Filters
Søk i vårt sortiment

Markberg ApS

Hos det danske market Markberg står kvalitet i høysetet – produktene er laget for å vare i år etter år. Alle designene har et moderne uttrykk, og har samtidig svært gjennomtenkte og funksjonelle detaljer.

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Finley Guitar Strap Black w/Black + Olive

Crossbody veskestropp i sort med olivenfarget stripe. Stroppen passer de fleste vesker og kan justeres i lengden. Maximum lengde 127 cm. 100 % polyester og detaljer i kalveskinn med struktur.
kr 399,00

Finley Guitarstrap Black w/Black Bloom

Løse veskestropper - helt genialt til din favorittveske fra Markberg! Farge: Sort, bloom Børstede gunmetal kroker. Crossbody-stroppen er justerbar i lengden. 100% polyester og kalveskind med struktur. Bredde: 4,5 cm. Minimum lengde: 79 cm. Maksimum lengde: 127 cm.
kr 399,00

Lova Jewelry Box Large Grain, Black w/Gold

Lekker smykkeboks fra Markberg i sort kalveskinn og med detaljer i gull. Inneholder 3 flate smykkeputer med 2 lommer i hver og en tykk smykkepute til tynne ringer og øredobber. Diameter 10 cm, høyde 6 cm. Perfekt for når du skal ha med favorittsmykkene på reise, eller bare som oppbevaring til din hverdagsfavoritter!
kr 799,00

Lova Jewelry Box Large Grain, Peach

Lekker smykkeboks fra Markberg i Peach kalveskinn og med detaljer i gull. Inneholder 3 flate smykkeputer med 2 lommer i hver og en tykk smykkepute til tynne ringer og øredobber. Diameter 10 cm, høyde 6 cm. Perfekt for når du skal ha med favorittsmykkene på reise, eller bare som oppbevaring til din hverdagsfavoritter!
kr 799,00

Maisey Guitar Strap Black w/Black Silver

Løse veskestropper - helt genialt til din favorittveske fra Markberg! Farge: sort/sølv Børstet gunmetal kroker. Crossbody-stroppen er justerbar i lengden. 100% polyester og kalveskind med struktur. Bredde: 4,5 cm. Minimum lengde: 79 cm. Maksimum lengde: 127 cm.
kr 499,00