Den perfekte topping til jeans og t-skjorte, men også til et mer pyntet antrekk. Dimensjon: 41 x 19,5 mm.
kr 800,00

Studs Windy Goldplated

Rå ørepynt i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. Vi elsker den røffe, strukturerte overflaten! En øredobb som gjør mye ut av seg. Den perfekte topping til jeans og t-skjorte,, men også til et mer pyntet antrekk. Dimensjon: 15 x 18 mm.
kr 700,00

Hoops Gianna Small Silver

Nydelige hoops i sølv fra danske Enamel Copenhagen. Vi elsker den organiske, bølgende formen på disse øreringene! Passer bra alene, men også til deg som har flere hull. Gianna Hoops finnes i to størrelser - dette er den minste av dem. Dimensjon: 12 x 10 mm.
kr 600,00

Ring Agnete Large Silver

Lekker sølvring fra danske Enamel Copenhagen. Vi elsker den myke, organiske formen! Agnete-ringen finnes i to varianter - dette er den største av de to.
Fra kr 850,00

Ring Agnete Small Silver

Lekker sølvring fra danske Enamel Copenhagen. Vi elsker den myke, organiske formen! Agnete-ringen finnes i to varianter - dette er den minste av de to.
Fra kr 700,00

Hoops Ane Large

Flotte hoops i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. Øreringer bør finner i alle smykkeskrin! Det er den perfekte ørepynten som kan brukes til både hverdag og fest. Den strukturerte overflaten på Ane Hoops gir dem et rått utrykk som vi elsker! Diameter 30 mm.
kr 1 000,00

Hoops Hannah Silver

Superskjønne hoops i sølv fra danske Enamel Copenhagen. Disse øreringene er perfekte til de som vil ha en liten, enkel hverdagsøredobb. Eller til deg som har flere hull. Diameter 12 mm.
kr 450,00

Bracelet Organic Clover Goldplated

Nydelig, enkelt armbånd i gullforgylt sølv fra danske Enamel Copenhagen. Vakker, symbolsk gave til en god venn! Eller bare til deg selv... Fint alene, men også fint lag på lag med dine andre favoritter fra Enamel. Lengde 15,5 + 2 cm.
kr 800,00

Bracelet Organic Clover Silver

Nydelig, enkelt armbånd i sølv fra danske Enamel Copenhagen. Vakker, symbolsk gave til en god venn! Eller bare til deg selv... Fint alene, men også fint lag på lag med dine andre favoritter fra Enamel. Lengde 15,5 + 2 cm.
kr 650,00