Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Servise

Her har vi samlet våre favoritt-serviser til barn. Flotte, nyttige gaver til dåp eller navnefest. Finn din favoritt i dag! 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Pia & Per barnekopp i porselen - lilla krone (893)

Flott barnekopp i porselen med lilla krone-motiv. Koppen har dobbel hank og stødig silikon-bunn. Koppen tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Flott gave til ei lita prinsesse!
kr 379,00

Pia & Per barnekopp i porselen - rosa sommerfugl (892)

Flott barnekopp i porselen med rosa sommerfugl-motiv. Koppen har dobbel hank og stødig silikon-bunn. Koppen tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Flott gave til ei lita prinsesse!
kr 379,00

Pia & Per barnekopp i porselen - politibil (891)

Flott barnekopp i porselen med politibil-motiv. Koppen har dobbel hank og stødig silikon-bunn. Koppen tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Flott gave til gutta!
kr 379,00

Pia & Per barnekopp - traktor (890)

Flott barnekopp i porselen med blått traktor-motiv. Koppen har dobbel hank og stødig silikon-bunn. Koppen tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Flott gave til gutta!
kr 379,00

Pia & Per servise porselen - lilla krone (8077)

Flott barneservise i porselen bestående av tallerken, grøtskål og kopp. Fin dekor med lilla krone. Serviset tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Leveres i en pen gaveeske. Flott og nyttig gave til barn og baby!
kr 699,00

Pia & Per servise porselen - politibil (8071)

Flott barneservise i porselen bestående av tallerken, grøtskål og kopp. Fin dekor med politibil-motiv. Serviset tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Leveres i en pen gaveeske. Flott og nyttig gave til barn og baby!
kr 699,00

Pia & Per servise porselen - rosa sommerfugl (8075)

Flott barneservise i porselen bestående av tallerken, grøtskål og kopp. Fin dekor med sommerfugl-motiv. Serviset tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Leveres i en pen gaveeske. Flott og nyttig gave til barn og baby!
kr 699,00

Pia & Per servise i porselen - blå traktor (8070)

Flott barneservise i porselen bestående av tallerken, grøtskål og kopp. Fin dekor med traktor-motiv. Serviset tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Leveres i en pen gaveeske. Flott og nyttig gave til barn og baby!
kr 699,00

Bizzi porselenssett (635)

Flott porselenssett i 2 deler med bie-motiv. Settet består av krus og grøtskål. En anvendelig og koselig gave som passer til både jente og gutt. Perfekt gave til navnefest eller dåp! Høyde krus: 7 cm. Diameter skål: 19 cm.
kr 699,00

Spor porselenssett (675 2-D)

Porselenssett i 2 deler. Består av krus og grøtskål / dyp middagstallerken. Høyde krus / diameter skål: 7 / 19 cm
kr 649,00

Hjertevenn porselenssett pike (655 3-D)

Porselenssett i 3 deler. Består av krus, grøtskål og tallerken. Høyde krus / diameter skål / diameter tallerken: 7 / 17 / 20 cm
kr 849,00

Krus Espen Askeladd (1882)

Krus i porselen. Høyde 8 cm. Koselig og anvendelig gave til barn. Perfekt til dåp og navnefest!
kr 375,00