Filters
Søk i vårt sortiment

Ringer

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Naomi Ring Goldplated

Naomi-ringen er en vakker ring i gullforgylt sølv, med en grå månesten i senter. En favoritt fra Maanesten!
Fra kr 1 650,00

Kim Ring - Silver

Kim er en rå signetring i sølv fra Maanesten. I senter har den en tigerøye-sten. Overflaten er hamret og matt. Finnes også i gullforgylt sølv.
Fra kr 1 650,00

Kim Ring - Goldplated

Kim er en rå signetring i gullforgylt sølv fra Maanesten. I senter har den en tigerøye-sten. Overflaten er hamret og matt. Finnes også i sølv.
Fra kr 1 650,00

Emmi Ring

Emmi ringen fra Maanesten har en vakker labradoritt i senter, og to iolitter på hver side. En iøynefallende ring som kan brukes alene, eller sammen med dine andre favoritter fra Maanesten. Ringen er i gullforgylt sølv.
kr 1 030,00

Emmalou Ring Goldplated

Emmalou-ringen fra Maanesten har et unikt uttrykk, med en vakker akvamarin i sentrum. Den hamrede overflaten skaper et organisk uttrykk. Bruk den alene eller sammen med dine andre favoritt-ringer fra Maanesten. Gullforgylt sølv.
Fra kr 1 000,00

Elin Ring

Elin ringen fra Maanesten symboliserer polarstjernen. Elin har også en vakker regnbuefarget månesten i senter. Gullforgylt sølv.
Fra kr 810,00

Edith Ring Goldplated

Edith ringen er en vakker ring i gullforgylt sølv fra Maanesten. I midten har den en lysende kyanitt. Bruk den alene, eller sammen med dine andre Maanesten-ringer.
Fra kr 1 400,00

Cille Ring Goldplated

Cille ring fra Maanesten har tydelige referanser til naturen, og en vakker bladformet opal i midten. Ringen er i gullforgylt sølv. Bruk den alene, eller sammen med dine egne favoritter.
Fra kr 1 050,00

Amy Ring Silver

Amy ringen fra Maanesten har en røff, tvunnet overflate. Perfekt alene, eller sammen med dine andre favoritt-ringer fra Maanesten. Ringen er i sølv.
Fra kr 1 250,00

Amy Ring Goldplated

Amy ringen fra Maanesten har en røff, tvunnet overflate. Perfekt alene, eller sammen med dine andre favoritt-ringer fra Maanesten. Gullforgylt sølv.
Fra kr 1 250,00

Ring Idora Pearl Goldplated

Ring i gullforgylt sølv med perler fra danske Enamel Copenhagen. Med nydelige ferskvannsperler nedfelt i skinnen. En vakker og uttrykksfull ring!
Fra kr 850,00

Ring Gaia

Enkel og elegant ring i gullforgylt sølv fra Enamel Copenhagen. Den strukturerte overflaten skaper et spennende uttrykk. Bruk den alene, eller stack den med dine favoritter.
Fra kr 800,00

Lavania Ring Goldplated

Lavania Ring fra Maanesten i gullforgylt sølv. Nydelige former, inspirert av gylden lava som bølger gjennom landskapet. Nydelig alene, eller i kombinasjon med din favoritter fra Maanesten!
Fra kr 1 000,00

Ring Luisa - Blue Nano, Goldplated

Nydelig ring i gullforgylt sølv fra Enamel Copenhagen. Den blå stenen sammen med den organiske formen skaper et vakkert og spennende uttrykk!
Fra kr 950,00

Ring polert kantet (0225967)

Flott ring i polert sølv. En klassiker som kan brukes til et hvert antrekk! Bredde 10,5 mm.
Fra kr 1 515,00

Ring børstet/polert (0225196)

Flott ring i sølv, med både børstet og polert overflate som skaper en lekker kontrast. En super ring til både hverdag og fest! Bredde 12,5 mm.
Fra kr 2 175,00

Ring - trippel (0225535)

Tre ringer i én! Ringen er i polert sølv. En tidløs klassiker som kommer til å bli en favoritt i smykkegarderoben. Bredde 8,5 mm.
Fra kr 1 995,00

Ring - bølge (0224757)

Flott statementring i polert sølv, med bølgende fasong. Nydelig tillegg til både hverdag og fest. Bredde 13,4 mm.
Fra kr 2 420,00

Ring - Cabochonslipt blå topas (021205758)

Fantastisk vakker ring i polerst sølv med cabouchon-slipt lyseblå topas. Fargen i stenen fanger lys og farger fra omgivelsene, og endrer dermed utrykket alt etter som. En klar favoritt til smykkeskrinet! Diameter 15 mm, bredde 9 mm.
Fra kr 7 685,00

Ring - asymmetrisk bølge (0220336)

Flott, stor statementring i polert sølv. Med denne ringen trenger du ikke mye mere pynt! Skaper en vakker kontrast til et par jeans, eller den topper penkjolen perfekt. Bredde 12,8 mm.
kr 2 390,00

Ring - åpen med blå topas

Fantastisk vakker ring i massivt, polert sølv med to blå topaser. Detaljene er virkelig flott og iøynefallende. Denne blir en favoritt i smykkeskrinet!
Fra kr 2 185,00

Ring Wishbone - Lavender CZ

Flott ring i gullforgylt sølv med lavendelfargede zirkoniasten fra Enamel Copenhagen.
Fra kr 800,00

Billie Sølvring - syntetisk padparadscha

Nydelig, fresh ring i sølv med smykkestener i flott fargespekter! Denne er med en dyp orange syntetisk padparadscha. Hver sten er fattet i forgylte klør. Ringen er designet og håndlaget av Arvens dyktige gullsmeder i Bergen. Flott norsk håndverk! Størrelse 54. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel.
kr 1 499,00

Billie Sølvring - syntetisk safir

Nydelig, fresh ring i sølv med smykkestener i flott fargespekter! Denne er med en dyp blå syntetisk safir. Hver sten er fattet i forgylte klør. Ringen er designet og håndlaget av Arvens dyktige gullsmeder i Bergen. Flott norsk håndverk! Størrelse 54. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel.
kr 1 499,00