Filters
Søk i vårt sortiment

Hasla AS

Dette merket banker smykkehjertene våre litt ekstra hardt for! Hasla holder til i Valle i Setesdal, og har en kolleksjon som spenner fra det helt klassiske og tidløse, og til det aller mest moderne på smykkefronten. En familiebedrift som i de senere årene har fått mye oppmerksomhet på forskjellige catwalker i Europa, og i anerkjente motemagasiner som Vogue. Disse smykkene må du se!

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

FUSION CONNECTED EARRINGS GOLDPLATED W. ORANGE NANOGEM

Delikat ørepynt i gullforgylt sølv med orange zirkoniasten. Dimensjoner 9 x 7 mm.
kr 1 199,00

FUSION JOINED GOLDPLATED EARRINGS RED CZ.

Å, som vi elsker Fusion-kolleksjonen fra Hasla! Her vist i form av lekker ørering i gullforgylt sølv med en dyprød zirkoniasten. Øreringene kan også brukes alene, uten anheng. Disse er virkelig den perfekte prikken over i'en til hvilket som helst antrekk! Øreringen har diameter på 1,6 cm. Anhenget måler 7 x 9 mm.
kr 1 699,00

ELEMENTS BRAQUE NECKLACE GOLDPLATED W. PINK NANO GEM

Smykke i gullforgylt sølv fra Hasla. Den lille rosa stenen skaper en nydelig detalj! Pent alene - nydelig sammen med Utopian Universe-smykket, slik som modellen på bildet. Lengde 50 cm.
kr 1 599,00

ELEMENTS BRAQUE NECKLACE SILVER

Smykke i sølv fra Hasla. Pent alene - nydelig sammen med Utopian Universe-smykket, slik som modellen på bildet. Lengde 50 cm.
kr 999,00

ELEMENTS BRAQUE NECKLACE W. PINK NANO GEM STONE

Smykke i sølv fra Hasla, med rosa nano gem sten. Pent alene - nydelig sammen med Utopian Universe-smykket, slik som modellen på bildet. Lengde 50 cm.
kr 1 299,00

ELEMENTS BRAQUE SILVER NECKLACE W. PINK NANO GEM STONE

Smykke i sølv fra Hasla, med rosa nano gem stone. Pent alene - nydelig sammen med Utopian Universe-smykket, slik som modellen på bildet. Lengde 50 cm.
kr 949,00