Filters
Søk i vårt sortiment

Hasla AS

Dette merket banker smykkehjertene våre litt ekstra hardt for! Hasla holder til i Valle i Setesdal, og har en kolleksjon som spenner fra det helt klassiske og tidløse, og til det aller mest moderne på smykkefronten. En familiebedrift som i de senere årene har fått mye oppmerksomhet på forskjellige catwalker i Europa, og i anerkjente motemagasiner som Vogue. Disse smykkene må du se!

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

IN TOTO TOTALITY NECKLACE GOLD (4972G55)

Nydelig smykke fra Hasla, laget i resirkulert gullforgylt sølv. Bær det alene, eller lag på lag sammen med dine andre favoritter fra Hasla. Dette smykket kommer i to størrelser, og dette er det største. Selges komplett med kjede på 55 cm.
kr 2 849,00

IN TOTO WHOLE NECKLACE SILVER (4971S50)

Nydelig smykke fra Hasla, laget i resirkulert sølv. Bær det alene, eller lag på lag sammen med dine andre favoritter fra Hasla. Dette smykket kommer i to størrelser, og dette er det minste. Selges komplett med kjede på 50 cm.
kr 1 099,00

IN TOTO TOGETHER EARRINGS GOLD (3975G)

Chunky hoops i resirkulert, gullforgylt sølv fra Hasla. Fin alene, eller stack dem sammen med dine andre favoritter fra Hasla!
kr 1 999,00

IN TOTO ALL IN ONE EARRINGS SILVER (3974S)

En fantastisk statement-øredobb fra Hasla! Laget i resirkulert sølv. En ørepynt som passer til jeans og hvit t-skjorte, eller et penere antrekk. Vi elsker den!
kr 2 849,00

IN TOTO ALL IN ONE EARRINGS GOLD (3974G)

En fantastisk statement-øredobb fra Hasla! Laget i resirkulert, gullforgylt sølv. En ørepynt som passer til jeans og hvit t-skjorte, eller et penere antrekk. Vi elsker den!
kr 3 669,00

IN TOTO ENTIRELY EARRINGS SILVER (3973S)

Denne øredobben fra Hasla er laget av resirkulert sølv. Den er fin alene, eller i kombinasjon med andre ørepynt fra In Toto-kolleksjonen. Litt chunky, og litt organiske i formen.
kr 1 249,00