Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk i vårt sortiment

Ringer

Vakre ringer for en hver smak

Utforsk vårt lekre utvalg av ringer! Her har vi plukket ut våre absolutte favoritter - som løfter et hver antrekk og fremhever din unike stil. Ringene du finner her er laget av 925 sterlingsølv og gullforgylt sølv. Det er ringer av høy kvalitet, som er skapt for å vare. Her finner du også ringer for en hver smak: moderne, klassisk, tidløst, elegant eller bohemsk. Valget er ditt!

 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Bobie Ring

Lekker, stor ring i gullforgylt sølv med børstet overflate. Vi elsker den organiske formen og looken!
Fra kr 1 200,00

Goddess Ring Phrenite

Ring i gullforgylt sølv med phrenite. Vi simpelthen elsker utrykket på alle Gudinne-ringene fra Maanesten! Rå og superfeminine på samme tid. Perfekte til å toppe et hvert antrekk!
Fra kr 1 000,00

JANNE FORMOE RING I FORGYLT SØLV MED ROSA ZIRKONIA (38166)

Nydelig ring fra Janne Formoes kolleksjon. Gullforgylt sølv med rosa zirkonia. Lekker alene, men også flott i kombinasjon med flere ringer. Bredde 1,5 mm.
kr 749,00

JANNE FORMOE RING I FORGYLT SØLV MED GRØNN ZIRKONIA (38165)

Nydelig ring fra Janne Formoes kolleksjon. Gullforgylt sølv med grønn zirkonia. Lekker alene, men også flott i kombinasjon med flere ringer. Bredde 1,5 mm.
kr 749,00

4736A Alba Ring

Alba ringen har en flott tvinnet og bølget tekstur, som sammensmeltes med en skjønn mandelformet labradoritt. Materiale: Sterlingsølv (925), belagt med 18 karat gull.
Fra kr 900,00

4745A Lisa Ring

Lisa ringen har en flott tvinnet og bølget tekstur, som smelter sammen med en glitrende solsten. Materiale: Sterlingsølv (925), belagt med 18 karat gull.
Fra kr 745,00

Viva Ring

Viva er støpt i sterling sølv og belagt med gull som slynger seg elegant rundt fingeren. Bær ringen alene eller som en kontrast til andre ringer. Materialer: Sterling sølv (925), belagt med 18 karat gull i blankpolert finish.
Fra kr 845,00

4727A Sonar Ring

Hamret ring, som bølger seg pent over fingeren. Materiale: 18 karat forgylt sterling sølv (925).
kr 645,00

4747A Curl Ring

Unike Curl Ring har fine linjer som tvinner seg om hverandre, med en lyseblå opal og en ferskenfarget månesten. Materiale: Sterlingsølv (925), belagt med 18 karat gull, lyseblå fremstilt opal, ferskenfarget månesten.
Fra kr 720,00

ELEMENTS MULTIPLICITY RING GOLDPLATED W. NANO GEM

Ring i gullforgylt sølv med rosa nanogem sten. nydelig alene - men også sammen med de andre ringene i Elements kolleksjonen. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel.
Fra kr 899,70

ELEMENTS MULTIPLICITY RING SILVER

Lekker ring i sølv fra Hasla. Ringen kan justeres 1 størrelse. Nydelig alene, men også i kombinasjon med andre ringer fra Elements serien.
Fra kr 1 299,00

ELEMENTS CLASSICAL PERSPECTIVE RING GOLDPLATED

Ring i gullforgylt sølv med rosa zirkoniasten. Nydelig alene eller sammen de andre ringene i Elements-kolleksjonen. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel.
Fra kr 803,70

FUSION ESSENCE RING WITH GREEN CZ

Vi simpelthen elsker Fusion-kolleksjonen fra Hasla! De rå formene og de blanke stenene gir antrekket en akkurat passe dose av råskap og glam! Størrelse 54. Flere størrelser tilgjengelig på forespørsel.
kr 1 099,00

JANNE FORMOE RING I GULLFORGYLT SØLV (38130.54)

Superkul ring fra Janne Formoes kolleksjon for Pan Jewelry. Statementring i gullforgylt sølv som passer like bra til jeansen som til festkjolen!
kr 1 699,00

Ring Nola, gullforgylt

Lekker ring i gullforgylt sølv fra Enamel. Kombinasjonen av den forgylte og hamrede overflaten skaper en lekker look! Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lagerlekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 750,00

Ring Esma, gullforgylt med agat

Ring i gullforgylt sølv med grønn agat, fra Enamel Copenhagen. Inspirert av Indias mystikk for en nydelig boho-chic look! Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lagerlekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 700,00

Ring Heart, forgylt

Lekker ring i gullforgylt sølv fra Enamel Copenhagen. Ringen har et lite rosa emalje-hjerte. En nydelig detalj! Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma som lagerlekre, håndlagede smykker - alltid med en touch av emalje. Alle smykkene er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau. Rantzau er opptatt av rene, enkle linjer i kombinasjon med et sterkt uttrykk. Fargevalg og former er nøye sammensatt og følger trendene godt - men alltid med en solid basiskolleksjon. Smykkene er med dette tidløse og moderne. Og vi elsker dem!
kr 650,00

ANGLE ring, sølv med 3x0,02 ct diamant W/VS

Angle ring er en flott statementring med en unik fasong! Ringen er prydet med 3 glitrende diamanter som skaper en vakker kontrast til den børstede overflaten. Bruk ringen som glamorøs topping til jeans, eller som følge til din peneste kjole. Materialer: Rhodinert 925 sterlingsølv. Totalvekt av diamanter: 0,06 carat. Diamantkvalitet: WVS.
Fra kr 5 510,00

Taste Chic Ring, sølv

Flott, smal ring i sølv med børstet finish. Ringen har et dryss av små zirkoniasten, som skaper et nedtonet elegant uttrykk. En favoritt hos oss! Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Taste Chic Ring med zirkon, oksidert

Flott, smal ring i oksidert sølv med børstet finish. Ringen har et dryss av små zirkoniasten, som skaper et nedtonet elegant uttrykk. En favoritt hos oss! Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Taste Chic Ring, gullforgylt

Flott ring i gullforgylt sølv med børstet finish. Ringen har et dryss av små zirkoniasten, som skaper et nedtonet elegant uttrykk. En favoritt hos oss! Finner du ikke ringstørrelsen din? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Perfection Ring, gullforgylt

Feminin, enkel og elegant ring i gullforgylt sølv med zirkoniasten. Nydelig til hverdagen! Finner du ikke din ringstørrelse? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Perfection Ring med zirkon, sølv

Feminin, enkel og elegant ring i sølv med zirkoniasten. Nydelig til hverdagen! Finner du ikke din ringstørrelse? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 695,00

Raw Ring Rustic, oksidert

Stilren og enkel ring i oksidert sølv med børstet finish. Kan veldig gjerne brukes i kombinasjon med dine andre favorittringer fra Spirit Icons! Finner du ikke ringestørrelsen din? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!
Fra kr 425,00