Filters
Søk i vårt sortiment

Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lager lekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid
med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Earrings Windy Large

Windy Earrings Large er et par med skikkelige statement ørepynt! Denne ørepynten tilfører wow-faktor til både hverdags- antrekket eller til festkjolen. Og vi digger dem! Den hamrede og lett børstede overflatene skaper en unik kontrast. Windu Earrings Large er laget i gullforgylt sølv. Størrelse: 45 x 31 mm.
kr 2 000,00

Bracelet Caroline

Caroline Bracelet er et tidløst, delikat og klassisk armbånd fra danske Enamel Copenhagen. Armbåndet har en lett børstet og matt overflate, og laget i gullforgylt sølv. Caroline Bracelet er en tidløs klassiker til smykkesamlingen! Bruk det alene, eller stack det med dine andre favoritt-armbånd! Lengde 15,5 + 1 + 1 cm.
kr 600,00

Necklace Caroline

Caroline Necklace er et vakkert, klassisk smykke fra danske Enamel Copenhagen. Dette halskjedet er flott alene, men også lag på lag sammen med flere smykker. Caroline Necklace er laget i gullforgylt sølv. Lengde 42 + 1,5 + 1,5 cm.
kr 850,00

Bracelet Organic Double Circle - Grass Green

Bracelet Organic Double Circle er et lekent og delikat armbånd fra danske Enamel Copenhagen. Laget i gullforgylt sølv, med grassgrønn, emaljert detalj. Armbåndet kan brukes alene eller sammen med flere. Bracelet Organic Double Circle er en perfekt gave til deg selv, eller en du er glad i! Lengde 15 + 3 cm.
kr 650,00

Ring Luna Goldplated

Luna Ring er danske Enamel Copenhagens tolkning av den klassiske signetringen. Ringen er laget i gullforgylt sølv. Luna Ring kan også graveres på - for et mer personlig uttrykk.
Fra kr 850,00

Ring Luna Petrol

Luna Ring er danske Enamel Copenhagens tolkning av den klassiske signetringen. Ringen er laget i gullforgylt sølv, med grønn emalje på toppen. Sett farge på tilværelsen med den lekre Luna Ringen!
Fra kr 850,00