Filters
Søk i vårt sortiment

Ringer

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Peak Ring stor, oksidert

Stor, dekorativ ring i blankpolert, oksidert sølv. Sirkelen har en diameter på 16 mm. Finner du ikke din ringstørrelse? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
kr 695,00

Peak Ring stor, gulforgylt

Stor, dekorativ ring i blankpolert, gullforgylt sølv. Sirkelen har en diameter på 16 mm. Finner du ikke din ringstørrelse? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Orbit Ring med zirkon, sølv

Denne ringen er så effektfull! Ringen er i sølv, konstruert av små kuler med en liten zirkoniastein i hver kule. Lekkert, rett og slett! Ringen fungerer utmerket alene, men kan gjerne kombinderes med dine andre favorittringer fra Spirit Icons. Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 775,00

Orbit Ring med zirkon, oksidert

Denne ringen er så effektfull! Ringen er i oksidert sølv, konstruert av små kuler med en liten zirkoniastein i hver kule. Lekkert, rett og slett! Ringen fungerer utmerket alene, men kan gjerne kombinderes med dine andre favorittringer fra Spirit Icons. Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 775,00

Orbit Ring med zirkon, gullforgylt

Denne ringen er så effektfull! Ringen er i gullforgylt sølv, konstruert av små kuler med en liten zirkoniastein i hver kule. Lekkert, rett og slett! Ringen fungerer utmerket alene, men kan gjerne kombinderes med dine andre favorittringer fra Spirit Icons. Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 775,00

Mini Ring med zirkon, sølv

Ring i sølv med zirkoniasten. Toppen måler 6 mm i diameter. Ringen er flott alene, men også utmerket selskap til dine andre ringer fra Spirit Icons! Finner du ikke din ringstørrelse? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Mini Ring med zirkon, oksidert

Ring i oksidertsølv med zirkoniasten. Toppen måler 6 mm i diameter. Ringen er flott alene, men også utmerket selskap til dine andre ringer fra Spirit Icons! Finner du ikke din ringstørrelse? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
kr 695,00

Mini Ring med zirkon, gullforgylt

Ring i gullforgylt sølv med zirkoniasten. Toppen måler 6 mm i diameter. Ringen er flott alene, men også utmerket selskap til dine andre ringer fra Spirit Icons! Finner du ikke din ringstørrelse? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Magic ring med zirkon, gullforgylt

Lekkker og elegant ring i gullforgylt sølv. Ringen er fattet med glitrende zirkoniasten på toppen - en virkelig glamorøs ring! Bredde 4 mm. Finner du ikke din ringstørrelse? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 2 135,00

Light ring med zirkon, sølv

Light-ringen er en nydelig hverdagsring! Den er i sølv med zirkoniasten hele veien rundt. Kan også brukes i kombinasjon med dine andre ringer fra Spirit Icons. Finner du ikke din ringstørrelse? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Light ring med zirkon, oksidert

Light-ringen er en nydelig hverdagsring! Den er i okksidert sølv med zirkoniasten hele veien rundt. Kan også brukes i kombinasjon med dine andre ringer fra Spirit Icons. Finner du ikke din ringstørrelse? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Chic Ring Rustic med zirkon 1,5 mm, sølv

Elegant og lekker ring i børstet sølv. Den er fattet med fasettslipte zirkoniastein hele veien rundt. 1,5 mm bred. Den gjør seg veldig godt alene, men er også perfekt selskap til dine andre ringer fra Spirit Icons. Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta kontakt med oss - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Chic Ring Rustic 1,5 mm, med zirkon

Elegant og lekker ring i børstet, gullforgylt sølv. Den er fattet med fasettslipte zirkoniastein hele veien rundt. 1,5 mm bred. Den gjør seg veldig godt alene, men er også perfekt selskap til dine andre ringer fra Spirit Icons. Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta kontakt med oss - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Chick Ring med zirkon 2mm, sølv

Denne elegante ringen i sølv er utformet med blankpolerte sider og fasettslipte zirkoniasten på rekke rundt hele ringen. Ringen er 2 mm bred. Den er designet for å kunne bæres alene, men er også perfekt selskap til dine andre ringer fra Spirit Icons! Finner du ikke ringestørrelsen din? Ta gjerne kontakt med oss - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Chick Ring med zirkon 2mm, oksidert

Denne elegante ringen i oksidert sølv er utformet med blankpolerte sider og fasettslipte zirkoniasten på rekke rundt hele ringen. Ringen er 2 mm bred. Den er designet for å kunne bæres alene, men er også perfekt selskap til dine andre ringer fra Spirit Icons! Finner du ikke ringestørrelsen din? Ta gjerne kontakt med oss - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Chick Ring med zirkon 2mm, gullforgylt

Denne elegante ringen i gullforgylt sølv er utformet med blankpolerte sider og fasettslipte zirkoniasten på rekke rundt hele ringen. Ringen er 2 mm bred. Den er designet for å kunne bæres alene, men er også perfekt selskap til dine andre ringer fra Spirit Icons! Finner du ikke ringestørrelsen din? Ta gjerne kontakt med oss - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Block Ring, sølv

Nydelig, enkel ring i sølv. Den børstede finishen ring ringen et røft uttrykk - perfekt for hverdagen! Firkanten på toppen er på 4 mm. Finner du ikke din ringstørrelse? Ta kontakt med oss - så hjelper vi deg!
Fra kr 425,00

Bliss ring med zirkon, sølv

Ring i sølv med zirkoniasten. Denne ringen er flott alene, men egner seg også godt i kombinasjon med de andre ringene fra Spirit Icons. Finner du ikke din ringstørrelse? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Fra kr 425,00

Bliss ring med zirkon, oksidert

Ring i oksidert sølv med zirkoniasten. Denne ringen er flott alene, men egner seg også godt i kombinasjon med de andre ringene fra Spirit Icons. Finner du ikke din ringstørrelse? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Fra kr 425,00

Bliss ring med zirkon, gullforgylt

Ring i gullforgylt sølv med zirkoniasten. Denne ringen er flott alene, men egner seg også godt i kombinasjon med de andre ringene fra Spirit Icons. Finner du ikke din ringstørrelse? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Fra kr 425,00

BLOMSTERKLOKKE RING I FORGYLT SØLV (270107.56)

Denne vakre ringen i gullbelagt sølv, er designet av den anerkjente kunstneren Cathrine Knudsen. Elementene i smykkene er hentet fra hennes naturinspirerte oljemalerier. For å lese mer om Cathrines kunstnerskap kan du gå inn på www.cathrineknudsen.com Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!
kr 995,00