Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Ringer

Vakre ringer for en hver smak

Utforsk vårt lekre utvalg av ringer! Her har vi plukket ut våre absolutte favoritter - som løfter et hver antrekk og fremhever din unike stil. Ringene du finner her er laget av 925 sterlingsølv og gullforgylt sølv. Det er ringer av høy kvalitet, som er skapt for å vare. Her finner du også ringer for en hver smak: moderne, klassisk, tidløst, elegant eller bohemsk. Valget er ditt!

 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Sasja Ring - Silver

Flott ring i resirkulert sølv fra danske Maanesten. Sasja-ringen er voluminøs, og gir en kul vibe til antrekket ditt. Den organiske formen er inspirert av havets bølger.
Fra kr 1 195,00

Nemo Ring - Goldplated

Vakker ring i gullforgylt, resirkulert sølv fra danske Maanesten. Ringen er dekorert med solstein, kunzite og karneol. Vi elsker luksus-bohem looken denne ringen skaper! Bruk den alene eller sammen med dine andre favoritt-ringer fra Maanesten.
Fra kr 1 195,00

Nemo Ring - Silver

Vakker ring i resirkulert sølv fra danske Maanesten. Ringen er dekorert med solstein, kunzite og karneol. Vi elsker luksus-bohem looken denne ringen skaper! Bruk den alene eller sammen med dine andre favoritt-ringer fra Maanesten.
Fra kr 1 195,00

Sasja Ring - Goldplated

Flott ring i gullforgylt, resirkulert sølv fra danske Maanesten. Sasja-ringen er voluminøs, og gir en kul vibe til antrekket ditt. Den organiske formen er inspirert av havets bølger.
Fra kr 1 195,00

Toto Multi Ring - Silver

Multiring i gullforgylt, resirkulert sølv fra danske Maanesten. Toto Multi Ring er et multifunksjonelt smykke som du lett kan bruke som både ring, tåring eller earcuff - valget er ditt! Diameter 45 mm (kan justeres noe inn og ut).
kr 695,00

Toto Multi Ring - Goldplated

Multiring i gullforgylt, resirkulert sølv fra danske Maanesten. Toto Multi Ring er et multifunksjonelt smykke som du lett kan bruke som både ring, tåring eller earcuff - valget er ditt! Diameter 45 mm (kan justeres noe inn og ut).
kr 695,00

Lisa Ring Silver

Lekker ring i resirkulert sølv fra danske Maanesten. Lisa-ringen har en flott tvinnet og bølget tekstur, som smelter sammen med en glitrende solsten. Bruk den alene, eller skap en personlig look ved å bruke den sammen med dine andre favoritter fra Maanesten.
Fra kr 745,00

JANNE FORMOE RING I SØLV MED GRØNN ZIRKONIA (38397)

Flott ring i gullforgylt sølv fra Janne Formoes egen smykkekolleksjon! Den strukturerte overflaten og den grønne zirkoniastenen er nydelig detaljer som skaper et spennende uttrykk!
kr 1 199,00

JANNE FORMOE RING I SØLV MED ZIRKONIA (38385)

Lekker ring i gullforgylt sølv med fargede zirkoniasten. Fra Janne Formoes egen smykkekolleksjon. Ringen er flott alene, men den er også morsom å kombinere med flere ringer. Bredde 4 mm.
kr 999,00

JANNE FORMOE RING I SØLV MED ZIRKONIA (38380)

Flott ring i gullforgylt sølv med blå zirkoniasten - fra Janne Formoes egen smykkekolleksjon.
Fra kr 1 199,00

Ring Agnete Large Silver

Lekker sølvring fra danske Enamel Copenhagen. Vi elsker den myke, organiske formen! Agnete-ringen finnes i to varianter - dette er den største av de to.
Fra kr 850,00

Ring Agnete Small Silver

Lekker sølvring fra danske Enamel Copenhagen. Vi elsker den myke, organiske formen! Agnete-ringen finnes i to varianter - dette er den minste av de to.
Fra kr 700,00

Naomi Ring Goldplated

Naomi-ringen er en vakker ring i gullforgylt sølv, med en grå månesten i senter. En favoritt fra Maanesten!
Fra kr 1 650,00

Kim Ring - Silver

Kim er en rå signetring i sølv fra Maanesten. I senter har den en tigerøye-sten. Overflaten er hamret og matt. Finnes også i gullforgylt sølv.
Fra kr 1 650,00

Kim Ring - Goldplated

Kim er en rå signetring i gullforgylt sølv fra Maanesten. I senter har den en tigerøye-sten. Overflaten er hamret og matt. Finnes også i sølv.
Fra kr 1 650,00

Emmi Ring

Emmi ringen fra Maanesten har en vakker labradoritt i senter, og to iolitter på hver side. En iøynefallende ring som kan brukes alene, eller sammen med dine andre favoritter fra Maanesten. Ringen er i gullforgylt sølv.
Fra kr 1 030,00

Emmalou Ring Goldplated

Emmalou-ringen fra Maanesten har et unikt uttrykk, med en vakker akvamarin i sentrum. Den hamrede overflaten skaper et organisk uttrykk. Bruk den alene eller sammen med dine andre favoritt-ringer fra Maanesten. Gullforgylt sølv.
Fra kr 1 000,00

Elin Ring

Elin ringen fra Maanesten symboliserer polarstjernen. Elin har også en vakker regnbuefarget månesten i senter. Gullforgylt sølv.
Fra kr 810,00

Edith Ring Goldplated

Edith ringen er en vakker ring i gullforgylt sølv fra Maanesten. I midten har den en lysende kyanitt. Bruk den alene, eller sammen med dine andre Maanesten-ringer.
Fra kr 1 400,00

Cille Ring Goldplated

Cille ring fra Maanesten har tydelige referanser til naturen, og en vakker bladformet opal i midten. Ringen er i gullforgylt sølv. Bruk den alene, eller sammen med dine egne favoritter.
Fra kr 1 050,00

Amy Ring Silver

Amy ringen fra Maanesten har en røff, tvunnet overflate. Perfekt alene, eller sammen med dine andre favoritt-ringer fra Maanesten. Ringen er i sølv.
Fra kr 1 250,00

Amy Ring Goldplated

Amy ringen fra Maanesten har en røff, tvunnet overflate. Perfekt alene, eller sammen med dine andre favoritt-ringer fra Maanesten. Gullforgylt sølv.
Fra kr 1 250,00

Ring Idora Pearl Goldplated

Ring i gullforgylt sølv med perler fra danske Enamel Copenhagen. Med nydelige ferskvannsperler nedfelt i skinnen. En vakker og uttrykksfull ring!
Fra kr 850,00

Lavania Ring Goldplated

Lavania Ring fra Maanesten i gullforgylt sølv. Nydelige former, inspirert av gylden lava som bølger gjennom landskapet. Nydelig alene, eller i kombinasjon med din favoritter fra Maanesten!
Fra kr 1 000,00