Filters
Søk i vårt sortiment

Ringer

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

ELEMENTS MULTIPLICITY RING GOLDPLATED W. NANO GEM

Ring i gullforgylt sølv med rosa nanogem sten. nydelig alene - men også sammen med de andre ringene i Elements kolleksjonen. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel.
kr 1 199,60 kr 2 999,00

ELEMENTS MULTIPLICITY RING SILVER

Lekker ring i sølv fra Hasla. Ringen kan justeres 1 størrelse. Nydelig alene, men også i kombinasjon med andre ringer fra Elements serien.
kr 519,60 kr 1 299,00

ELEMENTS CLASSICAL PERSPECTIVE RING GOLDPLATED

Ring i gullforgylt sølv med rosa zirkoniasten. Nydelig alene eller sammen de andre ringene i Elements-kolleksjonen. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel.
kr 1 071,60 kr 2 679,00

FUSION PERMANENT ATTACHMENT RING WITH GREEN CZ

Vi simpelthen elsker Fusion-kolleksjonen fra Hasla! De rå formene og de blanke stenene gir antrekket en akkurat passe dose av råskap og glam! Størrelse 54. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel.
kr 799,60 kr 1 999,00

WOODS, DECIDUOUS RING FORGYLT

Nydelig ring i gullforgylt sølv. Den børstede overflaten og de rå formene skaper et nydelig uttrykk! Størrelse 54. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel.
kr 399,60 kr 999,00

SEASHELL CREATION SILVER RING

Ring i sølv med nydelig, børstet overflate! Ringen er justerbar.
kr 459,60 kr 1 149,00

JANNE FORMOE RING I GULLFORGYLT SØLV (38130.54)

Superkul ring fra Janne Formoes kolleksjon for Pan Jewelry. Statementring i gullforgylt sølv som passer like bra til jeansen som til festkjolen!
kr 1 699,00

Ring Nola, gullforgylt

Lekker ring i gullforgylt sølv fra Enamel. Kombinasjonen av den forgylte og hamrede overflaten skaper en lekker look! Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lagerlekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 750,00

Ring Esma, gullforgylt med agat

Ring i gullforgylt sølv med grønn agat, fra Enamel Copenhagen. Inspirert av Indias mystikk for en nydelig boho-chic look! Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lagerlekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 700,00

Ring Heart, forgylt

Lekker ring i gullforgylt sølv fra Enamel Copenhagen. Ringen har et lite rosa emalje-hjerte. En nydelig detalj! Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lagerlekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 650,00

ANGLE ring, sølv med 3x0,02 ct diamant W/VS

Fantastisk lekker ring i sølv, med 3 diamanter i gullfatninger. En stor og effektfull ring som er behagelig på hånden. Virkelig et statement-smykke til hånden! Heiring er en dansk smykkebedrift som ble etablert i 1976 av Frits Heiring. De står for utsøkt kvalitet og vakkert design. Alle smykkene er laget ved familiens verksted i Danmark. Vi er stolt leverandør!
kr 4 475,00

Taste Chic Ring, sølv

Flott, smal ring i sølv med børstet finish. Ringen har et dryss av små zirkoniasten, som skaper et nedtonet elegant uttrykk. En favoritt hos oss! Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Taste Chic Ring med zirkon, oksidert

Flott, smal ring i oksidert sølv med børstet finish. Ringen har et dryss av små zirkoniasten, som skaper et nedtonet elegant uttrykk. En favoritt hos oss! Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Taste Chic Ring, gullforgylt

Flott ring i gullforgylt sølv med børstet finish. Ringen har et dryss av små zirkoniasten, som skaper et nedtonet elegant uttrykk. En favoritt hos oss! Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Perfection Ring, gullforgylt

Feminin, enkel og elegant ring i gullforgylt sølv med zirkoniasten. Nydelig til hverdagen! Finner du ikke din ringstørrelse? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Perfection Ring med zirkon, sølv

Feminin, enkel og elegant ring i sølv med zirkoniasten. Nydelig til hverdagen! Finner du ikke din ringstørrelse? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Raw Ring Rustic, oksidert

Stilren og enkel ring i oksidert sølv med børstet finish. Kan veldig gjerne brukes i kombinasjon med dine andre favorittringer fra Spirit Icons! Finner du ikke ringestørrelsen din? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 425,00

Raw Ring Polished, sølv

Blankpolert, stilren og enkel ring i sølv. Kan veldig gjerne brukes i kombinasjon med dine andre favorittringer fra Spirit Icons! Finner du ikke ringestørrelsen din? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 425,00

Raw Ring Polished, oksidert

Blankpolert, stilren og enkel ring i oksidert sølv. Kan veldig gjerne brukes i kombinasjon med dine andre favorittringer fra Spirit Icons! Finner du ikke ringestørrelsen din? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 425,00

Raw Ring Polished, gullforgylt

Blankpolert, stilren og enkel ring i gullforgylt sølv. Kan veldig gjerne brukes i kombinasjon med dine andre favorittringer fra Spirit Icons! Finner du ikke ringestørrelsen din? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 425,00

Peak Ring, sølv

Ring i sølv. Designet med bølgende, blankpolerte former som skaper et morsomt uttrykk. Flott alene - flott og kombinere! Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 575,00

Peak Ring, oksidert

Ring i oksidert sølv. Designet med bølgende, blankpolerte former som skaper et morsomt uttrykk. Flott alene - flott og kombinere! Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 425,00

Peak Ring, gullforgylt

Ring i gullforgylt sølv. Designet med bølgende, blankpolerte former som skaper et morsomt uttrykk. Flott alene - flott og kombinere! Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 575,00

Peak Ring stor, sølv

Stor, dekorativ ring i blankpolert sølv. Sirkelen har en diameter på 16 mm. Finner du ikke din ringstørrelse? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00